- Aşk İlişkileri konusunda 587 cevap paylaştı.
1 ayTabiii ki dört nala
0783 Yorumla
Soran1 ayAylar sonra bile mi
- 1 ay
Sürekli bakıyorsa sana bir ilgisi vardir mutlaka
Soran1 ayTakip edip evimi bulup gelmiş beklemiş saatlerce🤣🤣
- 1 ay
Daha ne istiyorsun adam senin için yanıp tutuşuyor demek 😀
Soran1 ayYaaaaa hakkat mi🤣🤣🤣
- 1 ay
Saatlerce niye beklesin yoksa deli mi adam.
Soran1 ayAma yaklaşamadı? arabadan indi arkamdan baka kaldı🥲🥲🥲🥲
- 1 ay
Cesaretini tam toplayamadı demek senden de o karşı gel geli alamadıysa
Soran1 ayO bana baktı güldü ben gülmedim🤣🤣
- 1 ay
E o zaman normal iste adamin adım atmaması. Türk kadinina yaklasmak zordur ve tehlikelidir. Yüzüne güler sonra sen kim oluyorsun ayol bana geliyorsun tanışmaya falan der.
Soran1 ayAma apartmana girerken dönüp baktım ona, bu yeşil ışık degil mi🤣🤣🤣
- 1 ay
Her dönüp bakmana erkek gelecekse peşinden erkekler ayrılmaz canım tanışabilir miyiz diye. Sende adama zarf atacaksın ki cesaret alsın yoksa cok var kızıp bakıp bakıp erkegin yanına gidince bağırıp çağıran
Soran1 ayOndan önce bakıp gülüyordum işte daha napim, hatta yanımda küçük yeğenim vardı o hep gülüyordu onu görünce , bitek o gün kapımın önünde görünce şaşırdım o yüzden gülmedim heycandan yani🤣
- 1 ay
O demek halaa emin olamamış senin ilginden alakandan. Çekingen biri ise zordur zaman alır biraz yaklaşması kadına kıza. Daha cok birbirinizi görüp daha cok zarf atmalısın adam da haaaa bu yeşil ışık yaktı demeli
Soran1 ayGelcek mi acaba tekrar mahalleye🥲🥲
- 1 ay
Gelir gelir o kolay kolay senden umudunu kesmedigi sürece vazgeçmez.
Soran1 ayAylar sonnra bile mi🥲🥲
- 1 ay
Senden net bir olumsuz tepki almadıkça vazgeçmez. Sende biraz gayret et ama
Soran1 ayAma uzun zaman oldu mahallede karşılaşmadık, daha dogrusu ben yurtdışına çıktım bi süre o yüzden🥲🥲
- 1 ay
Karşılaşınca da adama ümit vermeye çalış işte. Siz kadınlar ne yapıyorsaniz adama gel gel işaretini salmak için yoksa dediğim gibi türk kadinina yaklasilmaz. Sağıniz solunuz belli olmaz.
Soran1 ayDua et karşılaşalım🥲 belki de taşınıp gitti mahalleden🥲 unutmaz demi beni😭😭
- 1 ay
Yok canım öyle hayaller kurma ne taşınması gitmesi. Gelen yine gelir senden olumsuz bir tepki görmedi çünkü. Seven adam döner dolaşır gelir
Soran1 ayYıllar sonra bile mi🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Yok canım ne yaptın ne yıllar sonrasi. Yıllar sonra sen evlenip gidersin zaten adam onu mj düşünür 😀
Soran1 ayO olaydan sonraki karşılaşmamızda yanından geçerken üfffff dedi 🤣 ondan sora karşılaşmadık
- 1 ay
Güzelliğin adamın başına vurmuş demek sana zarf atmış o sıra 😀
Soran1 ayOfya keşke dönüp baksaydım. Hayvan gibi geçtim gittim🤣🤣🤣
- 1 ay
İşte orada uff demeye baksaydin bana mi dediniz diye muhabbet açılırdı. Hoş orada da çark edebilirdi o tepkiye korkudan 😀
Soran1 ayDogru mu şimdi yani bu hareket? üfff diyor takip edip evimi buluyor , türk kadınlarına göre bu taciz🤣🤣🤣
- 1 ay
E yani biraz ileri gitmis de sonunu getirememis bir evine girmediği kalmış 😀 adam herseyi denemiş ama.
Soran1 ayÜzüldüm şimdi🥲🥲🥲
- 1 ay
Neye üzüldün
Soran1 ayBaya çabalamış ben öküzlük etmişim
- 1 ay
Kadınlar öyledir bu tür durumlarda burnu havada olur hep duygularını belli etmez ama yine gelir belli olmaz kafaya takmıştır umarim seni
Soran1 ayYa bidaha hiç gelmezse🥲🥲
- 1 ay
Gelir gelir, o bir kere daha yoklamaya gelecektir seni o zaman da karşılık alamazsa o zaman gelmez evet ama sende bu kadar yanıp hiç tepki vermemek adama olmamış yani
Soran1 ayAma çok uzun zaman geçti ben daha yeni döndüm yurtdışından, ya bu sırada hep geldi ve beni mahallede hiç görmediyse? vazgeçer o zaman🥲
- 1 ay
Seni mahallede görmüş işte ama sen tepki vermemişsin. Önemli olan seni gitmeden önce gördü mü? Gördü ise sorun yok.
Soran1 ayYurtdışına gittiğimi bilmiyorki nerden bilsin? belki de taşındıgımı ya da artık mahalleye çıkmadıgımı düşündü bilmiyorum🥲
- 1 ay
Sana üfff dedigi zaman yakın bir zaman degil mi yoksa cok cok eski mevzu mu o.
Soran1 ayBikaç ay oluyor işte , sora yurtdışına çıktım ben daha yeni döndüm mahalleye
- 1 ay
Sonucta senin o mahallede olduğunu biliyordur ve ondan sonra gelmemişse mahalleye sorun yok zaten evini de biliyor isterse seni dikişler (iyi birsey olmasa da)
Soran1 ayEvet ben onun hakkında hiçbişi bilmiyorum ama o mahallemi sokağımı ve binamı biliyor, gerçekden isteyen bişiler yapar🥲
- 1 ay
Yapacağını yapmis adam canım evine kadar gelmiş. Sen kapını açarken dur beni dinle diyip kapida mi alikoysaydi seni. Üfff bile demiş. Bir kadın olumlu olumsuz bir tepki verirdi normalde ona
Soran1 ay🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
- 1 ay
Ağlama ağlama beklemeye devam et. dedigim gibi bu kadar yanıp adama da işaret fişeği yakmamak hata olmuş senin adına
Soran1 ayZaten artık gelmesse demekki benim hiss ettiğim kadar derin hiss etmiyor diyip kapatırım konuyu🥲
- 1 ay
Adam bayaa ileri gitmiş zaten daha ne yapsın. Belki bir kere daha dener şansını hemen umudu kesmemek lazım
Soran1 ayDener denemesine eminim çünki o takip olaydan sora yine karşılaştık baktı bana bi yeşil ışık bekler gibi soraki karşılaşmada üf dedi falan , arkadaşları da beni görünce hep onu çağırıyor hemen, ama burada tek sorun araya çok uzun zaman girdi tek sorun bu😭
- 1 ay
Adam o zamanlar bayaa bir zorlamış şansını senden de bir geri dönüş alabilmek için ama hep sonuçsuz kalmış. Dua et inatçı biri olsun yine denesin şansını
Soran1 aySen olsan denermiydin?🥲🥲🥲
Soran1 ayOnun hep oturdugu kafe vardı onu da kentsele soktular, birdaha nerde karşılaşıcaz🥲🥲
- 1 ay
Son bir kere daha denerdim ben olsam daha fazlasına gerek yok. O kafeye gitmez başka yere gider oralarda bir kafesi yok diye gelmemezlik etmez herhalde
Soran1 ayO takip olayından sora binamın önüne gelmedi daha, hep mahallede karşılaştık, dmeekki zaten vazgeçmişti🥲 ben olsam o kızın binasının önünde nöbet tutardım😁😁
- 1 ay
He sonra sapık manyak diye bir guzel sopa yesin 😀 o en fazla seni bekler gözler seninle göz göze gelince bir hareket bekler ya da eder.
Soran1 ayYa hiç gelmezse? ya bidaha görmezsem onu?😢😢😢
- 1 ay
Bunu baştan düşünecektin maalesef. Adam kapına kadar gelmis orada bir etki tepki gösterecektin. Birden fazla adam belli etmis kendini ama hepsinde sen sessiz kalmışsın
Soran1 ayVur düşene bitane de sen vur😭😭
- 1 ay
Yok canım niye vurayım. Adama bu kadar yanık iken nasıl hiç belli etmedin kendini adama o olmamış işte
Soran1 ayBen etmesem bile yeğenim onu her gördüğünde gülüyordu o da ondan cesaret aldı sanırım🤣
- 1 ay
Yeğenin gülücükler saçan biri herhalde 😀 yanlış kişiden gülücük almış adam
Soran1 ayYok ya biliyordu ondan hoşlandıgımı ondan gülesi geliyordu, çoçuk ya 12 yaşında😁
- 1 ay
Çocuk iyi bosbogazlik yapıpta yaninda abla seninki geldi falan dememiş😀
Soran1 ayKeşke deseydi😁😁😁
- 1 ay
Şimdi öyle diyorsun da o zaman utangaçlıktan pancara dönerdi yüzün 😀 bir dahakine tembille bari o çözsün bu işi
Soran1 ayO yok ki artık memlekete döndü, tek başınayım artık🥲 belki de o gün de yanımda hep yeğenim vardı diye çekiniyordu tek olsam yaklaşcaktı belki de🥲
- 1 ay
O adam tek olsanda çekinirdi. Senden de adım bekledi ama olmamış. Azıcık kuyruk sallasan tamamdı adam
Soran1 ayÇok pişmanım🥲🥲🥲
- 1 ay
Kötü tecrübe oldu senin için. Yaşın doğruysa çocukta degilsin ama oldu işte bir kere. Bekleyeceksin yine.
Soran1 ayBekliyim de gelir mi🥲🥲
- 1 ay
Beklemekten başka çaren yok. Sen gidip kapısını asındırmayacagina göre bekleyeceksin.
Soran1 ayKapısını da bilmiyorum ki🤣 o benim mahallemi sokağımı biliyor ben hiçbişi bilmiyorum istesem de bulamam yani
- 1 ay
Bulsan gidecen sanki 😀 Bilen yine gelir bir türlü atar gider ilerde. Bu aşk acısına nasıl dayanacaksın acaba
Soran1 aySorma ya, yaşanıp bitmiş bişi olsa atlatırım da böyle yarım kalmış şeyler çok rahatsız ediyor, yıllar sonra ilk defa ilk bakışta aşık olmuşdum ve duygularım karşılıklıydı
- 1 ay
Alsında başlamamış bir ilişki yarim kalan bir şey yok. Duyguların karşılıklıydi da birazcık göz kırpsaydın şu adam keske ama başlamamış bir iliski için yıpratma kendini
Soran1 ayYa hiç gelmezse bidaha?😭😭😭😭
- 1 ay
Gelmezse o zaman kötü işte. Birini bulmadığı sürece hep bi umut var
Soran1 ayAylar geçmiş ya , belki de geldi beni göremedi nebilim, sadece bukadar derin hiss ettiğim birinin beni bukadar çabuk unutması üzer beni, hani bu işler karşılıklı derler ya, ben unutmamışsam o da unutmamışdır gibi gibi:)
- 1 ay
Adam o kadar zorlamış canim seni daha yapsin. Bi tek Tülayyy geri dön beni bırakma diye kapında ağlamadığı kalmış. Adama bu kadar derin duygular bekliyorsun da bi kere kuyruk sallamamışsin ama
Soran1 ayNapmış sanki ya bi kere kapıya geldi işte 🤣 sanki günlerce kapımın önünde beklemiş🥲
- 1 ay
Bi de kamp kursaydı diyosun 😀
- 1 ay
Sen o zaman da tepki vermezdin bence işi yokuşa sürerdin 😀
Soran1 ayHadi geldi diyelim, mahallenin neresinde nasıl denk gelicez ohoo Allaha kalmış artık bu iş
- 1 ay
O yine kapına gelir bir iki tur atar merak etme yeter ki sen o zaman orada ol. Uzak mi mesafeniz şu an birbirinize.
Soran1 ayBen nasıl hep kapıda duriyim ya en üst katta oturuyorum birde 🤣🤣🤣
- 1 ay
Bu kadar adam için yanıp bu kadar tepkisiz kalmayı nasıl başardın yaa 😀 bence adam açılsa sen bi tokatta atardın adama ne oluyor diye
Soran1 ayYok ya ben genel olarak kenardan soğuk ve sert görünüyorum, herkes öyle der, ama tanıyınca sıcak biriyimdir😁😁
- 1 ay
O zaman zaten adamın götüm götüm bu hareketleri yapması cok bile 😀 yine iyi ilerlemiş. Adam tanıyınca seni oh be diyecek ama oda bayaa geç olmus olacak
Soran1 ayBir de arkadaşıyla gelmiş , tek başına gelmeye de korkuyor 🤣🤣
- 1 ay
Cesaret almış yiğit 😀 soguk duran kizlara hayatta yaklaşılmaz
Soran1 ayO zaman bana şimdi deki, eger mahalleye bidaha gelmezse senin kadar yoğun duygular hiss etmiyormuş de , unutman lazım de, demekki doğru kişi değilmiş de🥲
- 1 ay
Daha ne yapsin adam hislerini gostermek için. Üff demiş, kapına gelmiş beklemiş, bakip bakip durmuş. Hepsinde elinin tersiyle itmişsin. Kendin söylüyorsun soğuk dururum diye. O zaman zaten hiç gelemez erkek. Bide sonucunda erkek suçlu çıktı iyi mi 😀
Soran1 ayErkek hep suçlu gerçekten isteyen kapıda yatar taam mi🤣🤣
- 1 ay
Adamın bi üstüne atlamadığı kalmış sana belli etmek için ama yine suçlu yine suçlu 😀
Soran1 ayBir de arabadan inmiş melül melül arkamdan bakıyordu ben apartmana girerken🥲🥲🥲
- 1 ay
Daha ne yapsın adam senin için. Herseyin farkındasın ama hiçbir hareket etmemişsin
Soran1 ayYapa bileceğim tek şey onun o dönem mahallede oldugu saatlerde mahalleye çıkmak, elimden gelen başka bişi yok şu an,1-2 ay çıkarım, baktımki o da yok, kapatırım bu konuyu gider neladar üzülsem de 🥲
- 1 ay
Bir cok defa elindeki fırsatı elinin tersiyle itmişsin adamın bir suçu yok bu konuda. Daha ne yapsın. Tek yapmadığı bagyan tanışabilir miyiz dememesi kalmış oda zor bir kıza demek için hele soğuk duran bir kızsan
Soran1 ayYani mahalleye gelmezse bu benim suçum mu🥲🥲🥲
- 1 ay
Adam daha ne yapsın işte. Her yolu denemiş etmiş, belki gelir mahalleye ama bu sefer senin icin uğraşmaz
Soran1 ayAllah aşkına güzel bişi söyle de uyuyayım🤣🤣
- 1 ay
Bu durumda nasıl iyi bir sey denebilir ki 😀 seni boşuna umutlandırmak istemem ama bir umuttur yaşamak diyeyim o zaman 😀
Soran1 ayOldu ya, pısırıık davranın sora bir umuttur yaşamak🥲
- 1 ay
Adam ustune mi atlayacakti bide. Elinden gelen herseyi yapmış nasıl suçlu olsun adam. Üff derken mesela bide yavruya bak mi demeliydi dikkatini çekmedi için ya da kapına geldiğinde zorlaması falan.
