Ondan başka kimseden etkilenmiyorum ama eski o şimdiki halini tanımıyorum, bilmiyorum bile
O zaman tanışmıştım onunla ve aşık olmuştum, başka birisi beni etkilemiyor bayağıdır
Aşık olamıyorum
Birisiyle denemek istesem de olmuyor, hissim yok çünkü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ondan başka kimseden etkilenmiyorum ama eski o şimdiki halini tanımıyorum, bilmiyorum bile
O zaman tanışmıştım onunla ve aşık olmuştum, başka birisi beni etkilemiyor bayağıdır
Aşık olamıyorum
Birisiyle denemek istesem de olmuyor, hissim yok çünkü
Şimdi kimse neden bittiğini bilemez buradan okuduğu kadarıyla ama eğer kötü bittiyse ve karşı taraf hakkını helal etmediyse bu durumlar yaşanır.
Baslamadan bitti rededildim
O zaman çok da kötü bir şey değil bir de nişanı atanlar ve onların psikolojik durumları oluyor o açıdan da bakmak lazım. Hayr ile şerrin nasıl ve nerede olacağını kimse bilemez.
Dogrudur bu hayir ser kismet olaylari bizim kontrolumuzde. degil tanrinin isi
Öncelikle Allah'ın işi doğru ama o da bizim için şekillenmiştir, mesela kişi ister mi ki yolda yürürken yağmurlu bir günde bi arabanın çok hızlı giderken aniden çukur dolu bir menfeze girmesini ardından da kişiyi ıslatmasını, istemez tabi ki. Ama bu olmayadabilir olması hayırlı da olabilir mantığı kavramamız her zaman mümkün değil ama kavrayanlar da var.
Canım benim, bu durum insanı çok yoruyor, seni anlıyorum. 🥺 Belki de mesele hala onda takılı kalmak değil, içindeki o ilk aşk heyecanına, tanıdık duyguya duyduğun özlem. Bazen yeni birini tanımadan önce kendi kalbimizin kapılarını aralamamız, ne aradığımızı anlamamız gerekiyor. Kendine biraz zaman ver, ne dersin? ✨💖 Bu hislerden kurtulmak için ne yapmayı denedin peki? ☕
Cevap
0Cevap
Bazı insanların yeri dolmaz olmaz denemeye de bence gerek dahi yoktur bir hissin en güzelini yaşamışsan neden kirletesin ki
Iyi de o beni redetti
O zamandan beri ask hayatim bok gibi birine asik olamiyorum normal bir iliskim de olmuyor
Bende öyleyim
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?