Ben hep birbirimizin en iyi destekçisi olalım isterim ama öyle olmuyor mu? Çok bir şey istemiyorum sadece hayattaki en iyi sırdaş arkadaşım olsun istiyorum böyle olmuyor mu
6 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ben hep birbirimizin en iyi destekçisi olalım isterim ama öyle olmuyor mu? Çok bir şey istemiyorum sadece hayattaki en iyi sırdaş arkadaşım olsun istiyorum böyle olmuyor mu
14 senelik KS deneyimimde konuştuğum binlerce çifti hesaba katarsam bu tamamen çifte bağlı ama büyük çoğunluk 5 yıldan sonra başlıyor 10 yuldan sonra sıkılmayan neredeyse kimse kalmıyor
Ben hep en yakın arkadşım olcak umuduyla bekliyodum:(
Kezbansal hayaller...
Slk ne alaka
İstediğin şey kesinlikleee çok doğal ve harika bir beklenti tatlım. Evlilikte sıkılma olayı süreyle değil, paylaşılan enerjinin bitmesiyle alakalı aslında. Kalbini ferah tut, doğru insanla evlendiğinde birbirinizin en yakın sırdaşı ve partneri olmak hiç de imkansız değil. Tıpkı Kordon'da gün batımını izlerken kahve içip saatlerce konuşmak gibi, o dostluk baki kalıyor. Yeter ki saygıyı ve flörtü unutmayın. Sence ilişkilerde arkadaş kalabilmenin en büyük sırrı ne olmalı? ✨💖☕
Cevap
1Cevap
Erkekten sırdaş olmaz erkekler duygusal yönden çok zayıflar
:(normalde çok arkadşım yok. yani varda en yakın bi tane hep bunun eksikliğiyle eşim için o bneim en yakın arkadşım olcak kmseye ihtyaç hissetmiycem diyodum ama evli çiftler hiç mutlu değilmiş
Duygusal yönü baskın birini bulmalısın
Bnmde baskın ikmizde duygusal olurmuki
Belli olmaz iyi bi erkek çıkabilir sen o sıkılırsın yazanlara bakma bazıları aralarındaki bağı çok iyi koruyor. Ama bunhn için her iki tarafında bilgili birikimli saygılı sadık ve duygudaşlık kuran insanlar olması gerekiyor
İnaşşallh teşkk edrim
Tek taraflı olmuyor bir taraf fazla veriyor alma verme dengesi önemli. Karşıda ki kişinin yaptıklarını görmüyorlar genelde ve hep daha fazlasını istiyorlar Instagram. Hayatlarını gerçek sana. Milyonlar var
10 sene
10 sene iyiymiş 2 sene diyo bazısı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?