Soran1 ayİnsan bi durdurur pardon bakar mısınız der, arkadan durup bakıyor hiçbişi yapmadan
- 1 ay
Erkeklerin geneli öyledir onun suçu değil. Hemen hemen hiçbir türk erkegi türk kizina öyle yaklaşamaz çünkü karşı taraftan ne tepki geleceğini bilemez. Sen saglam sinyal yakacaksın ki adam gelsin. Zaten sen dedin soguk duran kızım diye öyle hiç gelmez zaten
Soran1 aySen de mi öylesin? Buladar zor olmamalı ya pardon bakar mısınız demek
- 1 ay
İşte zor türk kızına. Yabancı bir kıza bakar mısın demekle türk kızına bakar mısın demek arasında karşılık alacağın fark dünyalar kadar. Cok biliyorum çocuğa bakıp bakıp çocuğun yanina gittikten sonra paylanıp geri gönderildiğini. Arada yırtık erkekler çıkmıyor mu çıkıyor ama bu az sayıda
Soran1 ayEn azından yırtık değil ona sevineyim🤣🤣🤣
- 1 ay
Bi sevgili olun onu da o zaman görürsün artık 😀 adam bu kadar pesine düştüğüne göre bayaa beğenmiş demek seni sende kafayi taktığına göre sende beğenmişsin ama kızlık gram hareket etmemişsin
Soran1 ayO olaydan sora bikaç kere daha karşılaştık, gözümün içine bakdı benden yeşil ışık bekler gibi, ben yüzüne bile bakmadan geçtim yanından havalı havalı gözümde gözlük fln😁😁 tükür yüzüme tükür😁😁
- 1 ay
Bu nasıl bir havadir arkadaş, adriana lima mısın mübarek, hoş onda bile yoktur bu tavırlar 😀 ne kadar güzel de anlatıyorsun adama karşı neler yaptıklarını 😀 senle sevgili olsa adamı süründürürsun gibime geliyor bana iliski sırasında
Soran1 ayNevar yani? mahallenin en güzel kızına ulaşmak için biraz çabalasın bir zahmet😬😬😬
- 1 ay
Bu nasıl özgüvendir arkadaş 😀 hem en güzel kızıyım tavrı hem soğuk duran kız of of işin cok zor 😀 daha ne kadar çabalasın sen çabalamalisın bu saaten sonra
Soran1 ayAyyy saçını sakalını da traş etmişdi baya hazırlanmışdı ya o gün bak konuştukça hatırlıyorum😬
- 1 ay
Damat tıraşını etmişte gelmis adamcağız. Artık salmıştir bütün kıllarını zalımın kızı diye 😀
Soran1 ayApartmana girerken dönüp baktım ama en azından onun farkında oldugumu biliyor😬
- 1 ay
Ay sen mi geldin diye boynuna atlamalıydım 😀 artık bir dahakine inşallah
Soran1 ayMesela bi kız ne yapsa senden hoşlandıgını düşünürsün? yani ne yapsa yaklaşıp tanışma cesareti bulursun?
- 1 ay
Sürekli bakışmamız lazım, saçlarıyla oynaması lazım. Bir kız erkeğe bakıp saçlarıyla oynuyorsa senden hoşlandım demektir bu, ilgim var sana diyordur. Senin bu durum ozelinde ise sana bu kadar yaklaşmışsam en azından benden kacmayacaksin iki cümle kuracak laf edecek ki anışmayı hızlandıralım. Bugün merhaba olur yarin tekrar karşılaştığımız da iyi nabere döner ikili ilişki
Soran1 ayOf saçımla falan oynayamam ben ya alt tarafı gözlüğün altından bakarım🤣🤣🤣
Soran1 aySen de şunu bilki kadınlar hoşlandıkları erkeğe sert davranır yüzüne bile bakmaz duyguları belli olmasın diye ama hoşlanmuyorsa çok rahat davranır🤣🤣
- 1 ay
Kadınların saçlarıyla oynaması bilinçli degil, elleri otomatikman farkında olmadan gider. Gözlüğün altından bakarsan sen kimsin bakışı olur o işte 😀 iyi de sen adamla iletisim bile kurmadın ki sert davranma aşamasına gelmedin. Önce bir arkadaş ol ondan sonra sert davranırdin ama ters tepebilir çoğu erkekte haberin olsun 😀
Soran1 ayNe arkadaşlıgı ya? o gelip diycekki mahallede sizi gördüm beğendim tanışmak istiyorum bukadar, sora birbirimizi tanımaya başlıcaz, arkadaş olarak başlayıp sora mı aşka dönüşcek? kimi kandırıyoruz?🤣
- 1 ay
He öyle desin kafasina cantayi yesin ya da imdat sapık var diye bağırınm Adam direkt hadi çıkalım demeyecek tabii bir tanima evresi olacak bu. Sen onu sana teklif eden her erkekle cikar mısın? O yüzden bu işler beğendim seni hadi birlikte olalım ile olmuyor 😀
Soran1 ayNiye çanta yesin ya kafasına? o kadar kezbanmıyım ben? tipim kezban değil bikere🤣🤣
- 1 ay
Bu iş tipe bakmıyor türk kızının potansiyeli bu kimi zaman 😀 kezban degilsin ama adamın o kadar çabasına bir yanıt vermemişsin o ne olacak. 😀
Soran1 ayÇok pişmanım yardım et😢😢😢😢
- 1 ay
Valla ya sen adamı bulup yürüyeceksin ya da oturup bekleyeceksin gelsin diye.
Soran1 ayHaftada bikaç kere çay evine geliyordu orası da yıkılmış, sence bu mahallede mi oturuyordur?
- 1 ay
Ara ara geliyorsa orada oturmuyorsa da yakınlarında otururuyordur kimse bir çay evine gelmek için onca yolu tepmez
Soran1 ayHaftada en az 3 kere ordaydı işte nebilim
- 1 ay
Hafta da 3 kere az değil ya orada oturuyor ya da yakın civarında
Soran1 ayÇay evi yıkıldı ya artık yok, ucuz diye geliyordu, fakir😬😬
- 1 ay
Fakir erkeklerden hoşlanıyorsun herhalde 😀 seni keşfetsin çaya sana gelir bundan sonra
Soran1 ayÜfffff olayından sora biraz basit geldi ama olsun🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Üff anam hepsi senin mi demek istemiş olabilir orada ama durmuş ona göre hesap et işte 😀
Soran1 ayKıro🤣🤣🤣
- 1 ay
Her erkekte az cok vardır. O üfff kelimesi pek masumane degil gibi o yüzden 😀
Soran1 ayŞarkı söyleyen versiyonu da var bunların🤣
- 1 ay
Artık direkt soğursun adamdan herhalde 😀
Soran1 ayYok hiç soğumadım, üstü başı da bakımsız sakalları falan , muhtemelen inşaatta falan çalışıyor muhtemelen, hep aynı tshirti giyor , fakir, ama çok aşığım😬😬
- 1 ay
O fakir erkek sevdalısı 😀 üff demesinden anlamalıydım az çok. Sende zengin kizsan tamamdır 😀
Soran1 ayEvet zenginim😬😬
- 1 ay
Adam cenneti görecegim diye takılmıştır o zaman peşine 😀
Soran1 ayYok canım o nerden anlasın zengin oldugumu🥲 ha bi problem daha var benim boy 1.76 o da 1.65 civarı😬😬😬
- 1 ay
Yok artık. Pek olmazlara doğru gidiyor sanki bu ilişki 😀 böyle farkına bak bide benden küçük de tam olsun.
Soran1 ayYok ben 33 o da 38-40 civarı ama bu yaşa kadar bi kadına nasıl yaklaşılır daha öğrenememiş magara insanı😜😜
- 1 ay
Onu hangi yaklaşımı ile çıkardın 😀 adam herseyi denemiş daha nasıl yaklaşsin. Belki en yaklasabildigi kadin sen olabilirsin 😀
Soran1 ayKapıma kadar gelip , arabada beni bekleyip, ben sokağa girince arabadan inip arkamdan mal mal bakmasından çıkardım🤣🤣🤣
- 1 ay
O son cesareti atamamış ya ters teperse kız tepki verirse diye korkmuştur. Bu kadar boy farkında olupta kıza yürümesi bence daha bir cesaret verici hareket 😀
Soran1 ayNolur yine gelsiiiin noolurrrr 🥲🥲🥲
- 1 ay
Yine başa sardın. O gelse bile sen yine tepkisiz kalacaksın muhtemelen
Soran1 ayDua et sevenler kavuşsun🥲
- 1 ay
Daha birbirinizi tanımıyorsunuz nasıl sevenler kavuşsun oluyor ya. Dur önce bir tanışın edin
Soran1 ayİlk bakışta çarpıldık😁😁
- 1 ay
Ne kadar romantik 😀 daha doğrusu o daha çok bakmıs gibi duruyor sen ise gözlük altından. Zengin kız fakir oglan
Soran1 ayEvet öküz gibi bakıyor derler ya böyle kitlenip bakıyor hiç gözünü ayırmadan aynen öyle işte😁😁
- 1 ay
O da cok kötü ya abazan gibi 😀 bence bu adamda pek peşin hükümlü, vurgun olma derim
Soran1 ayPeşin hükümlü ne demek😁😁
- 1 ay
Önceden bu kadar hakkında aşığım bitiyorum ölüyorum gibi şeylerle emin olma 😀
Soran1 ayBen de gözümü alamadım onu ilk gördüğümde umarım ben de abazan gibi bakmamışımdır😁😁😁
- 1 ay
Sen gözlük altından baktığın icin belli etmemişsindir de o abazan gibi baktığı belli sana hele üff dedikten sonra 😀
Soran1 ayİlk gördüğümde gözlükte değildim, o da gördü baka kaldıgımı, belki de ondan cesaret aldı😁
- 1 ay
Ne dediniz içinizden iyi yeriz mi birbirimizi nedir 😀 o cesareti tam alsaydı işe noktayı koyardi ama koyamamış
Soran1 ayBen dedimki üffff tam benim tarzımda bir mağara adamı🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Kimi kadın kıllı erkleleri sever, olabilir bu 😀 adam kızda ki kaynanayı bilse evi basar 😀
Soran1 ayŞimdi gördüm, bizim binanın tam yanında kıraathane açılmış yeni, gelirmi acaba🤣🤣
- 1 ay
Gelmeyeceği varsa da senin gibi hatuna gelir bence 😀
Soran1 ayYaaaaaaaaa 😁😁😁😁
- 1 ay
Ne oldu 😀
Soran1 ayHoşuma gitti 🤣 keşke o da böyle düşünse
- 1 ay
Ben görmeden çıkarım yaptım, oda üfff yapmasından benim gibi düşünüyor bence Gördü o bide seni 😀
Soran1 aySen de mi üfff yapıyon kızlara🤣🤣🤣
- 1 ay
Yapmaz olur muyum. Güzele yapılır tabii 😀
Soran1 ayHiç beklemezdim senden🤣🤣 bak ben bile aşık olmama ragmen o hareketten sora birazcık soğudum🤣
- 1 ay
Adam boşuna dibinde onu demez herhalde dedim 😀 yani biraz kaba laf dün dediğim gibi devamı argoya gidiyor 😀
Soran1 ayOlsun, devrin manipülatif stratejik erkeklerindense böyle kaba daha iyidir en azından samimi🤣🤣🤣
- 1 ay
Açık erkekleri severim diyorsun 😀 fazla açılmasın iyi olmaz
Soran1 ayİlişkide samimiyet iyidir, satranç gibi sürekli stratejiyle hareket edenleri sevmem
- 1 ay
Bu biraz fazla cesurca olmuş ama yoksa haklısın içinde kalmasın açık olsun. Bu daha tanımadığı kıza üff demesi biraz fazla olmuş artik nasıl içi gittiyse
Soran1 ayArkadaşının yanında oldugu için öyle yaptı yoksa yalnızken anca mal mal bakıyor laf maf atamaz, zaten binanın önüne de arkadaşıyla gelmiş arabayla😁
- 1 ay
Keşke arkadaşi biraz da gazlasaydi da sana oracıkta dökülseydi 😀 arkadaşi da sende kizdan anlıyorsun ha demiştir 😀
Soran1 ayGazla çalışıyorsunuz demek siz🤣🤣
- 1 ay
Yanımızda bi erkek varken oluyor bazen. Anaa kıza bak lan ne güzel sey der biri oda bi gazla of mof var ya diye yürür işte 😀
Soran1 ayAslında kızlarda da öyle, benim arkadaşım bi adamdan hoşlansa ben laf atarım seninki geldi falan diye 🤣
- 1 ay
Bizde argo oluyor sizde masumane 😀 bunda da o gazla üfff demiş demek. Yanındaki nerden bu hatunu dediyse 😀
Soran1 ayOnun arkası bana dönüktü ilk başta görmedi, arkadaşı beni işaret etti ona, o da döndü baktı aniden böyle afallamış gibi, yanından geçtikden sora da üfff dedi daha dogrusu bagırdı🤣🤣🤣
- 1 ay
Artık nasıl içi gittiyse o an 😀 iyi dedikodun yapılmıştır😀
Soran1 ayAnlatmıştır herhalde binasının önüne gittim falan filan diye
- 1 ay
Tabii canım herseyi anlatmıştır ama olmadı diyince lan mal mısın diye arkadaşından da tepki almıştır
Soran1 ayErkekler bukadar boşboğaz olmamalı ya, boşboğaz olan kadınlardır genelde🤣🤣🤣
Soran1 ayKadınlar whatsapp gruplarında evliliklerindeki yatak hayatını bile anlatır🤣🤣🤣
- 1 ay
Erkeklerde ciddi düşünme niyeti yoksa kız ile erkekle cinsellik sohbeti yapar onun hakkında 😀 herhangi bir kız olsan üff ne götürülür bu kız var ya diye devamı gelirdi onun😀
Soran1 ayKadınlar ciddi düşünsün düşünmesin herşeyi anlatırlar, mesela evliysen bilki cinsel hayatınızı karının annesinden tut arkadaşına kadar herkes biliyor🤣
- 1 ay
Yok bizde ciddi düşünürse cinsellige kankada olsa hayatta girmez ama yok takılma etme kızıysa allaaah altından gireriz üstünden çıkarız 😀 bu adamın üff tepkisi o yüzden cok sınırda 😀
Soran1 ayHaha sınırda🤣🤣🤣
- 1 ay
Evet bayaa sınırda. Ne amaçla çekti o üfff nidasını 😀
Soran1 ayBilmemki, bukadar girişken olan biri yaklaşırdı tanışırdı o binanın önüne geldiği gün, çelişkiler var🤣
- 1 ay
Tanışmak istediğine göre iyi üfff diye umut etmek istiyorum 😀 gazla çalışan biri demek
Soran1 ay4 gün ardarda aynı saatte mahalleye gelmişdi benim için yaaaa canım😁😁
- 1 ay
Müthiş bir istikrar 😀 4 gün boyunca sende tık yok ama
Soran1 aySiyah Gözlükle topukluyla geçiyordum yanından havalı havalı naapim daha🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Fizikte varsa adam tümden ona vay vay çekmiştir. 😀
Soran1 ayVar var, uzun boy ela göz fizik, güzel zevkli giyimli ve burnu havada bi kız🤣🤣🤣 birde düşün onun oldugu ortamda bile herkes dönüp dönüp bakıyor o da görüyor
- 1 ay
Vay anasını adam 4 kere gelip birinde kapında beklemeye değmiş o zaman 😀 burnun havada olmasa adamı bu kadar görmemezlikten gelmezsin zaten 😀
Soran1 ayİnsanlar 40 sene sonra arayıp ilk aşklarını buluyorlar ya, ama o yok artık mahallede😒
- 1 ay
Sen kendin kaşınmisin ama adam ne yapsın. Ben çok güzelim bakmam zarf atmam diye diye kaçırdın sanki adamı
Soran1 ayGerçekden isteyen gelirdi yine😒😒
- 1 ay
Kaç kere isteyecek daha 😇
Soran1 ayEskiden insanlar dağları delmiş sevdiğine ulaşmak için🤣🤣
- 1 ay
Artik o şartlar cok geride kaldı şimdi adam evine kadar gelmiş bir içeri girmediği kalmış ama yine olmamış yine olmamış 😀
Soran1 ayBinamın altında çiçekçi var, bi mektup bırakır insan🤣
- 1 ay
Geldim bakmadın stop, yine olmadı stop, bir dahakine elimde çiçekle kapına dayanacağım stop 😀
Soran1 ayÇiçek böcek de hiç sevmem 🤣🤣🤣
- 1 ay
O zaman şansına gider çiçekle gelir sana 😀 olsun ince erkek dersin en azindan. Artı puan
Soran1 aySen mesela, çok etkilendiğin birini tekrar görmek için gitmezmisin mahallesine? ara sıra ugramazmısın? Ben mesela başka şehirden bile giderim, ama belli etmem o ayrı🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
4 kere de zorlamam yani. Gider konuşurum en azından eğer sinyal gördüysem görmediysem hayatta 😀 sen kadınsın senin gitmen absürt kaçar
Soran1 ay🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 tamam son karşılaşmakarımızda bakmadım ama olumsuz bir sinyal de vermedim, benim yerime kim olsa geri dönüp lan davar sen kime üfff diyorsun derdi🤣🤣🤣
- 1 ay
Demek hoşuna gitti o tepki ki bisey demedin😀 olumsuz sinyal vermek ile vermemek bir bakıma aynı şey denebilir. İlla gördün adami birden fazla bir hareket çekebilirdin
Soran1 ayYanında arkadaşı oluyor sürekli, tek olsa bi göz kırpardım🤣🤣🤣
- 1 ay
Velisi gibi yaninda mi gezdiriyor nedir. Valla göz kirpsan delirir herhalde zevkten 😀
Soran1 ayAy nebilim yaa sırık gibi bişi, kendisi 1.65 arkadaşı 2 metre 🤣
- 1 ay
Kısa erkeklerden hoşlanıyorsun demek 😀
Soran1 ayAslında en önemli iki kriterim yaşı ve boyu benden çok olmalı, ama insan aşık olunca gözü kör oluyor
- 1 ay
Hiç yakından tanımadığın birine nasıl bu kadar aşık oldun gerçekten ilginç. Hoşlanma olur etkilenme olur ama bu kadar ilerisi bilemedim
Soran1 ay
Soran1 ayBak beni bunun aynısı olarak düşün, insan nasıl gelmez mahalleye bunu görmek için🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Bunu görmeye bende dahil tüm mahalle gelir. Maşallah. Üff demeyle kalmakla iyi etmiş o 😀
Soran1 ayAma o gelmiycek artık biliyorum belki de taşındı, zaten İstanbul'da geçim zor memlkete falan gitti belkide 🥲
- 1 ay
Eğer kızın kendine sinyal çaktığından azıcık eminse yine gelir. İstanbul'a gelen kolay kolay dönmüyor memleketine sen onu merak etme 😀
Soran1 ayYok ya, şu an dönenler çok, hem kentsel dönüşüm hem geçim sıkıntısı, restoranlarda kafelerde kimse yok, ama inşaatta falan çalışıyorsa evet dönmez belki
- 1 ay
Dönecek olsa peşinden koşmaz ki. Geçim sıkıntısı varsa bide sevgili masrafı mi çıkartacak başına.
Soran1 ayNebilim saçı sakalı uzamış birbirine karışmış , yazın 5 gün ardarda aynı tshirti giyor, durumu olan adam niye böyle dolaşsın😁😁
- 1 ay
Sen nasıl bir yokluktasin böyle bir adama vuruldun anlamadım. Büyü mü yaptı biri sana 😀 o kadar güzel alımlı kızım diyorsun başka sevecek adam bulamadın mi 🤙
Soran1 ayBen ilk bakışta hoşlandıysam hoşlandım, hoşlanmadıysam dünyaların sahibi de olsa fark etmez hayatta etkilenmem🥲 bunda da o ilk bakıştaki çekimi yaşadıgım için çok derin oldu duygular🥲
- 1 ay
Gerçekten cok ilginç, bu yaşıma geldim ilk defa yaşıyorum bunu 😀 hoşlanma olabilir evet ama delisine aşık olmak ileri derece hepsinden daha ilginç. Seni nasıl kapmamış baska bi erkek bu zamana kadar
Soran1 ayAşk demiyelim de çekim diyelim ilk bakışta, sen hiç ilk bakışta aşık olmadın mı? Ayrıca beni kapmak öyle kolay değildir😜
Soran1 ayUnutma ki lüks markaları almaya herkesin gücü yetmez😜😜😜
- 1 ay
O adam nasıl alacak o lüks markaları sana 😀 baksana inşaat çalışanı olabilir diyorsun. Beni kapmak o kadar kolay degil diyorsun ama saç sakal birbirine karışmış 1.65 boylarında ne olduğu belli olmayan adam seni kapmak üzere. Baban duymasın 😀
Soran1 ayO anlamda demiyorum lüks marka, yani seçici olan insanlara herkes ulaşamaz o anlamda diyorum, böyle konuştuguna bakma beğendiğim adamı bi görseler rezillik😬😬😬
- 1 ay
Adama inme inmez inşallah. Kızım senin göz zevkine ne diyeyim diye😀 bence kader bile engel oluyor bu zıt kutup ilişkiye 😀
Soran1 aySana ona çok benzeyen birini göndereyim mi bak😬😬
- 1 ay
Haydi göster bende şok olayım 😀
Soran1 ay
Soran1 ayÇok çekici degilmiiii
- 1 ay
Allahım kesin büyü yaşamışlar kiza. Orman kılıklı adamlari seviyor. Kıllı erkegi her kadın sevmez
Soran1 ayAblam diyorki o adam kendi görüntüsünden utandıgı için yaklaşamadı sana🤣🤣🤣
- 1 ay
Ablanında haberi var, harika 😀 ablanın dediği gibi olsa hiç yaklasmazdi sana.
Soran1 ayNeyse sonuç olarak bi çıkarım yapsana bana, gelir mi tekrar yoksa gelmez mi?🥲 kendini onun yerine koy
- 1 ay
O kadar gidip gelen yine gelir dener şansını diyorum. Daha iyisini bulamaz
Soran1 ayBulamaz onu biliyoruz , ama araya çok zaman girdi çok ay geçti ondan biraz üzgünüm
- 1 ay
Belki senin bilmediğin zamanda yine geldi. Seni unutacak değil o
Soran1 ayEvet gelmişdir de ben yoktum mahallede Allah karetsin, kaç ay geçti ya 😢
- 1 ay
Senin orada olduğunu bilen adam yine gelir. Mücadele ettigi müthiş aşkı için vazgeçmez
Soran1 ayGörürsem haber etcem sana😬 sonuçta o benim mahallemi biliyor, ben onunkini bilmiyorumki😬
- 1 ay
Büyük eksiklik bilmemen yoksa giderdin sende 😀 adam nasil bir madene konduğunun farkında değil 😀
Soran1 ayGiderdim ama onun için gittiğimi belli etmezdim😬 gizlice izlerdim
- 1 ay
Valla bunun sana gelmesini beklemektense gidip tesadüf gibi görünmek daha mantıklı olurdu 😀 tek başına bir işi beceren biri degol belli ki
Soran1 ayPısırık
- 1 ay
Bir erkege o kadar pısırıklik yakışmıyor. Üff demesini biliyorsun ama evine kadar gelip adım atmıyorsun
Soran1 ayKaç gündür mahalleye çıkıyorum ama yok, göremiyorum onu😢😢😢
- 1 ay
Umudu kesti o zaman senden artik
Soran1 ayÜzülüyor insan😢
- 1 ay
Üzülme canım, demek son şanslarını adama yüz vermeyerek harcamışsın. Fazla naz aşık usandırır derler ya
Soran1 ayÖfff sus be, bi demiyorsunki gerçekten isteseydi gelirdi diye, hep beni suçluyorsun😒😒😒
- 1 ay
Daha ne kadar gelsin? Bir evinin içine girmediği kalmış adamın. Yanından geçerken bile sapıklasmis bana mısın dememişsin. Sen teklif etseydin o zaman :)
Soran1 aySapıklaşmış derken
- 1 ay
Üfff demişti ya yanından geçerken. O masumane bir hareket değildi iste. Vücuduna falan hepsi senin mi gibi bir yaklaşımdi o.
Soran1 ayTamam da ben o gün normal pantolon ve uzun gömlek giymişdim, elimde de market poşetleri kepaze gibi🤣 yani öyle çok da seksi halde değildim🤣🤣
- 1 ay
Seksiliğe demez ki canım vücuduna, hatlarına der. Bana bir kız resmi atmıştın aha böyleyim diye o kiza da üff denir yani 😀
Soran1 ayYani öyle vücut hatlarımı belli edicek bir giyimde degildim
- 1 ay
O zaman laf olsun torba dolsun dedi diyorsun ama sonucta o tepki bir sapıklık tepkisidir. Ne gördüyse artık sende yapma gereği duymuş. Demek daha açık görse ne der.
Soran1 ayO zaman niye gelmiyor artık aynı saatlerde mahalleye? tamam hep oturdugu çay evi kapa ndı bina yıkıldı ama görmek isteyen gelir başka yerde oturur yani😒😒
- 1 ay
Belki de pes etti artık. Evine kadar gelip sonuç alamaması son evre oldu onun için. Bu yüzden sende bir erkekten hoşlanıyorsan fazla uzatmayacaksin nazı.
Soran1 ayNe sonuç alacaktı? el mi sallıyacaktım?🤣 onun gelip beni durdurması gerekirdi
- 1 ay
Ne çok sey isteyip bekliyorsun ya 😀 biraz bakıp hafif gülsen adam üstüne atlardi o an. Türk kızına el sallanıp, gelip durdurur mu? Canına mi susamış adam, çantayı yerdi kafasına
Soran1 ayAyrıca o olaydan sora üff dedi, yani o gün vazgeçmiş olsaydı sora yüzüme bakmazdı demekki vazgeçmedi, ama vazgeçmediyse nerde şuan🥲
- 1 ay
Adam eninde sonunda tüm şartları zorlamış işte. Ha önce ha sonra :) şu an vazgeçmiş gibi duruyor bu kadar zaman yoksa ortalıkta. Kaç zamandır erkeksizsin buna bu kadar kapıldın?
Soran1 ayHayatımda 3 kişiye kapıldım toplam:) kolay etkilenen biri değilim
- 1 ay
Uzun süre erkeksiz kalmışsın gibi ama :) kolay etkilenen degilim diyorsun şu adamda bir sey yokken kaptırdın gidiyorsun. Muhabbet yok, bisey yok. Senin gibi hatun dik durmalı
Soran1 aySen hiç ilk bakışta çarpılmadın mı birine?
- 1 ay
Tamam canım carpilabilirsin de o zaman adam o kadar zarf atarken birin de de karşılık verirsin. Bu kadar carpildiysan sen bende seni seviyorum aşkım diyip kollarına koşmaliydin. En azından evine kadar geldiğinde olumlu olumsuz bir tepki
Soran1 ayBu arada türk kızı taciz diye bagırır deme ben türk değilim🤣
- 1 ay
Nerelisin? O biliyor mu sanki bunu 😀 şu gelişmeler yurt dışında yaşansa eleman coktan öpmüştü seni.
Soran1 ayDış görünüşüme bakan anlar yabancı oldugumu🤣
- 1 ay
Adam inşaatçı dedin nerden anlasın onu😀 ama o üff dediğine göre mutkaka biseyler farketti sende boşuna demez.
Soran1 ayBişiler derken bi yeşil ışık mı yani?🤣
- 1 ay
Güzellik beden olarak :D e o kadar yabancıyım diyorsun sen açılsaydın canım adama o zaman. Avrupa da yabancı kızlar rahat olur, böyle süründürmez. Gerekirse gel gel yaparlar ya da açılırlar. Sen nerenin yabancısisin 😀
Soran1 ayÜniversitede okurken mahallede herkes beni bekliyormuş bi çıksa da görsek diye 🤣🤣 sora öğrendim bunu🤣🤣
- 1 ay
Maşallah neler duyuyorum böyle 😀 hangi mahallenin üniversitesi orasi? Adam boşuna üff dememiştir işte
Soran1 ayİşte benden bukadar çabuk vazgeçmesi üzüyor🤣 nebilim belki de kendini çirkin buluyor o yüzden yeterli özgüveni yoktur
- 1 ay
O zaman yaklasmayacak canım sana. Ne çabuğu ya adam sürekli karşına çıkmış buradayım demiş sen bir kere bile yalandan hayır git dememişsin 😀
Soran1 ayÇok korkaksınız siz erkekler, sen de eminimki kaç kızı begenip yaklaşamamışsındır korkundan😁
- 1 ay
Aha suçlu oldum simdi de 😀 suçlu olan sen ucu bana dokunuyor
Soran1 ayUcu sana dokunur çünki sende erkeksin sonuçta🤣 korkaklar sürüsü🤣
- 1 ay
Valla güzel hatun bulmuşsam ışık yakarsa yürürüm, senin gibi görmezden gelirse yaklaşmam tabii 😀
Soran1 ayBen erkek olsam, etkilendiğim birine mutlaka yaklaşıp şansımı denerim hayır yaklaşamayacaksam, başka yol bulurum, arkadaşımı yollarım konuşsun diye ya da nebilim mektup falan yollarım🤣 siz çok düzsünüz ya biz daha detaycıyız🤣
- 1 ay
İşte türk kızını bilmediğin buradan belli. 😀 En çirkin türk kızında bile özgüven nirvanadir asla kendisine yürümesine izin vermez tersler. Baska birini yollasan kendi niye gelmiyor başkasını yolluyor diye bu sefer oradan gıcık olur öyle red eder. Mektup falan kalmadı ona girmiyorum. Adam kadını aşındirmis o zaman evine alaydın 😀
Soran1 ayGerçekden türk kızlarından bukadar çekiniyormusunuz? Senin başına geldi mi hiç yaklaştıgında bagıran falan ?
- 1 ay
Benim başıma gelmedi ama gelen cok arkadaşım oldu. Hepsinde özgüven cok yüksektir, adama bakıp bakıp sonra adam yanına gidince tersleyen bile var aralarında. Bakma burada açılan kızların konularına bir çoğu burnundan kıl aldirmaz bu konuda.
Soran1 ayHmm o zaman siz de yabancı kızları seçin🤣🤣
Soran1 ayGüzel de değiller sizin kızlar o ne öyle kıllı kıllı🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Yabanci kiz bulsak atlatacağız zaten 😀 senin ne malum kıllı olmadığın, dediğinde bak 😀
Soran1 aySarışınlarda kıl olmaz🤣🤣🤣
- 1 ay
Gözükmez diyelim biz ona 😀 hemde sarışınsın ha. Adam üff demekle bir kez daha haklıymış 😀
Soran1 ayAslında açık kumralım ama herkes sarışın diyor
- 1 ay
Bide bembeyaz ten tabii. O kadar kişi sarışın diyorsa sarışınsindir herhalde
Soran1 ayEbet ya nefret ederim beyaz tenden de, bronz tene bayılırım
- 1 ay
Senin tarzındaki kızlara en cok beyaz ten gider ama bakan bir daha bakıp iç geçirir
Soran1 ayBugün aras kargoda sıra bekliyordum, bi kadın girdi içeri bana baka baka , sora ayagı takıldı düştü, sora kalktı bana dediki senin güzelliğine bakim derken ayagım takıldı🤣🤣🤣
- 1 ay
Adam yerine kadin yürümüş 😀 oysa biz erkeklerin başına gelmeliydi 😀
Soran1 aySiz daha mal mal takılın bu kız bana bakmaz uzak duralım diye🤣🤣🤣
- 1 ay
Yoo ondan değil tersler diye 😀 yoksa üstüne atlarız canım
Soran1 ayKorkaklar
- 1 ay
Yok canım korkaklık o sizin suçunuz tamamen. Her kadin senin gibi türkiye de
- 1 ay
Gidi değil turkiye de
Soran1 ayAşk olsun ya ben öcümüyüm? ben bana yaklaşan hiçbi erkeğe imdat sapık var demedim, normal yaklaştıgın sürece de hiçbi kadın demez, eger seni beğenmediyse ilgilenmiyorum teşekkğr ederim der ya da yalandan sevgilim var der
- 1 ay
Ah keske senin kadar kibar olsalar :) bu adam bile gelmis ama daha ileriye gidememiş. Ah vah diye diye geri dönmüş
Soran1 ayBugün de yoktu mahallede görmedim🥲
- 1 ay
Mahalle de başka erkek yok mu aklını celsin belki unutursun bunu
Soran1 ayErkek dolu da, işte insan sevemezki her önüne geleni, bence taşındı o
- 1 ay
Eeédddxâ Bu zamana kadar gelmediğine olabilir. Adamın icinde kaldın. Ah ulan diye diye gitti adam.
Soran1 ayAhhh ne aşklar yarım kaldı bu dünyada🥲
- 1 ay
Başlamadı ki yarım kalsın :) adam uğraşti etti sen bi yerlerine takmadın sonra bitti gitti.
Soran1 ayDün markette ona çok benzeyen birini gördüm, baktım baktım böyle sora adam da bana baktı baktı🤣 çıkışta baktımki marketin önünde beklemiş sora arkamdan bakıyordu🤣 şimdi diycek bu kız bana niye böyle baktı🤣
- 1 ay
Kız sapık çıktı, ona benzeyen her adami dikizliyor 😀 herkeste seni bekliyor kimse hanımefendi merhaba demiyor 😀
Soran1 ayŞair demişki “şimdi sen gittin ya , herkesi sana benzetiyorum, bu da mı o şerefsiz acaba diyorum” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Adam bide şerefsiz oldu iyi mi 😀 valla bu kadar beklendiğini istendiğini bilse kendisinin hemen üstüne atlar senin 😀
Soran1 ayBiliyorum, zaten yegenim ona bakıp güldüğü için heveslenip düştü peşime🤣🤣
- 1 ay
Düşmüşte sonunu getirememis 😀 adamin fena icinde kaldın 😀
Soran1 ayİçinde kalan gelirdi tekrar😒
- 1 ay
Belki de içine gömdü seni
Soran1 ayBelki de çoktaaaan unuttu
- 1 ay
Kendi güzelliğinden oyle bahsediyorsun ki öyleysen hayatta unutmaz adam. Ah ulan Leyla benim olmalıydın diyordur
Soran1 ayErkekler çabuk unuturmuş🥲
- 1 ay
Güzel kız kolay kolay unutulmaz. Hele bu kadar yaklaşıp elde edemeyince
Soran1 aytamam unutmaya bilir, hafızasından silinecek değil ya, ama bugün beni görmeye yönelik bir çaba da yok
- 1 ay
Umudunu yitirmiş demek ki. O kadar gittim geldim olmadı, kız da ışık vermedi demiştir.
Soran1 aySen de olsan aynısını mı yapardın😢
- 1 ay
Ben boğayım biraz daha uğraşırdım
Soran1 ayBen de terazi, dengesiz🤣🤣🤣
- 1 ay
Belli 😀 fazla inadım ben. Kızı kafaya koyduysam giderim üstüne
Soran1 ayÖyle olmalı zaten, net bi red cevabı alana kadar gitmek lazım, hatta red aldıkdan sora da gide bilirsin🤣🤣🤣
- 1 ay
Sen güzel red cevabı verirdin sanki adama oyle hissediyorum, biraz süründüreyim diye 😀
Soran1 ayEger red ettikden sonra o erkek hala benim peşimde koşuyorsa buna ben izin veriyorum demekdir🤣 yoksa gerçekden istemediğim birini öyle bi red ederimki bidaha sokağımdan bile geçemez🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Redden sonra ya kuyruk sallamaya devam ederim ya da sallamam diyorsun yani 😀 gercek bir teraziymis 😀
Soran1 ayO gün ben 1 haftalık yurtdışına gidiyordum, tanışsaydık gel beni yolcu et derdim bak🥲
- 1 ay
Ne kadar romantik de adam anlar mi onlardan acaba. Adamın kacirdigi balık büyük oldu
Soran1 ayDüşünsene şu havaist otobüsleri varya havalimanına giden, ona binmişiz beraber🥲bir de gece olunca otobüs ışıkları da kapatıyor romantiiiikkkk
- 1 ay
Öpüşüyorsunuz falan aman aman adam ben nerelere geldim der o sıra
Soran1 aySaçmalama ilk buluşmadan ne öpüşmesi🤣
- 1 ay
O romantiklikte siz onu da yaparsınız eminim ben 😀
Soran1 ayHayali bile güzel be🥲
- 1 ay
Olmaz mı canım sen de karşılık verirdin işte. Adam ne kaçırdı be
Soran1 ayOnun adına üzüldüm şimdi bir de 🤣🤣🤣
- 1 ay
Ben bi erkek olarak hayal ettim üzülmek az kalır kahroldum 😀
Soran1 ayNeyi hayal ettin tam olarak🤣 liseliler gibi sinemaya gidip arka koltukta öpüşmeyi mi🤣🤣
- 1 ay
Yok canm otobüsteki romantikliği 😀 sinemayı hayal etmem oradaki iş öpüşme ile sınırlı kalmaz 😀😀
Soran1 ayEvet ya, geçen yine geldim de yurtdışından havaistle, gece geldim, ışıkları kapatmış, o kadar güzeldi ki ortam
- 1 ay
Bilirim canım güzel olmaz mi. Romantizm yapılır ortamda
Soran1 ay
Ah ahhh- 1 ay
Hemde ne ah ahhhh
Soran1 aySen biraz bahset bakalım, hoşlandıgın kişilerle tanışa biliyormusun🤣
- 1 ay
Varsa kizdan sinyal az çok tanışırım tabii ya da denerim yoksa küt senden hoşlandım tanışabilir miyiz demem. Avrupada olsa hiç düşünmem yürürüm ama 😀
Soran1 ayYani öncesinde biraz bakışmalar lazım
- 1 ay
Tabiii canım bakışmalar var ise yaklaşırım, süzerim kızı o zaman. Hele bide saçıyla oynuyorsa o sıra tamam bu iş derim 😀🤌
Soran1 aySen biliyorsun bu işi🤣🤣🤣
- 1 ay
E tabii canım bu yaşta sakalları boşuna agartmadık 😀 avrupa da olsam daha aktif olurdum da turkiye de sınırlı bu işler 😀
Soran1 ayBenimkinin de sakalları hafif beyaz 🤣🤣🤣
- 1 ay
Sever misin kıllı, sakallı erkek 😀
Soran1 ayIyyy sakalsız erkek mi olur yaa, erkek dediğinin mutlaka sakalı bıyığı olur yani🤣🤣🤣
- 1 ay
Gerçek bir kadın yaklaşımı işte 😀 sende biliyorsun bu isleri evet 😀
Soran1 ayOooo erkeğin hasından anlarım🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Allah allah tecrübe diyorsun yani 😀
Soran1 ayŞimdikiler gey tipli oldugu için çok değil etkileneceğimiz erkekler🤣 o yüzüne birine tutulduk mu unutamıyoruz🤣
- 1 ay
Şimdiki gençler öyle canım. Çoğu feminen 😀 senin benim yaşların civarı erkekler has erkekler işte. Erkeklerden anlamandan belli işte seninde 😀
Soran1 ayGenç sevmem, yaşıma uygun severim🤣 bir yaşı benden çok birde boyu benden uzun olsun mutlaka derdim ama büyük lokma yedim, benimkinin boyı benden 15 cm kısa en az🤣🤣
- 1 ay
Senin boyun bir kadına göre oldukça iyi. Yanındaki manitan ne olursun yanimda topuklu giyme der 😀 olsun ama önemli olan işlevi degil mi 😀
Soran1 ayO zaman o topuklu giysin ayakkabısının altına içerden topuk koysun napim🤣🤣
- 1 ay
He o dedigin gayler gibi olsun 😀 büyük konuşmamak gerek ama gercekten ya kendinden cok küçük birine vuruldaydin. En azından boyu kısa yaşı değil 😀
Soran1 ay14 yaşındayken bile 30 yaşında birine aşıkdım? hayatım boyunca asla kendimle yaşıt birini sevmedim, hepsi büyüktü benden 6-7 yaş
- 1 ay
Olgun erkeklerden hoşlanma da var demek biraz. Erkekler şanslıymış anlamış oldum 😀
Soran1 ayYaani ergen sevmem🤣
- 1 ay
Öyle olmali canım tabii bide çocuk mu egiteceksin ilişki de 😀 senin gibi hatuna ergen gitmez zaten. 😀
Soran1 ayDün de yoktu bugün de yok🥲🥲🥲
- 1 ay
O olmaz artik anlasilan kolay kolay
Soran1 ayTaşındı mı ki acaba? ayda 15-20 kere mahallede çay ocagında olan adam şu an yok
- 1 ay
Sanmam. Sen çay ocağına biseyler olmuş dememiş miydin ben mi yanlış hatırlıyorum
Soran1 ayEvet kentsele girdi maalesef
- 1 ay
O zaman oraya gelmeyebilir eğer uzakta oturuyorsa ama senin gibi hatuna gelmeli yine de gezme bahanesiyle
Soran1 ayKüçük bi yerdi ya 10 metrekare falan , orada oturup hep telefonda bişiye bakıyordu , maç mı izliyordı yoksa oyun falan mı oynuyordu bilmiyorum, ama bence aynı mahalleden ya, insan kalkıp da 5 liralık çay için neden 50 lira metrobüse verip gelsin🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Senin icin gelecek niye gelmesin 😀 ucunda hatunu tavlamak var.
Soran1 aySen kendinden düşünüyorsun da belki o öyle düşünmüyor😁
- 1 ay
Düşünmese yiyecek gibi dibinde tepki vermez. Kapına kadar gelmezdi 😀
Soran1 aySen gittin mi hiç birinin kapısına kadar hayatında?😬
- 1 ay
Yok canım o kadar uzun boylu değil 😀 deli cesareti o
Soran1 ayNiye ya? her erkek bi kızı takip edip evini bulur hayatının bi döneminde, ergenlikte falan
- 1 ay
Yok canım, ben yapmadım ama ergenlikte olabilir küçüksün diye alttan alirlar psikopat babası abisi yoksa tamam ama yetişkin halde yapmak cesaret işi. Delisi var, sapığı var pesine takılır uğraşırsın sonra.
Soran1 ayBelki de memlekete taşındı gitti🥲
- 1 ay
Adama inşaatçı dedin eğer senelik çalışan ise olabilir ama degilse gelmemeyi tercih ediyordur
Soran1 ayVay be, gelmemeyi tercih ediyor demek🥲
- 1 ay
Eğer taşınıp gitmediyse bi yerlere öyle yoksa niye gelmesin. O kadar zorlamış sonuc alamamış işte
Soran1 ayTaşınsa bile gelmesi lazım🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Canım istersen evine de girsin senin dikkatini cekebilmek için 😀
Soran1 ayMahallemi biliyor sokağımı biliyor binamı biliyor ama hiçbişi yapmıyor🥲
- 1 ay
Binanı da bilip bisey yapmasin artık bi zahmet. Bi zili çalıp ben geldim diyip hesap sormadigi kaldı adamın
Soran1 ayEskiden erkekler günlerce binanın önünde yatıp kalkarmış sevdiği kız için😒😒
- 1 ay
Hadi ananın babanın bildiği biri gelip yatsın sorun değilde herhangi birisi sabah akşam senin kapinda beklerse o iste tuhaflık var demektir. Manyak olur sapık olur nasıl rahat ediyorsun bu duruma 😀
Soran1 ayHoşlandıgım biriyse hoşuma gider 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 ama hoşlanmıyorsam polis çağırırım🤣🤣🤣
- 1 ay
Tamam da hoşlandığın biriyse farklıda bu işin hoşlanmadığın biri de olabilir hem hoşlandığın adami da tanımıyorsun kimdir nedir necidir 😀 adamla çıktın ettin olmadı bitirdin gelip manyak gibi yine kapinda yatabilir bu adam mesela
Soran1 ayYok canım o kadar manyak olsa yine gelirdi bak gelmiyor🤣🤣🤣
- 1 ay
Çünkü bisey elde edemedi gelmiyor bide elde ettiğini düşün. Sana sahip olup bi daha bırakmam diyen bir manyaksa 😀
Soran1 ayAcaba ayda bi kere bile olsa aklına geliyormuyumdur?🥲
- 1 ay
Gelmez olur musun, hayalini bile kurmuştur
Soran1 ayNe hayali tam olarak🤣🤣🤣
- 1 ay
Sana ne lazım 😀
Soran1 ayAhh ahh hayal kuran binanın önünü geçtim bi mahalleye ugrar be arada
- 1 ay
Adam illa ki unutmamıştır seni ama mücadeleyi de bırakmıştır
Soran1 ayEminmisin unutmadıgına? belki başkası girdi hayatına, gerçi benim de konuştugum biri oldu ama onu unutamadım🥲
- 1 ay
Bundan bağımsız mi unutmadığın biri var. Bu illa ki seni unutmadı ama olmayacağını anlamıştır kendince bırakmıştır iste
Soran1 ayHayır yani başkasıyla denemeye çalıştım konuştum ama bunu unutamadım, nebilim, o da benim gibi çok yoğun hiss ediyor muhakkak tekrar mahalleye gelir diye düşünmüşdüm ama yok🥲
- 1 ay
O kişiye karşı hissin yoksa aninda bitireceksin. Kendince dedi herhalde bu kadar mücadele ettim, üff dedim falan olmadi gacı hic tepki vermedi lanet olsun diye
Soran1 ayBeyin yarım kalan şeyleri çoook geç unuturmuş🥲🥲
- 1 ay
Erkek hoş alimli guzel hatunları zaten kolay kolay hiç unutmaz, bir süre aklından gitmez o. O yuzden cok hayalini kurmuştur o
Soran1 ayYıllar sonra peki?🥲
- 1 ay
Cok sevmisse, aşık olmuşsa falan ancak. Zaten yıllar sonra da unutmasa sana ne yararı olacak bunun :)
Soran1 ayMesela benim diyelimki 10 sene önce hoşlanfgm biri vardı, bugün onun dükkanının önünden geçersem hep aklıma gelir yani, erkeklerde de böyle mi? yoksa daha mı çabuk unuturlar🤣
- 1 ay
Biz daha çabuk unutuyoruz ama tekrar görürsek o kadını tabiii ki aklımıza gelir. Bir kadını yillar yillar boyu unutmamak için bizde çok büyük duygu bırakmış olmasi lazım 😀
Soran1 ayUnutmak derken tamamen hafızandan silinmesinden bahs ediyorum🤣🤣🤣
- 1 ay
Normal bir kadın için unuturuz canım bir süre sonra 😀 ama vurucu bir aşk mesk geçmişimiz varsa o cok zor olur. Bu seni sadece gördü begendi bir yakinlasma tanışma olmadi oyle uzun sürmez aklında tutması 😀
Soran1 aySağol ya🥲
- 1 ay
Adam için şu an sıradan bir kadınsın ama canım yalan mi :) çünkü bir bağ olmadı, duygu olmadı, yakinlasma olmadı. Hiç tanışmadınız
Soran1 ayİyi tamam git😒
- 1 ay
Kovuyor musun beni :( ne ettim ben
Soran1 ayKadınlar da yarım kalmış şeyleri unutamıyor😒 bi adamla bişiler yaşanmış bitmişse daha kolaydır unutmak çünki yaşayıp bitirmişsin zaten herşeyi bi heycan kalmamış bişi kalmamış artık
- 1 ay
Sen şimdi bunu unutamam mi diyorsun? Hos sizinki yarım kalan bisey degil sizin ki başlama eylemi bile olmadı
Soran1 ayBaşka biriyle denedim olmadı işte, unutamadım😢 çoook uzun yıllar sora ilk defa bukadar etkilenmişdim birinden, hatta instagramda fotomu kaldırdım mesaj bölümünü falan kapattım kimse mesaj falan atamasın diye çünki istemiyorum kimseyi hayatıma almak şuan😒
- 1 ay
Önce bununla tanışıp ondan sonra bu duygulara geçsen keske çünkü orta da hiçbir sey yok. Hiçbir sey paylaşmadın bu adamla. Kadınlar genelde bu duyguya adamla biseyler yaşadıktan sonra ulaşır ama sen daha hic bir aşamaya geçmeden vurulmuşsun. Ama illa birini alacsksin hayatına birini yine de
Soran1 ayYok almıcam😒 çünki artık aşka çok küstüm
- 1 ay
Küsme canım, özellikle senin gibi hatunlar çekilince ortamdan piyasa çirkinlere kalıyor.
Soran1 ayKalsın, benim gibilerin kıymetini bilemediniz😒
- 1 ay
Senin gibileri çoğaltmak lazım ki alternatiflerimiz çoğalsın. Sen gittin herhangi birine vuruldun ve bunu belli etmedin ama oda bi yere kadar işte
Soran1 ayBelli ettim, dönüp dönüp bakıyordum daha napim aaa
- 1 ay
Ah hafif bir tebessüm olaydi bide. Biz türk erkekleri çekingeniz bu konuda. Bakmak demek senden hoşlandım anlamına gelmiyor çünkü niye bakıyorsun bakmasi da olabilir
Soran1 ayYeğenim yapıyordu işte tebessümü bana ne gerek vR🤣 tebessüm de değil hahahhaa gülüyordu baya🤣🤣🤣
- 1 ay
Yeğenin sizinle eğlenmiş gibi düştüğünüz duruma 😀 adam yanlış kişiden dönüş almış işe bak 😀
Soran1 ayBen ilk başlarda baya belli ettim aslında gülümseme dönüp bakma falan ama son karşılaşmalarda çok havalı ve ulaşılmaz davrandım hiç yüz vermedim
- 1 ay
Belki bu kız bana bakar mi dedi. Güzelim hatalıyım dedin çünkü. Boyun bile adamdan bayaa fazla. Son karsilasmalardan sonra o dediğin gibiyse bu bana yar olmaz demiştir o artık.
Soran1 ayAma olurdum🥲🥲🥲
- 1 ay
Kendi kendine itiraf ediyorsun canım son görmeler de havalı ve ulaşılmaz durdum diye. Zaten o zamana kadar kizdan net geri dönüş alamayan adam bir de ulaşılmaz havalı görürse kızı der ki bu beni gormek istemiyor artık iyice uzak dur benden diye mesaj vermeye başladı. Kendin kaşınmışsın orada yoksa bu olurumu adam bilse havada götürürdü seni
Soran1 ayO üffff dediği gün dönüp suratına bi tokat atmadıysam bu olumlu bi işaretti ama anlamadı🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Evt orada türk kızı sen ne diyorsun beeee diye bağırıp ortalığı ayağa kaldırırdı gerekirse ustune tokat atardi 😀 o üfffff sırası adamın aklını aldin ama 😀
Soran1 ayİşte odun oldugu için anlamıyor, veya takip edip gelip binamın önünde pusuya yattıgı gün arayıp polisi çağırmadıysam bu olumlu bi işaretti🤣🤣🤣
- 1 ay
Tamam da adam kapını çalacak değil cama çıkaydın bi göz teması kursaydın 😀 adamı hep pic gibi ortada bırakmışsın sen 😀 bi de o salına salına saçlarınla yürüdüysen tamamdır
Soran1 ayTamam da bak o geldi bekledi arabada arkadaşıyla, sora ben geldim sokağa, ben gelince bana baktı güldü, sora indi arabadan, ben dedimki şimdi arkadan yaklaşcak diycek ki pardon bakar mısınız? Ama gelmedi, apartmana girerken dönüp baktımki arabanın yanında durmuş arkamdan mal mal baka kalmış🤣🤣🤣
- 1 ay
Demek saglam kuyruk sallamani beklemiş 😀 yani adamin yaptıkları da tam kroca hareketler söylemeden edemeyeceğim 😀
Soran1 ayNiye öyle dedin🤣
- 1 ay
Arabadan bakmalar, gülmeler, inmesi tip tip bakmasi. Bi tek boynunda zincir kolye bide arabada müzik çalması eksik kalmış 😀
Soran1 ayBir de arkadaşının arabasıyla gelmiş yancı🤣🤣🤣🤣🤣🤣 çay evinde çayları içip içip parayı da başkasına ödetiyordur bu🤣🤣
- 1 ay
Gerçekten kro ya 😀
- 1 ay
Kadınlar böyle tiplerden mi hoşlanıyor acaba 😀
Soran1 ayAma kolyesi yüzüğü falan yokya şükür🤣🤣🤣
- 1 ay
Yani belki konuşmasını, tarzını begenmeyecektin bu yönünden bak sende 😀 kıza üff diyen bir erkek ne kadar beyefendi olabilir ki 😀
Soran1 ayBeyefendileri de gördük altından ne çıktıgını🤣🤣🤣
- 1 ay
Bide haşinini deneyelim diyosun 😀 yemin ederim adam bi bilse bu duygularını duvarları dele dele tabanvay gelir sana 😀
Soran1 ayKaç aşk böyle tükeniyor biliyormusun, birbirinden habersiz🥲
- 1 ay
Canım adam dibindeyken adamin haberi yoktu senin vardı sadece sen kendin kaşınmışsın bide son görüşmelerde ulaşılmaz ve soguk oldum diyosun 😀
Soran1 ayBak mesela belki sana da böyle aşık biri var ama haberin yok düşünsene
- 1 ay
İşte ne yapabilirim ki bilmezsem. Karşı taraf zat atacak ki bende bi adım daha atayım. Adım atacak taraf kadınsa cok zor oluyor işte
Soran1 ayBelki de çokkk güzel bir kadındır sana aşık olan bak hayallerinin kadınıdır ama sen orada herşeyden habersiz oturuyorsun🤣
- 1 ay
Çıldırırım 😀 güzel hatun diye akan sular duruyor o zaman ama işte farkettirmeli az da olsa
Soran1 ayAhhh hayat işte, hikayeleri okuyorum da , kimi otobüsde 1 kere gördüğü kadını arıyor, kimi 20 sene önceki lise aşkını, hayat ne garip ve acımasız
- 1 ay
Otobüsteki biraz canım olur ama lisedeki mantıklı. Benimde vardi ortaokulda lise de karşılıksız hoşlandığım ama kizdan gel gel alamayınca olmuyor. Lise aşkları guzel olur özellikle
Soran1 ayŞimdi ara bul sen de adını soyadını biliyorsan
- 1 ay
Soyadını hatırlamıyorum ki bide evlenip gitmiştir coktan 😀 maceraydi heyecandi kaldı. Sende nasil atlatacaksın bakalım bunu
Soran1 ayMilyon tane ihtimal var, belki evlenmedi, belki boşandı, belki kocası öldü, belki o da seni düşünüyor şu an, bunu denemeden bilemessin🥲
- 1 ay
Soyadını hatırlasam en azından faceden yoklardım ama onu hatırlamıyorum. En azından iki kahve içerdik orasi kesin 😀
Soran1 ayAşk nasıl bişi ya, herkes onu arıyor ama kimse bulamıyor🥲
- 1 ay
Senin gibi hatun nasıl yalniz ya ben onu anlamadım. Sen istesen bulursun.
Soran1 ayÖnemli olan birini bulmak mı? yoksa birbirini bulmak mı🥲
- 1 ay
İşte tüm mesele bu diyorsun ama bu son olayda sen kendin kaşınmışsın resmen. Adama hicbir bende sana karşı falan fistan ışık vermemişsin bide üstüne soguk ve havalı davrandım diyorsun. Erkek gelir mi öylesine
Soran1 ayKeşke onu son bi kez görsem, tamam tanışmayalım konuşmayalım ama göreyim🥲
- 1 ay
Ohoo iyice duygusala bağladın ya. Onun sana bunlari demesi lazım senin ona değil.
Soran1 ayO nerden anlasın ya romantiklikden, kro🥲🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Valla guzel kadinlar krolardan hoslanir derlerdi de yok artik derdim gerçekten öyle 😀
Soran1 ayEvet öyle sen de kro ol biraz🤣🤣🤣
- 1 ay
Hakikaten bu yaştan sonra düşünesim geldi şimdi 😀 cok şey kaçırmışım vay anasını ya 😀
Soran1 aySen şu lise aşkını bi düşün🤣
- 1 ay
Lise aşkım kart horoz oldu artık anlamaz kroluktan falan 😀 krosuzlukla geçen bos bir ömür 😀
Soran1 ayOlduğun gibi ol boş ver🤣🤣
- 1 ay
Evet elime yüzüme bulaştırırım 😀 sende en kısa surede kronu bulmalısın ama 😀
Soran1 ayBenim son aşkım olarak kalıcak ya boş ver bidaha aşık olmam😒
- 1 ay
Olursun olursun sen olmayacan da kim olacak. Piyasa da erkek mi kalmadı biri yine alır aklını
Soran1 aySen de ara ama o lise aşkını🤣🤣🤣
- 1 ay
Nerden bulacam canim bu saatten sonra onu. Kadin evlenip çoluk çocuğa karışmıştır. Bana lisedeyken lazımdı o 😀
Soran1 aySen peki evlendin mi
- 1 ay
Yok canım, yolumu o yönde seçmedim ben
Soran1 ayPişmanmısın🥲
- 1 ay
Yooo, tam tersine iyi ki böyle yapmışım diyorum
Soran1 ayGelmicekmi bidaha?😢😢😢
- 1 ay
Gelmeyecek gibi duruyor canim, biri dürtmezse
Soran1 ayGeçici bi hevesmiş demek😢
- 1 ay
Olur mu canim, adam denemiş laf atmış, evine kadar gelmiş, krolar gibi pis pis sırıtmış. Sanki birlikte oldunuz da hevesi geçmiş diyorsun
Soran1 ayBen unutmadım ama o unutmuş bak 🥲 o yüzden diyorum geçici hevs
- 1 ay
nasıl kapıldın bu kadar inanılmaz. Adam duysa, görse şunları kendini tokatlar, kafasını duvarlara vurur bu ben miyim beni mi kastediyor der. Hiç tanımadığın adama bu kadar bağlılık :)
Soran1 ayGörür görmez çarpıldık ikimizde😬
- 1 ay
Daha çok sen çarpılmış gibisin 😀 adamın tipini senden daha cok merak ettim valla 😀
Soran1 ayYolladım ya sana unuttun mu🤣
- 1 ay
Sen seninkini buna benziyorum diye attın yine sen degilsin sonucta 😀
Soran1 ayHayır, onu da gönderdim sana hatırlamadın mu🤣 yani ona benzeyen birini
- 1 ay
Ha onu hatırlamıyorum 😀 seninki kalmış aklımda dogal olarak. Kadın olan sensin 😀
Soran1 ay
Soran1 ayBunun bi tık daha çirkini🤣🤣🤣
- 1 ay
Dalga mi geciyorsun ya bu nedir. Bundan bile cirkin nasıl oluyor 😀
Soran1 ayBi tık daha esmer ve uzun sakallı🤣🤣🤣
- 1 ay
Mağara adamı diyelim o zaman biz buna 😀 ikinizin birlesiminden ne güzel çocuk olur var ya 😀
Soran1 ayHa aynen mağara adamı tipinde🤣🤣 muhtemelen ben de onun gözünde süslü püslü sosyetik bi kızım🤣🤣
- 1 ay
Ikinizin görüntüsü ile adam seni saglam hayal etmiştir ona emin oldum artık 😀 böyle bi adam romantik olamaz
Soran1 ayAma bak beni takip edip gelip beklediği gün sakalını falan kesmiş, saçımı jölelemiş, herxaman giydiği tshirtini falan değişmiş , baya bambaşka biriydi🤣
- 1 ay
Onun bide aklını oku, içindekileri gör 😀 seni istemeye gelmis gibi diyosun 😀
Soran1 ayEvet yani o gün biraz insana benziyordu🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Nasıl bir zevk anlayışı var senden ben harbi anlamadım 😀 adamı tanıyor olsa şu saat ararım şu kaçırma yola çık derim 😀
Soran1 ayBoş ver, o da gitsin, demek gerçek aşk değilmiş onunki🥲
- 1 ay
O aşktan cok senin dış görünüşüne kapılmış olabilir.
Soran1 ayBen de onun dış görünüşüne kapıldım zaten😬
- 1 ay
Allahım bu nasıl bir yokluk 😀
Soran1 ayBenim de profilim bu naapim? Yoksa bize de çok geliyor uzunboylu kaslı zengin adamlar😊 ama yok yani o enerjiyi alamıyorum hiçbirinden😒
- 1 ay
Böylesini de düşünme ama canım. Resmi acmamla kapamam bir oldu. Sana uzun ve kaslı iyi gider ama
Soran1 ayYok istemem, ben daha böyle doğal ortamında olanları severim🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Ormanda demek istiyorsun yani 😀 bide fındık fıstık at adama daha iyi 😀
Soran1 ayEvet işte doğal ortamlarında. Orman olur mağara olur😁😁
- 1 ay
Ne kadar romantik 😀 adam duysa iyi mi ediyorum kötü mü ediyorum diye sorgular. Zevksiz kız 😀
Soran1 aySakallı daha iyiydi ya , sakalını kesti ya bi düştü gözümden🤣🤣🤣
- 1 ay
Senin için özel. Pasaklı görünmemek için 😀
Soran1 ayAcaba inşaatta mı çalışıyor😬
- 1 ay
Olabilir, İnşaatçı erkeklere bir zaafın olabilir mi peki 😀
Soran1 ayYok ya , öyle bişi olmadı şimdiye kadar, vardiyalı bi işde de çalışıyor ola bilir çünki bazen 1 hafta oluyordu 1 hafta olmuyordu
- 1 ay
Adam mühendis değilse inşaat çalışanidir herhalde. Adamın herseyini öğrenmişin nerdeyse bi tanışmadığın kaldı
Soran1 ayTelefonlarımın hesaplarımın şifresi bile onu ilk gördüğüm günün tarihi 🤣
- 1 ay
Yok artık ya. Adam ısrarcı olsa sende sana büyü yaptırmış diyecegim. Sen türk değilim demistin galiba gercekten degilsin ikna oldum 😀
Soran1 ayTürk kızları nasıl ki farklı mı benden?🤣
- 1 ay
Hemde ne farklı. Bir kız inşaatçıya bu kadar vurulmaz, bu kadar dert etmez 😀 sen rus musun
Soran1 ayYok rus değilim, inşaatçı oldugunu nerden biliyorsun ya ben sadece tahmin ettim🤣 ayrıca nesi var iniaatçıların helalinden para kazanıyor o da bi insan sonuçta
- 1 ay
İşte türk kızı senin gibi bakmıyor. Ben inşaat iscisine mi layığım diyorlar. Genelde rus kızları bakmaz işe güce ondan acaba mi dedim
Soran1 ayZenginlerle evlenenler çok mu mutlu sanki? kafalar uyuşmadıkdan sonra, arada o elektrik o enerji olmadıkdan sonra sana dünyaları verse nolur?
- 1 ay
Zengin demedim canım klasik bir meslek olarak kabul görmüyorlar onu. Muhasebeci olur, eczacı olur, berber olur ama inşaatçı olmaz derler çünkü amele olarak gecer piyasa da yoksa zengin adamı herkes havada kapar ama sende bu adamı tanımıyorsun bakalım kafa uyusucak mi ne olacak
Soran1 ayAh bi kez daha göre bilsem ahhhh
- 1 ay
Boynuna sarılırım beni bırakma diye diyorsun 😀
Soran1 ayArkadaşım da diyorki aşırı esmer tam bi amele yanığı nerde görsem tanırım🤣 kızıyorum ben de 😒
- 1 ay
Kız benim kafa da, bence inşaat işçisi o 😀 normal bi erkek yanındaki kiza üff cekmez zaten. 😀
Soran1 ayKızla bu yüzden küsüm biliyormusun kaç aydır🤣 çok aşağılıyor insanları
- 1 ay
Tabii yanlış kafa haklısın; ben inşaat işçisi derken küçümsemiyorum ama kizlar gelmez yine de o meslek grubuna diyorum. Zayıf meslek çünkü ama parasi iyi. Cok rahat edersin para olarak 😀
Soran1 ayParası olsa yazın 5 gün ard arda aynı tshirti giymez diye düşünüyorum🤣 ama olsun yine de aşığım😬
- 1 ay
Oha kokmuştur o nasıl bi zevk var sende anlamadım 😀 büyü var kesin
Soran1 ayBelki de işsiz🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Senin icin sorun yok olsun 😀 sen çalışır erkeğine bakarsın 😀
Soran1 ayAbartma o kadar uzunboylu değil🤣 bi işin ucundan tutsun bizahmet bütün gün evde de yatmasın yani öyle erkek mi olur🤣🤣🤣
- 1 ay
Valla bekledim senden cok aşığım sorun degil demeni 😀 inşaatta çalışıyor belki de iste. İnşaatçı fantezin olur artik 😀
Soran1 ayTamam da , bi kadın çalışıp erkeğe bakıyorsa, o erkeğe nasıl erkek gözüyle bakacak? orası sorun biraz , bari ormana mormana gitsin avlanmaya mızrağıyla🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Valla dedigin doğru da işte bu kadar aşık olunca adama acaba diye bende yazdım onlari 😀 adamın götü açık elinde mızrak avlamaya yolluyorsun. Yeter ki çalışsın diyosun😀
Soran1 ayYaaani çalışmayan evde yatan erkek de nebilim🤣 sevgili karısına bakmak için sonuçta ekmeğini taşdan çıkarmalı😬😬
- 1 ay
Hayret normal olacak bir fikir beyan ettin. O benim olsun yeter demeni bekliyordum başından beri 😀 benim gibi hatunu doyurmak zor diyorsan daha cok çalışmalı adam 😀
Soran1 ayYaani, hele hele benim gibi bi karıya bakmak biraz zordur yani masraflıdır🤣 ama çok para kazanmasa da olur yeterki çabaladıgını göreyim🤣
- 1 ay
Bakımlı hatunsun gibi duruyor evet o yüzden iyi kazanmalı adam 😀 çabalama ile yürümez o evlilik sen bile bu aşkla pes edersin 😀
Soran1 ayOlsun bee beraber çalışırız 🤣🤣🤣
- 1 ay
Dükkan açarsınız ya da sende inşaat yerinde yemek dağıtırsın ustalara😀
Soran1 ayÜf napim şimdi çıkıp mahalleye binaların tepesinde onu mu ariyim ya of🤣🤣🤣🤣 belki de fabrikada falan çalışıyor ya bilmiyorumki ama sakalı o kadar uzun olduguna göre devlet memurı falan olamaz🤣
- 1 ay
Sana iş farketmiyomus zaten bana gelsin bide herhangi bir işi olsun yeter diyosun 😀 her gün dışarı çık biraz civarda bekli rastlarsin 😀
Soran1 ayKaç gündür çıkıyorum ama yok, galiba unutmam gerek artık, hem gelmediğine göre o benim kadar yoğun hiss etmiyor demekki🥲
- 1 ay
Hoşlanmıştır, beğenmiştir yoğunluk yoktur ama bi bilse içinde yanan şu ateşi kapını aşındirir.
Soran1 ayŞimdi geldim eve, yine yoktu mahallede😢
- 1 ay
Artık yavaştan umudu kesmek lazım gibi. Bıraktı demek peşini
Soran1 ayTaşındı belki de memlekete fln🥲
- 1 ay
Ya öyle ya da pes etti tamamen. Dediğin gibi inşaat işçisi ise taşınma ihtimali yüksek
Soran1 ayOnlar genelde aynı bölgede başka şantiyete geçmiyormu?
- 1 ay
Eğer baska iş yoksa dönerler yoksa başka projelere giderler tabii ama o civarda mi olur yoksa baska sehirde mi bilemeyiz
Soran1 ayNolur bi dua etsen. Tanımadıgın insanın duası kabul olurmuş🤣🤣🤣
- 1 ay
Ederiz canım ne varda hic senin gibi bir kızın böyle bi tipe vurmasına içim el vermiyor 😀
Soran1 ayİçin el versin sen duanı et 🤣🤣🤣
- 1 ay
Olmaz molmaz sonra bana suç atmada 😀
Soran1 aySen et et 🤣🤣🤣
- 1 ay
Tabii canım hemen başlıyorum 😀
Soran1 aySen çıkıyonmu mahalleye? kahveye falan gidiyonmu🤣
- 1 ay
Ben o kahvehanelere gitmem. Bildiğin starbucks gibi yerlere gidiyorum 😀
Soran1 ayOnun parası mı var starbukcsa?🤣🤣
- 1 ay
Seninle çıkınca tutarsın elinden götürürsün artik oralara 😀
Soran1 ayHayaller ve hayatlar😒
- 1 ay
Sen yine de hayalini kur. Neme lazim gercek olur belki
Soran1 ayOlursa ilk sana yazıcam burdan🤣🤣🤣
- 1 ay
Ay hafi inşallah 😀 bende dualarım ile kendime pay çıkarırım 😀
Soran1 aySanki ettin dua yalancı🤣
- 1 ay
Etmeyecem de ne yapacam, deli gibi istiyorsun adami tabii ki dileğimizi diledik 😀
Soran1 ayYaaaaa hadi inşAllah😬😬😬💕
- 1 ay
Bunu yazarken eridigine eminim 😀
Soran1 ayDondurma gibi hem de 😬🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Evet şu an gözümün önüne geldin 😀
Soran1 ayAgzım kulaklarımda🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Adam seni mutlu ettiğinde cok şanslı olacak 😀
Soran1 ayAhhh bir daha görmeyeceğimi biliyorum ama işte bir umuttur yaşamak🥲 ne demiş şair, onu görme ihtimaliyle yaşamak bile güzeldir🥲
- 1 ay
Belli olmaz kafasi atar gelir bi kere daha. Sonuçta kapıya kadar gelen biri.
Soran1 ayGelir de , denk gelirmiyiz gelmezmiyiz Allah bilir, hani bahçe katında olsam sürekli mahçede otururum da çatı katındayım🤣🤣🤣
- 1 ay
Artik denk gelirseniz sen teklif ette kurtul bu inzdiraptan 😀 ülke de bu sefer kizlar teklif ediyor artik akımını başlat.
Soran1 ayBelki yaklaşıp derim tanıdık geldiniz falan diye ama karşılaşma ihtimalimiz çok az , anca o da istikrarlı bi şekilde her akşam mahalleye gelir caddeme sokağıma gelir anca öyle
- 1 ay
O zaman en önemli şanslarını ilk karşılaşmalarinizda kullandın. Bi erkekte tanıyıp etmediği kiza her akşam mahalleye gelmez. Gelse zaten ortalık kızlara taciz kaynar
Soran1 aySen gitmezmisin🥲
- 1 ay
Bir yere kadar canım. Dediğim gibi evine kadar gitmişsin, dibinde öff çekmişsem, baska zamanlar da gelmişsem ve kizda bisey yoksa fazla zorlamam. Bide adam gerçekten inşaat işçisi ise ve kendini biliyorsa gelmez
Soran1 ayİnşaat ne alaka?
- 1 ay
İnşaat işçisi ise bu kız zaten bana bakmazdı mantalitesi oluşmuş olabilir. Zaten hiç olumlu tepki de vermemişsin , görmezden gelmişsin adama oda bunu düşünebilir
Soran1 ayHayır ya ilk başlarda bakıyordum dönüp dönüp gülüyordum, sadece takip olayından sora biraz ciddileştim🤣
- 1 ay
Korktu izlenimi oluşmuş olabilir o zaman 😀 ama oda mal mi kız gülüyorsa kesin gelecek işte niye bekliyorsun o an 😀
Soran1 ayNeyse ki apartmana girerken dönüp baktım en azından yeşil de olmasa yanıp sönen bir sarı ışık🤣🤣🤣
- 1 ay
Demek yeterli olmamis beyimize 😀 öpücük atsan o zaman gelirdi herhalde 😀
Soran1 ayElimle gel gel yapsaydım keşke bu mal ondan anlardı belki🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Evine çağırıyor verecek herhalde derdi o 😀 ona da gelmezse artık
Soran1 ayAnlamadıgım başka bişi de bi insan neden yazın sıcağında hayvan gibi sakal uzatıyor? hiç mi sıcak olmuyor size?🤣🤣
- 1 ay
Canim adam inşaat işçisi ise zaten sakallıdir ve doğuludur. Normal yani 😀 bende de sakal var ama hayvan gibi değil tsbii
Soran1 ayYa belki inşaatçı değil? boyacıdır belki🤣 ya da nakliyatçı, şöför, fabrika çalışanı, saha çalışanı, hepsi ola bilir
- 1 ay
Bilmiyorum ki sen inşaatçı olabilir dedin nerden vardin o kanıya o önemli 😀 siz İstanbul'da mısınız?
Soran1 ayEvet İstanbul , nebilim biraz bakımsız oldugundan öyle düşündüm ama net bilmiyorum , çünki bazen 2 hafta mahalledeydi soraki 1 hafta hiç olmuyordu, dedim acaba vardiyalı mı çalışıyor biyerde?
Soran1 ayAyrıca inşaat işçisi mutlaka sakallı mu olmalı? şartmı?🤣🤣
- 1 ay
Canim inşaat işçileri genelde kirli sakallı olur ve doğuludur ya da gocmendir. 😀 bide göğüsüne baksaydin 😀
Soran1 ayGöğsüne? niye dövme falan mı olması lazım🤣🤣
- 1 ay
Senin meslek tahminine göre yürüyoruz ondan. Adama dj olabilir demedin 😀 zaten İstanbullu bir erkek olsa o kadar yakın durmaya bakmana , evine kadar gelmene bi hareketi olurdu.
Soran1 ayHaa köyden gelmiş diyorsun yani biraz toy🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Doguludan köylüye mi kaydık şimdi 😀 toysa sen büyütürsün artık 😀
Soran1 aySen diyorsun istanbullu olsaydı diye, ayrıca inşaat işinde iyi para var diyorsun, madem parası var niye buladar pasaklı🤣 ve normal kafede değilde ucuz çay evinde oturuyor? belki de işsiz ve depresyonda🤣
- 1 ay
İnsaat işçisi yani amele dediğimiz işi eğitimi olmayan ya da düşük insanlar yapar. Genelde de dogululardan çıkar bu. Ben İstanbullu inşaat işçisi hiç gormedim 😀 sende adami iyice yerden yere vurdun ha. Şimdi de issiz ve depresyonda dedin 😀
Soran1 aySakalları çok uzun belki depresyonda oldugundan dolayıdır🤣
- 1 ay
Evet seni tavlayamadigi icin olabilir 😀 ama şu kesin, özel sektör de en azından beyaz yakalı bir işte çalışmıyor. Attığın örnek resimden çıkarılacak sonucta özel sektör de o sakallarla çalıştiracak bir sektör dalı yok.
Soran1 ayFırıncı ola bilirmi🤣🤣
- 1 ay
En fazla o tarz işlerde olur işte 😀 valla adamın yerini bilsem yarın ilk işim bulup senden bahsetmek olurdu. 😀
Soran1 ayYerini bilsem kendim bi gidip dolaşırım oralarda zaten🤣🤣🤣
- 1 ay
Şunları yapacağına zamanında gel gel yapsaydın ya 😀 inşaatta çalışıyorsa erkekler arasinda kazma vurursun artik 😀
Soran1 ayYemek falan götürürüm canım aşkıma çok yoruluyordur şimdi 😁😁
- 1 ay
Oradaki adamlar seni yormak için öküz gibi bakar artik sanki ilkokul da çocuğuna beslenme çantasını götürür gibi rahat kiz 😀
Soran1 ayBenim aşkım izin vermezki benim oraya gitmeme, kıskanır beni😁😁😁
- 1 ay
Ilk defa gideceksin yoksa surekli gitsen tabii ki izin vermemeli oradaki adamlar seni gözleriyle yer 😀 adam bilse şu konuştuklarımızı oturur sevinçten ağlar 😀
Soran1 ayDemi? çıldırır, şu an onun gözünde o kadar ulaşılmazım ki🥲
- 1 ay
Bunu sen yarattın canım. İşte güçte de bunu mu düşünüyorsun sen 😀
Soran1 ayYok, ingce öğretmeniyim ben, yine işle biraz kafamı meşkul ediyorum ama normalde evet hep aklımda oluyor
- 1 ay
Vaay öğretmen hanim he 😀 İngilizce ogretmeni - inşaat işçisi ilişkisi. Yemin ederim rüyamda görsem kalk lan kıçım açıkta kalmış derim.
Soran1 ayNe abarttın yaaa🤣🤣🤣
- 1 ay
Bunu başkasına söyle ayni tepkiyi alırsın canım.😀
Soran1 ayİnşaat işçisi kimle olacak? Garsonla falan mı?🤣 veya benim kimle olmam lazım?🤣
- 1 ay
Ogretmen genelde o düzeyde bir erkek olur. Doktor mesela doktorla ya da ust düzey bir yönetici ile olur. Bunun gibi. yok mu yakışıklı din kültürü hocasi okulda 😀
Soran1 ayBen ne holding sahiplerni red ettim bi bilsen bırak avukatı doktoru🤣
- 1 ay
Şu çılgınlık ile ne desen o konuda inanırım 😀 cok guzel hatunsan tabii ki yüksek yüksek erkeklerden teklifler alabilrisin. Zaten İngilizce öğretmenlerinin cok büyük çoğunluğu güzeldir 😀
Soran1 ayKonuştugum kişiler oldu, belki ilerleriz diye, ama olmuyor, o aklıma geldikçe kalbime bıçak saplanıyor sanki, olmuyor başkasıyla🥲
- 1 ay
Bununla olur işte 😀 ama kendin etmişsin kendin bulmussun canım. Artık başkasına bakacaksın yavastan belki de
Soran1 ayO enerjiyi alamıyorum kimseden, tam benim tarzımda biri karşıma çıksa bile şu an birini tanımak istiycek modda değilim, ömür boyu böyle kalmakdan çok korkuyoru , ya son aşık oldugum kişiyse? ya bidaha aşık olmassam?😢😢😢
- 1 ay
Illa ki bunu da unutacaksın bir ömür oturup bunu bekleyip ah vah edecek değilsin. Özelde birileri yine çıkacak karsina ve aşık olacaksın. Biraz gözünü aç canım.. bu adam tekrar gelirse karsina ne ala ama yok gelmedi gözünü gönlünü yine disariya aç
Soran1 aySöylemesi kolay🥲 kalp bu söz geçmiyor
- 1 ay
Illa ki bitecek canım, bir ömür bunu kafana takarak geçiremezsin. O kalpte yeter artık diyecek sana
Soran1 ayBakalım kaç ay sora dicek🥲
- 1 ay
Yakında der bide karşına yine biri çıkarsa bunu aninda unutursun. Yeter ki kalbin açık olsun baska iliskiye
Soran1 ayAma o arabadan inip arkamdan bakışı gitmiyor gözümün önünden, çok üzülüyorum🥲🥲
- 1 ay
Beni mi arıyordun yakışıklı diyecektin orada ama demedin. Bide son zamanlarda umursamaz ve yüksekten bakış hareketleri ile öldürdün başlamadan ilişkiyi
Soran1 aySus artık suuuusssssss
- 1 ay
Tamam sustum gidiyorum😴
- 1 ay
Ne durumda bi danen, bulustu mu aşıklar.
Soran1 ayDün yine ayyyynı ona benzeyen birini gördüm, baktım o mu diye, o da bana baktı, sora peşimden geldi markete falan , düşüne biliyormusun halimi? Sokakta ona benzeyen herkes dikkatimi çekiyor ve baktıgım için peşime düşüyorlar🤣🤣🤣
Soran1 aySinirlerim çok bozuldu🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Valla bir gün manyak, sapığa falan denk geleceksin ondan korkuyorum 😀 yalnız yaşamıyorsun dimi eve kadar takip etmesinler dikkat et 😀
Soran1 aySana kötü bi haberim var yalnız yaşıyorum🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Oooooo tamam erkeklerin en sevdiği kız türüdür, yalnız ve saf aşık 😀
Soran1 ayHafiften bi tırstım, zaten apartmanda herkes tatilde bitek ben kaldım🤣🤣🤣
- 1 ay
Aman dikkat et şu aralar fazla şansını zorlama 😀 yalniz eleman bayaa şanslı ama bundan haberi yok. Kız üstüne üstlük yalniz yaşıyormuş 😀
Soran1 ayİşte kime ne iyiliği dokunduysa ben çıktım karşısına ama pısırık çıktı bizimki🤣🤣🤣
- 1 ay
Bence iyilik hafif kalır bayaa bir sevap kazanmış ama eksik kalmış biyerlerde senden haberi yok 😀 yalnız olduğunu bilse tık tık yapardi belki 😀
Soran1 ayYetimhaneye meteor falan çarpıcaktı da onu mu engelledi naaptı🤣🤣
- 1 ay
Seninle olamadığı için biseyler yarım kalmış olmalı 😀 şimdi daha cok üzüldüm elemana 😀
Soran1 ayNiye üzülüyorsun😬
- 1 ay
Tek yaşıyormuşsun, adam daha ne kadar şanslı olabilir 😀 eve almasan dışarı çıkarması sorun değil adamın. Her türlü şanslı 😀
Soran1 ayTek yaşadıgımı kimse bilmiyor mahallede herkese ablamların yanında kalıyorum diyorum🤣
- 1 ay
Tamam da adamla çıkarsan illa ki bunu bilecek ona göre hareket edecek 😀 bu adamı bir an önce bulup senden bahsetmeliyim yarım kalan sevabını bende tamamlasın😀
Soran1 ayNasıl bulucan? ben bulamıyom aynı mahallede 😢
- 1 ay
İşte o kadar büyük sevap işlemiş olurum adam özelinde. O adam artik mahallende degil muhtemelen başka bambaşka yerlerde.
Soran1 ayBilmiyorumki, belki de başka çay evinde takılıyor🤣 nerden biliyon mahallede olmadıgını?
- 1 ay
Olsa bin kere gelirdi canim, görürdün adamı. Bu kadar yaklaşan laf adam adam aynı mahallede olupta bir anda kesmez hareketlerini. Baska ilçe de muhtemelen
Soran1 ayAradan çok uzun zaman geçti, aylar geçti, ama ben varya, ben erkek olsaydım başka ülkeye taşınsam bile bi yolunu bulup ulaşırdım o kıza, mahallede sorup soruştururdum, bin tane yolu var, yok arkadaş zamane erkeklerinde iş yok🤣🤣🤣
- 1 ay
Adam neler neler yapmış karşılık alamamış ondan yoksa mücadele etmedi değil 😀 zaten evini de biliyor kimseye sormasına da gerek yok. 😀
Soran1 ayHadi evimi sokağımı unuttu diyelim, mahallemi caddemi biliyor, onun çay evinin hemen yanındaydım işte ama gelmiyor😢
- 1 ay
Hiç unutur mu canım adam biliyor ama kendince olmayacak degmez diye baktığından gelmiyor.
Soran1 ayBelki hafızasından bile silinmişimdir😢😢
- 1 ay
Yok canım ne silmesi unuttuğunu bile sanmıyorum sadece olmayacak diye bıraktı muhtemelen
Soran1 ayBu arada dün markete girerken biri oturmuşdu orada, arada görüyorum, güvenlik gibi bişi, beni görünce yanındakine dediki “yemin ederim ne isterse yaparım yeterki şartını söylesin”🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Bazı erkekler arasinda iyi fantezin dönüyor 😀 arkasından gelenleri duymak istemezsin 😀
Soran1 ayNeyse ya, aşk konuları kapanmışdır benim için, bukadar hoşlandım, hergün mahalleye çıktım onu aramak için, ama adam yok, değer verdiğim kadar değer görmedim demekki, artık aşk yok mantık var bundan sonra, hatta mantık da yok, sadece iş ve para kazanmak var , aşk maşk bitti
- 1 ay
Çıkarsa ne ala adam karşına çıkmazsa kendi bilir. O olmaz illa ki özel yaşantında biri çıkar merak etme. Ustune gidince olmuyor sadece rahat bırakırsan olur
Soran1 ayBu çekimin karşılıklı böyle yoğun oldugunu sanmışdım ama değilmiş, o beni takip edip evimi bulan arkadaşı varya, o da mı ona demiyor ya arada sırada şu kız noldu bi mahalleye ugrasakmı belki görürsün diye😢
- 1 ay
O bastırıyorsa konuyu dese ne olacak ki. Demiştir o kadar kapısına geldim, üff dedim falan bir kere bile yüz vermedi diye. Hem baksana sana üff diyen diyene hangisi gerçekten samimi ki bunların
Soran1 ayGeçici hevesmiş diyorsun yani😒
- 1 ay
Hevesi geçmemiş olabilir ama senden kendisine karşı birsey çıkmayacağını düşünüp bırakmıştır. Bide dediğim gibi senin mahallen de olsa 40 kere gelirdi. O kesin baska semte gitmiştir
Soran1 ayÇay evi kapandı dürümcü kapandı, oturacak ucuz yer yok ki, bizim cadde hep kafeler, kafede oturup o kadar para veremez o🤣🤣🤣
- 1 ay
Tam takır kuru bakır adamı bulmuşsun, neresinden tutsan elinde kalıyor 😀 sen alirsin bunu evinin erkegi yaparsın, bir tane de dogurtturursun, oh mis😀
Soran1 ayİşte gelse yapcaz da gelmiyor ki😬 fakir olsugu belli zaten hep aynı kıyafeti giymesinden, yazın o sıcagında bir de , uzun sakal bırakmasından bakımsızlıgından falan yani ama naapalım aşk işte😬
- 1 ay
Bu nasıl aşk valla anlamadim 😀 böyle bir kadın nasıl şuna bu kadar vurulabilir, hadi tanisa ona da amenna 😀 adam şu an hiç bilmediği bir madenin bir ucundan tutmus durumda
Soran1 ayBide ben zenginim biliyormusun ailem zengin yani düşün🤣🤣🤣
- 1 ay
Biri şu adama ulaşsın Tüm ulkeyi ayağa kaldırmaya davet ediyorum buradan 😀 adam her şeyi ile cenneti yasayacak ama haberi yok bu ne kahredeci bir durum 😀
Soran1 ayBak mesela dubleks evim var, kendi evim, sahile yakın, evlenip burada kira mira ödemeden beraber yaşaya bilirdik😬😍
- 1 ay
Allah allah. Sen bu zamana kadar nasıl erkeksiz kaldın ya 😀 hem görsel hem yaşamsal gayet şanslı olacak erkek 😀
Soran1 ayFazla seçiciyim ondan , milyonda bir insandan belki etkilenirim belki etkilenmem ve etkilenmediğim kimse yanıma bile yaklaşamaz🤣
- 1 ay
Ne kadar seçici olduğun belli, yanina yaklasamadiklari belli 😀 adam duysa bu dediklerini kendini dünyanın en çekici en yakışıklı erkegi düşünür herhalde
Soran1 ayAynen bi yerleri kalkar o yüzden duymasın gerek yok🤣
Soran1 ayTakip olayından sonra nezaman mahalleye çıksam görüyordum hep geliyordu, hep gözümün içine bakıyordu bi yeşil ışık bekler gibi? Ama nezamanki ben 3-4 aylık yurtdışına gittim sora da çay evi kapandı, ondan sora yok oldu
- 1 ay
Adamın haberi olmadığı için yalnızsın neredesin diyosun zaten 😀 havalanmış en fazla sen bana mi layıksın der tekmeye vurur yollarsın 😀
- 1 ay
İşte erkekler o ışık gelmediği sürece kızlara yanaşmaz çünkü ters tepme şansı cok yüksek her zaman. Belki o 3-4 ay geldi seni görmeyince o zaman diliminde gitti senin için bitirdi kafasında
Soran1 ayBelki o da benim taşındıgımı düşünüyor bilemem😩 belirsizlik ne kötü şey ya, sürekli kuruyorsun kafanda
- 1 ay
Olabilir. 3-4 ay kısa süre değil. İlla ki gelip gitmiştir sizin oraya ve görmeyince sabah akşam kız gitti falan demiştir. Biricik kahvehanesinin de yıkılması tuz biberi olmus
Soran1 ayEvetya kahvehane yıkılmasaydı şu an yüzdeyüzde ordaydı yine, haftanın en az 3 günü orada oluyordu akşamları
- 1 ay
Eğer oradan taşınmış ise ya da işi yoksa kahvehane yıkılmasa da bisey değişmezdi Şu an . Bence en önemli sonuç adamın senden bir sekilde umudu kesmesi.
Soran1 ayYıllar sonra bile olsa eger zamanında çok etkilendiğin biri olduysa insan bi uğrarya, benim ne arkadaşlarım var hoşlandıgı kızı bulmak için muhtarlıklara gidip araştıran ilan veren bilmem ne yapan🥲🥲
- 1 ay
Canım o bilinmez bir kişi icin geçerli ama sizinki apayrı bir durum. Bu ya kızdan bana sinyal gelmedi o kadar şeye ragmen diye bıraktı ya da sen yurt dışına çıkınca uzun süre görmedi gitti bitti dedi. Hatta sen dedin son gördüğünde cok soğuktum falan diye. O koparmış olabilir herseyi
Soran1 ayEn son gördüğünde işte arkadaşı beni görün e ona söyledi? O da aniden döndü böyle baktı afallamış gibi, sora da üfff dedi, ben de dönüp hiç bakmadım geçtim gittim evime
- 1 ay
Ne hatun ama ateş ediyor falan gibi şeyler demiştir buda gaza gelmistir ama bir kadına dibinde üff diyen, yaklaşan erkek kaliteli erkek degildir bence. Ciddi bile bakmayabilir yani
Soran1 ayYok yok, arkadaşı seninki mi geliyor dedi yoksa o kız mı dedi öyle bişi söyledi, yani haberi vardı zaten durumdan
- 1 ay
Bir erkeğin yaninda kıza üff denmez ama serserice ve ciddiyetten uzak bir yaklaşım. Aynı o avmde ki adam gibi. Avam hareketler bunlar. Bence o da kendine güveni olmadığı için sana karşı uzaklaştı sonunda da
Soran1 ayÜffff diycek kadar cesaretli ama kapıya gelip yaklaşamıycak kadar cesaretsiz, çok zıt🤣
- 1 ay
Kapıya gelip tanımadığı bie kişinin kapısını çalmak büyük cesaret ister o kadar kolay değil o iş. Kimse yapamaz onu diyebiliriz 😀 o üff lafıyla senin dikkatini çekti çekti çekmedi güle güle olacakti çekmemiş dönüp bakmamışsın iste.
Soran1 ayYalnız başınayken hiç laf atma falan yok anca melül melül bakıyordu, ama yanında arkadaşı var mı gaz alıyor🤣 hani normal laf atsa dese ki çok aşığım falan dese dönüp bakarımda üffff diyene de bakmiyim yani bi zahmet sapık gibi🤣🤣
- 1 ay
Adam sapıkta olabilir canım. Arkadaşi ile hakkında ne konuşuyor bilmiyoruz çünkü onun yanında coşuyor 😀 bide kapına kadar geliyor deli cesareti resmen. Allah korusun manyak bir takıntılı olsa ne yaparsin.
Soran1 ayİşte o üf olayından hemen sora ben yurtdışına çıktım😢😢😢
- 1 ay
Üff cok hoşuna gitmis olmalı 😀 adamda bu yaklaşımı yanlış bulduğunu düşünmüştür senin gittiğini düşünmüştür belki
Soran1 aySen hiç takip edip birinin yaşadıgı yeri binasını falan bulmadın mı?
- 1 ay
Canım onu yapmak için deli gibi sırılsıklam aşık olmak lazım bu adamda oyle bir sey olmadığı kesin. En azından senin duyguların gibi bir duygu tasımadığı kesin. Onu yapmak için kızı tanimak lazım ayrıca sapık gibi herhangi birinin binasına gidilmez.
Soran1 ayOndan önce bakışmalar gülüşmeler falan vardı ya, yeğenim dönüp dönüp bakıyordu, ondan cesaretlendi😬
- 1 ay
Yeğenin ile çıkacaktı herhalde yoksa o gülümseyince niye cesaretlenir ki insan 😀 herhalde o gülünce seninle tamam bu iş dedi
Soran1 ayTamamdı aslında da işte biraz cesaretli olsaydı🤣 ama o üff demesinden belli ki biraz dar bi çevrede büyümüş cahil yani biraz evcilleştirmek gerek🤣
- 1 ay
Evine alınca evcilestirmesi artik 😀 zaten aklı başında düşünen biri olsa bir kıza üff demez, saatlerce evinin kapısında beklemez. Yeterince cesaretli olmuş bence bi benim ol demediği kalmış adamın 😀
Soran1 aySen de öyle diyorsun ki onca şey yapmış, sanki uzaya roket fırlattı benim için, alt taradı bi geldi bekledi evin önünde o kadar ya🤣
- 1 ay
Ne diyorum sana onu ancak manyak ya da sapıklar yapar herhangi bir tanımadığı bir kıza yapilmaz o 😀 her senden hoşlanan, begenen erkek kapında beklese hoşuna gider mi? Kuyrukta sallamadigin halde. Sallasan evine girmeye teklif edebilirdi belki
Soran1 ayMesela benim akrabalarımın bazıları bu şekilde evlenmiş, adam sokakta kızı görmüş, takip etmiş , drvini bulmuş, sora beklemiş konuşmuş ilişkileri başlamış sora, tabi biraz eski usül bi tanışma şekli😬
- 1 ay
Orada mutlaka kuyruk sallama yadi birbirlerini sağdan soldan duyma ile çekmişlerdir. Seninkisi herhangi birinin kapında beklemesi. Benim gelip kapında beklemek ile adamin gelip kapinda beklemesi arasında hiçbir fark yok emin ol
Soran1 ayYani kötü bişi mi bu sonuç olarak? çok takıntılı olsa hala gelirdi diye düşünüyorum🥲 bir de o olaydan sora daha kapıma gelmedi anca mahallede çay evinin orada karşılaştık, sanırım korktugumu falan düşündü
- 1 ay
Korkabilirsin bu gayet dogal. Tanımadığın bir erkeğin kapına gelmesi iyi birsey değil. Sapık olabilir, manyak olabilir bu. Her senden hoslanan kapına gelse?
Soran1 ayHoşlanmadıgım biri olsa kendim yaklaşıp sen beni mi takip ediyorsun diye kızardım ama bu hoşuma gitti🤣🤣🤣🤣🤣
- 1 ay
Erkekler o kadar ince düşünmez canım 😀 o kadar şey hoşuna gidiyor adam bi dönüp hişt yakışıklı naber demedin ama 😀
Soran1 ayTek de gelmemiş bir de yani arkadaşıyla gelmiş bekliyor arabada🤣🤣
- 1 ay
İşte o arabada hakkinda ne muhabbetler dönüyor allah bilir 😀
Soran1 ayMesela dün beni hayatında ilk kez görüp peşimden markete gelen adam da mı normal değil?🤣🤣
- 1 ay
O hiç normal değil. Tenha da yakalamasinlar seni. Avmdekiler daha da fena 😀
Soran1 ayYemin ederim bol bi pantolon giymişim , siyah gömlek, birde zayıfım yani öyle kilolu da değilim yani vücut hatlarım da belli olmuyor, sanırım boyum uzun oldugu ve sarı olduugum için dikkat çekiyor, veya sapıkların bol oldugu bir ülkede yaşıyoruz, ikisinden biri yani bilemedim🤣
- 1 ay
Demek bol giysen de zayif oldugun halde vücudunun güzel olduğu belli 😀 bide sarılar bizim ülke de hep bir kaç adım öndedir ama sapıkların bol olduğu konusunda tam üstüne bastın yerin önemi yok bu konuda. 😀
Soran1 ayNeyse benimki en azından 3 karşılaşmadan sora takip etti bu da bi gelişme🤣 direkt takip etmesi daha ürkütücü olurdu🤣
- 1 ay
Bu kız hep karşıma çıkıyor deneyeyim bir şansımı demiştir😀 ama sana böyle yaklaşan erkeklerden her zaman uzak dur derim 😀
Soran1 ayPeki mahallede birinden çok hoşlandım birinden oda hoşlandı diyelim, nasıl tanışcaz, yani normal yolu nedir? sen mesela ne yaparsın eger kaçırmak istemşyorsan onu
- 1 ay
Kizdan sinyal beklerim işte ya da ayni mahallede isek tanışmakta isteyebilirim sonucta hep yüz yüze geliyoruz sonucta. Küçük raslantilar bile tanışmak için bir an.
Soran1 ayAsla takip etmem diyorsın yani🤣
- 1 ay
Aynı mahalleden isek zaten takipe gerek yok 😀 ama hiç tanımadığım birini hayatta takip etmem ters tepebilir o durum. Bir erkek kızı takip ediyorsa cok çok aşık demektir. Ha bu onun aşık olduğu anlamını çıkarmasın. Tanımadığı birini evine kadar takip edip beklemek olacak iş değil
Soran1 aySaatlerce beklemiş bir de ya, ben o gün mahalleye girdiğimde onları gördüm arabada, onlar beni görmedi, sora biz yeğenimle gittik yaklaşık 2-3 saat magazalara falan baktık geldikki hala bekliyorlar🤣🤣🤣
- 1 ay
Manyaklık işte bu. Ben kız olsam korkardım ne malum yarın öbür gün kapına gelmeyeceği ya da yolunu kesmeyecegi. Ya adam gibi karşısına çık senden hoşlanıyorum de o kadar gelmişsin ya da hiç bekleme tüm gün. Bekledin de ne kazandın 😀
Soran1 ayBak geçen ay da anenmler burdaydı eve koltuk almışdık onu getirdiler, sora getiren kişi beni evin içinde 10-15 saniye gördü, gittikden sora mesaj atmış merhaba kusura bakmayın rahatsız ediyorum, sizi tanımak istiyorum, inanınki hayatımda ilk kez böyle bişi yapıyorum, rahatsız ettiysem bidaha yazmam diye mesaj atmış, bende cvp vermedim, o da bidaha yazmadı, bu da mı sapıklık peki🤣
- 1 ay
Bu sarkıntılık tanismak için 😀 iş icin geliyorsun kıza yaziyorsun bu da olmamasi lazım.
Soran1 ayOhooooo sana kalsa kimse kimseyle tanışamaz ki🤣 bak mesela benim aklım olsaydı ben de onu takip ettirip evini bulurdum ya, şu an en azından nerde oturdugunu biliyor olurdum ıf
- 1 ay
Kadin milleti takip falan işlerine girmez ki zaten güzel hoş kadınsan hayli hayli o seni bulur 😀 adamin yaptığı yine de yanlış ama o oraya görevini yapmak icin geliyor evin kızlarına göz koymak için değil
Soran1 ayGelsin bulsun o zaman nerde😢😢 resmen aşk acısı çekiyorum bu ne ya
- 1 ay
Adam buldu da senin bi yerinde olmadi 😀 yani hiçbir erkek tarafından sevilmemiş gibi nasıl böyle birine aşk acısı çekiyorsun onu halaa anlamadım 😀
Soran1 ayArtık Önemli olan sevilmek değil, önemli olan benim de sevmem etkilenmem🥲 iki kişinin aynı anda birbirinden etkilenmesi nekadar nadir bulunam bir şey biliyormusun😢
- 1 ay
Bu zamana kadar illa ki sevmişsindir ama olmamıştir hem bu adamın sevdiğini de bilmiyoruz daha adamı tanımıyorsun ki. Nedir ne değildir. Herhangi biri adam.
Soran1 aySeven insan gelirdi demi🥲
- 1 ay
Canım gelmediğine göre sevmemiş demek ki o zaman. Karşılıksız bir durum var o zaman bu durumda.
Soran1 aySağol😒
- 1 ay
Senin gibi yahşi kız daha iyilerine layık
Soran1 ayYahşi ve vahşi🤣
- 1 ay
Her türlüsü varmış sende. Kim olsa dili çözülüyor 😀
Soran1 ayNeyse sen dualara devam et bakarsın olur🤣🤣
- 1 ay
O kadar zor dengesiz absürt bir ilişki için dua istiyorsun ki😀
Soran1 ayOlsun sen yine de et en azından sevaptır🤣🤣🤣
Soran1 ayAyrıca niye zor olsunki? insanlar biri türkiyede biri avustralyada tanışıp evleniyor🤣🤣🤣
- 1 ay
Sizde tanışma mi var biri takip ediyor diğeri görmezden geliyor falan 😀
Soran1 ayNe güzel işte heycan dorukta hep🤣
- 1 ay
Sende heyecandan cok izdirap car gibi😀
Soran1 ayAğustos sonuna kadar çıkıcam mahalleye, sora bırakırım artık, diyorumya aşk konusu artık bitti benim için🥲
- 1 ay
Bitmez canim niye bitsin, bu kadar göz önünde olan bir kizin karşısına illaki biri cikar
Soran1 ayKalbim küstü artık aşka
- 1 ay
Yok yok illa ki vurur kalbine birisi. En azından böyle ne idiu belli olmayan biri olmaz
Soran1 ayBugün yine mahalleye çıktım, bitane esnaf beni görünce öbürünü çağırdı, sora dediki “bomba gibi değil mi?” 😄 onun dışında herkes çıkıyor karşıma maşallah
- 1 ay
Bomba halinle bütün esnafın aklını alıyorsun 😀 bütün hepsi aynı fanteziyi kuruyor 😀
Soran1 ayBıktım ya kalbimde agrıyla onu aramakdan sıkıldım artık
- 1 ay
O gelse zaten kapına gelir yine senin çıkıp esnafa görsel sunmana gerek yok
Soran1 ayUnutmuşdur çoktan kapımı 😒😒
- 1 ay
Unutmamıştır canım olmaz, olmayacak diye bırakmıştır bu işi.
Yapay Zeka Cevapladı
Ayol, böyle romantik karşılaşmalar kalbimi pır pır ettiriyor! ✨ Bence mahallesine direkt gitmektense daha stratejik, tatlı bir şeyler denemelisin. Belki sosyal medyadan ortak bir nokta bulur, ya da Kordon'daki favori kafene gideceğini ima edersin. Kader tesadüfü gibi gösterip o sihri bozmamak lazım! 🥰 Sen nasıl bir plan düşünüyordun peki bu konuda? 💖
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Mg her akşam aynı soru şu çocuk sksede seni kurtulsak
01 Yorumla
Soran1 ayÇoçuk mu
1 ayHayır nedenide adımdan belli zaten kimin ne olduğu alnında yazmıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Yok ya sapıklığa arsızlığa giriyor
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat