Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Mg her akşam aynı soru şu çocuk sksede seni kurtulsak
01 Yorumla
Soran11 güÇoçuk mu
12 güHayır nedenide adımdan belli zaten kimin ne olduğu alnında yazmıyor
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yok ya sapıklığa arsızlığa giriyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 477 cevap paylaştı.
12 güTabiii ki dört nala
0343 Yorumla
Soran11 güAylar sonra bile mi
- 11 gü
Sürekli bakıyorsa sana bir ilgisi vardir mutlaka
Soran11 güTakip edip evimi bulup gelmiş beklemiş saatlerce🤣🤣
- 11 gü
Daha ne istiyorsun adam senin için yanıp tutuşuyor demek 😀
Soran11 güYaaaaa hakkat mi🤣🤣🤣
- 11 gü
Saatlerce niye beklesin yoksa deli mi adam.
Soran11 güAma yaklaşamadı? arabadan indi arkamdan baka kaldı🥲🥲🥲🥲
- 11 gü
Cesaretini tam toplayamadı demek senden de o karşı gel geli alamadıysa
Soran11 güO bana baktı güldü ben gülmedim🤣🤣
- 11 gü
E o zaman normal iste adamin adım atmaması. Türk kadinina yaklasmak zordur ve tehlikelidir. Yüzüne güler sonra sen kim oluyorsun ayol bana geliyorsun tanışmaya falan der.
Soran11 güAma apartmana girerken dönüp baktım ona, bu yeşil ışık degil mi🤣🤣🤣
- 11 gü
Her dönüp bakmana erkek gelecekse peşinden erkekler ayrılmaz canım tanışabilir miyiz diye. Sende adama zarf atacaksın ki cesaret alsın yoksa cok var kızıp bakıp bakıp erkegin yanına gidince bağırıp çağıran
Soran11 güOndan önce bakıp gülüyordum işte daha napim, hatta yanımda küçük yeğenim vardı o hep gülüyordu onu görünce , bitek o gün kapımın önünde görünce şaşırdım o yüzden gülmedim heycandan yani🤣
- 11 gü
O demek halaa emin olamamış senin ilginden alakandan. Çekingen biri ise zordur zaman alır biraz yaklaşması kadına kıza. Daha cok birbirinizi görüp daha cok zarf atmalısın adam da haaaa bu yeşil ışık yaktı demeli
Soran11 güGelcek mi acaba tekrar mahalleye🥲🥲
- 11 gü
Gelir gelir o kolay kolay senden umudunu kesmedigi sürece vazgeçmez.
Soran11 güAylar sonnra bile mi🥲🥲
- 11 gü
Senden net bir olumsuz tepki almadıkça vazgeçmez. Sende biraz gayret et ama
Soran11 güAma uzun zaman oldu mahallede karşılaşmadık, daha dogrusu ben yurtdışına çıktım bi süre o yüzden🥲🥲
- 11 gü
Karşılaşınca da adama ümit vermeye çalış işte. Siz kadınlar ne yapıyorsaniz adama gel gel işaretini salmak için yoksa dediğim gibi türk kadinina yaklasilmaz. Sağıniz solunuz belli olmaz.
Soran11 güDua et karşılaşalım🥲 belki de taşınıp gitti mahalleden🥲 unutmaz demi beni😭😭
- 11 gü
Yok canım öyle hayaller kurma ne taşınması gitmesi. Gelen yine gelir senden olumsuz bir tepki görmedi çünkü. Seven adam döner dolaşır gelir
Soran11 güYıllar sonra bile mi🤣🤣🤣🤣
- 11 gü
Yok canım ne yaptın ne yıllar sonrasi. Yıllar sonra sen evlenip gidersin zaten adam onu mj düşünür 😀
Soran11 güO olaydan sonraki karşılaşmamızda yanından geçerken üfffff dedi 🤣 ondan sora karşılaşmadık
- 11 gü
Güzelliğin adamın başına vurmuş demek sana zarf atmış o sıra 😀
Soran11 güOfya keşke dönüp baksaydım. Hayvan gibi geçtim gittim🤣🤣🤣
- 11 gü
İşte orada uff demeye baksaydin bana mi dediniz diye muhabbet açılırdı. Hoş orada da çark edebilirdi o tepkiye korkudan 😀
Soran11 güDogru mu şimdi yani bu hareket? üfff diyor takip edip evimi buluyor , türk kadınlarına göre bu taciz🤣🤣🤣
- 11 gü
E yani biraz ileri gitmis de sonunu getirememis bir evine girmediği kalmış 😀 adam herseyi denemiş ama.
Soran11 güÜzüldüm şimdi🥲🥲🥲
- 11 gü
Neye üzüldün
Soran11 güBaya çabalamış ben öküzlük etmişim
- 11 gü
Kadınlar öyledir bu tür durumlarda burnu havada olur hep duygularını belli etmez ama yine gelir belli olmaz kafaya takmıştır umarim seni
Soran11 güYa bidaha hiç gelmezse🥲🥲
- 11 gü
Gelir gelir, o bir kere daha yoklamaya gelecektir seni o zaman da karşılık alamazsa o zaman gelmez evet ama sende bu kadar yanıp hiç tepki vermemek adama olmamış yani
Soran11 güAma çok uzun zaman geçti ben daha yeni döndüm yurtdışından, ya bu sırada hep geldi ve beni mahallede hiç görmediyse? vazgeçer o zaman🥲
- 11 gü
Seni mahallede görmüş işte ama sen tepki vermemişsin. Önemli olan seni gitmeden önce gördü mü? Gördü ise sorun yok.
Soran11 güYurtdışına gittiğimi bilmiyorki nerden bilsin? belki de taşındıgımı ya da artık mahalleye çıkmadıgımı düşündü bilmiyorum🥲
- 11 gü
Sana üfff dedigi zaman yakın bir zaman degil mi yoksa cok cok eski mevzu mu o.
Soran11 güBikaç ay oluyor işte , sora yurtdışına çıktım ben daha yeni döndüm mahalleye
- 11 gü
Sonucta senin o mahallede olduğunu biliyordur ve ondan sonra gelmemişse mahalleye sorun yok zaten evini de biliyor isterse seni dikişler (iyi birsey olmasa da)
Soran11 güEvet ben onun hakkında hiçbişi bilmiyorum ama o mahallemi sokağımı ve binamı biliyor, gerçekden isteyen bişiler yapar🥲
- 11 gü
Yapacağını yapmis adam canım evine kadar gelmiş. Sen kapını açarken dur beni dinle diyip kapida mi alikoysaydi seni. Üfff bile demiş. Bir kadın olumlu olumsuz bir tepki verirdi normalde ona
Soran11 gü🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
- 11 gü
Ağlama ağlama beklemeye devam et. dedigim gibi bu kadar yanıp adama da işaret fişeği yakmamak hata olmuş senin adına
Soran11 güZaten artık gelmesse demekki benim hiss ettiğim kadar derin hiss etmiyor diyip kapatırım konuyu🥲
- 11 gü
Adam bayaa ileri gitmiş zaten daha ne yapsın. Belki bir kere daha dener şansını hemen umudu kesmemek lazım
Soran11 güDener denemesine eminim çünki o takip olaydan sora yine karşılaştık baktı bana bi yeşil ışık bekler gibi soraki karşılaşmada üf dedi falan , arkadaşları da beni görünce hep onu çağırıyor hemen, ama burada tek sorun araya çok uzun zaman girdi tek sorun bu😭
- 11 gü
Adam o zamanlar bayaa bir zorlamış şansını senden de bir geri dönüş alabilmek için ama hep sonuçsuz kalmış. Dua et inatçı biri olsun yine denesin şansını
Soran11 güSen olsan denermiydin?🥲🥲🥲
Soran11 güOnun hep oturdugu kafe vardı onu da kentsele soktular, birdaha nerde karşılaşıcaz🥲🥲
- 11 gü
Son bir kere daha denerdim ben olsam daha fazlasına gerek yok. O kafeye gitmez başka yere gider oralarda bir kafesi yok diye gelmemezlik etmez herhalde
Soran11 güO takip olayından sora binamın önüne gelmedi daha, hep mahallede karşılaştık, dmeekki zaten vazgeçmişti🥲 ben olsam o kızın binasının önünde nöbet tutardım😁😁
- 11 gü
He sonra sapık manyak diye bir guzel sopa yesin 😀 o en fazla seni bekler gözler seninle göz göze gelince bir hareket bekler ya da eder.
Soran11 güYa hiç gelmezse? ya bidaha görmezsem onu?😢😢😢
- 11 gü
Bunu baştan düşünecektin maalesef. Adam kapına kadar gelmis orada bir etki tepki gösterecektin. Birden fazla adam belli etmis kendini ama hepsinde sen sessiz kalmışsın
Soran11 güVur düşene bitane de sen vur😭😭
- 11 gü
Yok canım niye vurayım. Adama bu kadar yanık iken nasıl hiç belli etmedin kendini adama o olmamış işte
Soran11 güBen etmesem bile yeğenim onu her gördüğünde gülüyordu o da ondan cesaret aldı sanırım🤣
- 11 gü
Yeğenin gülücükler saçan biri herhalde 😀 yanlış kişiden gülücük almış adam
Soran11 güYok ya biliyordu ondan hoşlandıgımı ondan gülesi geliyordu, çoçuk ya 12 yaşında😁
- 11 gü
Çocuk iyi bosbogazlik yapıpta yaninda abla seninki geldi falan dememiş😀
Soran11 güKeşke deseydi😁😁😁
- 11 gü
Şimdi öyle diyorsun da o zaman utangaçlıktan pancara dönerdi yüzün 😀 bir dahakine tembille bari o çözsün bu işi
Soran11 güO yok ki artık memlekete döndü, tek başınayım artık🥲 belki de o gün de yanımda hep yeğenim vardı diye çekiniyordu tek olsam yaklaşcaktı belki de🥲
- 11 gü
O adam tek olsanda çekinirdi. Senden de adım bekledi ama olmamış. Azıcık kuyruk sallasan tamamdı adam
Soran11 güÇok pişmanım🥲🥲🥲
- 11 gü
Kötü tecrübe oldu senin için. Yaşın doğruysa çocukta degilsin ama oldu işte bir kere. Bekleyeceksin yine.
Soran11 güBekliyim de gelir mi🥲🥲
- 11 gü
Beklemekten başka çaren yok. Sen gidip kapısını asındırmayacagina göre bekleyeceksin.
Soran11 güKapısını da bilmiyorum ki🤣 o benim mahallemi sokağımı biliyor ben hiçbişi bilmiyorum istesem de bulamam yani
- 11 gü
Bulsan gidecen sanki 😀 Bilen yine gelir bir türlü atar gider ilerde. Bu aşk acısına nasıl dayanacaksın acaba
Soran11 güSorma ya, yaşanıp bitmiş bişi olsa atlatırım da böyle yarım kalmış şeyler çok rahatsız ediyor, yıllar sonra ilk defa ilk bakışta aşık olmuşdum ve duygularım karşılıklıydı
- 11 gü
Alsında başlamamış bir ilişki yarim kalan bir şey yok. Duyguların karşılıklıydi da birazcık göz kırpsaydın şu adam keske ama başlamamış bir iliski için yıpratma kendini
Soran11 güYa hiç gelmezse bidaha?😭😭😭😭
- 11 gü
Gelmezse o zaman kötü işte. Birini bulmadığı sürece hep bi umut var
Soran11 güAylar geçmiş ya , belki de geldi beni göremedi nebilim, sadece bukadar derin hiss ettiğim birinin beni bukadar çabuk unutması üzer beni, hani bu işler karşılıklı derler ya, ben unutmamışsam o da unutmamışdır gibi gibi:)
- 11 gü
Adam o kadar zorlamış canim seni daha yapsin. Bi tek Tülayyy geri dön beni bırakma diye kapında ağlamadığı kalmış. Adama bu kadar derin duygular bekliyorsun da bi kere kuyruk sallamamışsin ama
Soran10 güNapmış sanki ya bi kere kapıya geldi işte 🤣 sanki günlerce kapımın önünde beklemiş🥲
- 10 gü
Bi de kamp kursaydı diyosun 😀
- 10 gü
Sen o zaman da tepki vermezdin bence işi yokuşa sürerdin 😀
Soran10 güHadi geldi diyelim, mahallenin neresinde nasıl denk gelicez ohoo Allaha kalmış artık bu iş
- 10 gü
O yine kapına gelir bir iki tur atar merak etme yeter ki sen o zaman orada ol. Uzak mi mesafeniz şu an birbirinize.
Soran10 güBen nasıl hep kapıda duriyim ya en üst katta oturuyorum birde 🤣🤣🤣
- 10 gü
Bu kadar adam için yanıp bu kadar tepkisiz kalmayı nasıl başardın yaa 😀 bence adam açılsa sen bi tokatta atardın adama ne oluyor diye
Soran10 güYok ya ben genel olarak kenardan soğuk ve sert görünüyorum, herkes öyle der, ama tanıyınca sıcak biriyimdir😁😁
- 10 gü
O zaman zaten adamın götüm götüm bu hareketleri yapması cok bile 😀 yine iyi ilerlemiş. Adam tanıyınca seni oh be diyecek ama oda bayaa geç olmus olacak
Soran10 güBir de arkadaşıyla gelmiş , tek başına gelmeye de korkuyor 🤣🤣
- 10 gü
Cesaret almış yiğit 😀 soguk duran kizlara hayatta yaklaşılmaz
Soran10 güO zaman bana şimdi deki, eger mahalleye bidaha gelmezse senin kadar yoğun duygular hiss etmiyormuş de , unutman lazım de, demekki doğru kişi değilmiş de🥲
- 10 gü
Daha ne yapsin adam hislerini gostermek için. Üff demiş, kapına gelmiş beklemiş, bakip bakip durmuş. Hepsinde elinin tersiyle itmişsin. Kendin söylüyorsun soğuk dururum diye. O zaman zaten hiç gelemez erkek. Bide sonucunda erkek suçlu çıktı iyi mi 😀
Soran10 güErkek hep suçlu gerçekten isteyen kapıda yatar taam mi🤣🤣
- 10 gü
Adamın bi üstüne atlamadığı kalmış sana belli etmek için ama yine suçlu yine suçlu 😀
Soran10 güBir de arabadan inmiş melül melül arkamdan bakıyordu ben apartmana girerken🥲🥲🥲
- 10 gü
Daha ne yapsın adam senin için. Herseyin farkındasın ama hiçbir hareket etmemişsin
Soran10 güYapa bileceğim tek şey onun o dönem mahallede oldugu saatlerde mahalleye çıkmak, elimden gelen başka bişi yok şu an,1-2 ay çıkarım, baktımki o da yok, kapatırım bu konuyu gider neladar üzülsem de 🥲
- 10 gü
Bir cok defa elindeki fırsatı elinin tersiyle itmişsin adamın bir suçu yok bu konuda. Daha ne yapsın. Tek yapmadığı bagyan tanışabilir miyiz dememesi kalmış oda zor bir kıza demek için hele soğuk duran bir kızsan
Soran10 güYani mahalleye gelmezse bu benim suçum mu🥲🥲🥲
- 10 gü
Adam daha ne yapsın işte. Her yolu denemiş etmiş, belki gelir mahalleye ama bu sefer senin icin uğraşmaz
Soran10 güAllah aşkına güzel bişi söyle de uyuyayım🤣🤣
- 10 gü
Bu durumda nasıl iyi bir sey denebilir ki 😀 seni boşuna umutlandırmak istemem ama bir umuttur yaşamak diyeyim o zaman 😀
Soran10 güOldu ya, pısırıık davranın sora bir umuttur yaşamak🥲
- 10 gü
Adam ustune mi atlayacakti bide. Elinden gelen herseyi yapmış nasıl suçlu olsun adam. Üff derken mesela bide yavruya bak mi demeliydi dikkatini çekmedi için ya da kapına geldiğinde zorlaması falan.
Soran10 güİnsan bi durdurur pardon bakar mısınız der, arkadan durup bakıyor hiçbişi yapmadan
- 10 gü
Erkeklerin geneli öyledir onun suçu değil. Hemen hemen hiçbir türk erkegi türk kizina öyle yaklaşamaz çünkü karşı taraftan ne tepki geleceğini bilemez. Sen saglam sinyal yakacaksın ki adam gelsin. Zaten sen dedin soguk duran kızım diye öyle hiç gelmez zaten
Soran10 güSen de mi öylesin? Buladar zor olmamalı ya pardon bakar mısınız demek
- 10 gü
İşte zor türk kızına. Yabancı bir kıza bakar mısın demekle türk kızına bakar mısın demek arasında karşılık alacağın fark dünyalar kadar. Cok biliyorum çocuğa bakıp bakıp çocuğun yanina gittikten sonra paylanıp geri gönderildiğini. Arada yırtık erkekler çıkmıyor mu çıkıyor ama bu az sayıda
Soran10 güEn azından yırtık değil ona sevineyim🤣🤣🤣
- 10 gü
Bi sevgili olun onu da o zaman görürsün artık 😀 adam bu kadar pesine düştüğüne göre bayaa beğenmiş demek seni sende kafayi taktığına göre sende beğenmişsin ama kızlık gram hareket etmemişsin
Soran10 güO olaydan sora bikaç kere daha karşılaştık, gözümün içine bakdı benden yeşil ışık bekler gibi, ben yüzüne bile bakmadan geçtim yanından havalı havalı gözümde gözlük fln😁😁 tükür yüzüme tükür😁😁
- 10 gü
Bu nasıl bir havadir arkadaş, adriana lima mısın mübarek, hoş onda bile yoktur bu tavırlar 😀 ne kadar güzel de anlatıyorsun adama karşı neler yaptıklarını 😀 senle sevgili olsa adamı süründürürsun gibime geliyor bana iliski sırasında
Soran10 güNevar yani? mahallenin en güzel kızına ulaşmak için biraz çabalasın bir zahmet😬😬😬
- 10 gü
Bu nasıl özgüvendir arkadaş 😀 hem en güzel kızıyım tavrı hem soğuk duran kız of of işin cok zor 😀 daha ne kadar çabalasın sen çabalamalisın bu saaten sonra
Soran10 güAyyy saçını sakalını da traş etmişdi baya hazırlanmışdı ya o gün bak konuştukça hatırlıyorum😬
- 10 gü
Damat tıraşını etmişte gelmis adamcağız. Artık salmıştir bütün kıllarını zalımın kızı diye 😀
Soran10 güApartmana girerken dönüp baktım ama en azından onun farkında oldugumu biliyor😬
- 10 gü
Ay sen mi geldin diye boynuna atlamalıydım 😀 artık bir dahakine inşallah
Soran10 güMesela bi kız ne yapsa senden hoşlandıgını düşünürsün? yani ne yapsa yaklaşıp tanışma cesareti bulursun?
- 10 gü
Sürekli bakışmamız lazım, saçlarıyla oynaması lazım. Bir kız erkeğe bakıp saçlarıyla oynuyorsa senden hoşlandım demektir bu, ilgim var sana diyordur. Senin bu durum ozelinde ise sana bu kadar yaklaşmışsam en azından benden kacmayacaksin iki cümle kuracak laf edecek ki anışmayı hızlandıralım. Bugün merhaba olur yarin tekrar karşılaştığımız da iyi nabere döner ikili ilişki
Soran10 güOf saçımla falan oynayamam ben ya alt tarafı gözlüğün altından bakarım🤣🤣🤣
Soran10 güSen de şunu bilki kadınlar hoşlandıkları erkeğe sert davranır yüzüne bile bakmaz duyguları belli olmasın diye ama hoşlanmuyorsa çok rahat davranır🤣🤣
- 10 gü
Kadınların saçlarıyla oynaması bilinçli degil, elleri otomatikman farkında olmadan gider. Gözlüğün altından bakarsan sen kimsin bakışı olur o işte 😀 iyi de sen adamla iletisim bile kurmadın ki sert davranma aşamasına gelmedin. Önce bir arkadaş ol ondan sonra sert davranırdin ama ters tepebilir çoğu erkekte haberin olsun 😀
Soran10 güNe arkadaşlıgı ya? o gelip diycekki mahallede sizi gördüm beğendim tanışmak istiyorum bukadar, sora birbirimizi tanımaya başlıcaz, arkadaş olarak başlayıp sora mı aşka dönüşcek? kimi kandırıyoruz?🤣
- 10 gü
He öyle desin kafasina cantayi yesin ya da imdat sapık var diye bağırınm Adam direkt hadi çıkalım demeyecek tabii bir tanima evresi olacak bu. Sen onu sana teklif eden her erkekle cikar mısın? O yüzden bu işler beğendim seni hadi birlikte olalım ile olmuyor 😀
Soran10 güNiye çanta yesin ya kafasına? o kadar kezbanmıyım ben? tipim kezban değil bikere🤣🤣
- 10 gü
Bu iş tipe bakmıyor türk kızının potansiyeli bu kimi zaman 😀 kezban degilsin ama adamın o kadar çabasına bir yanıt vermemişsin o ne olacak. 😀
Soran10 güÇok pişmanım yardım et😢😢😢😢
- 10 gü
Valla ya sen adamı bulup yürüyeceksin ya da oturup bekleyeceksin gelsin diye.
Soran10 güHaftada bikaç kere çay evine geliyordu orası da yıkılmış, sence bu mahallede mi oturuyordur?
- 10 gü
Ara ara geliyorsa orada oturmuyorsa da yakınlarında otururuyordur kimse bir çay evine gelmek için onca yolu tepmez
Soran10 güHaftada en az 3 kere ordaydı işte nebilim
- 10 gü
Hafta da 3 kere az değil ya orada oturuyor ya da yakın civarında
Soran10 güÇay evi yıkıldı ya artık yok, ucuz diye geliyordu, fakir😬😬
- 10 gü
Fakir erkeklerden hoşlanıyorsun herhalde 😀 seni keşfetsin çaya sana gelir bundan sonra
Soran10 güÜfffff olayından sora biraz basit geldi ama olsun🤣🤣🤣🤣
- 10 gü
Üff anam hepsi senin mi demek istemiş olabilir orada ama durmuş ona göre hesap et işte 😀
Soran10 güKıro🤣🤣🤣
- 10 gü
Her erkekte az cok vardır. O üfff kelimesi pek masumane degil gibi o yüzden 😀
Soran10 güŞarkı söyleyen versiyonu da var bunların🤣
- 10 gü
Artık direkt soğursun adamdan herhalde 😀
Soran10 güYok hiç soğumadım, üstü başı da bakımsız sakalları falan , muhtemelen inşaatta falan çalışıyor muhtemelen, hep aynı tshirti giyor , fakir, ama çok aşığım😬😬
- 10 gü
O fakir erkek sevdalısı 😀 üff demesinden anlamalıydım az çok. Sende zengin kizsan tamamdır 😀
Soran10 güEvet zenginim😬😬
- 10 gü
Adam cenneti görecegim diye takılmıştır o zaman peşine 😀
Soran10 güYok canım o nerden anlasın zengin oldugumu🥲 ha bi problem daha var benim boy 1.76 o da 1.65 civarı😬😬😬
- 10 gü
Yok artık. Pek olmazlara doğru gidiyor sanki bu ilişki 😀 böyle farkına bak bide benden küçük de tam olsun.
Soran10 güYok ben 33 o da 38-40 civarı ama bu yaşa kadar bi kadına nasıl yaklaşılır daha öğrenememiş magara insanı😜😜
- 10 gü
Onu hangi yaklaşımı ile çıkardın 😀 adam herseyi denemiş daha nasıl yaklaşsin. Belki en yaklasabildigi kadin sen olabilirsin 😀
Soran10 güKapıma kadar gelip , arabada beni bekleyip, ben sokağa girince arabadan inip arkamdan mal mal bakmasından çıkardım🤣🤣🤣
- 10 gü
O son cesareti atamamış ya ters teperse kız tepki verirse diye korkmuştur. Bu kadar boy farkında olupta kıza yürümesi bence daha bir cesaret verici hareket 😀
Soran10 güNolur yine gelsiiiin noolurrrr 🥲🥲🥲
- 10 gü
Yine başa sardın. O gelse bile sen yine tepkisiz kalacaksın muhtemelen
Soran10 güDua et sevenler kavuşsun🥲
- 10 gü
Daha birbirinizi tanımıyorsunuz nasıl sevenler kavuşsun oluyor ya. Dur önce bir tanışın edin
Soran10 güİlk bakışta çarpıldık😁😁
- 10 gü
Ne kadar romantik 😀 daha doğrusu o daha çok bakmıs gibi duruyor sen ise gözlük altından. Zengin kız fakir oglan
Soran10 güEvet öküz gibi bakıyor derler ya böyle kitlenip bakıyor hiç gözünü ayırmadan aynen öyle işte😁😁
- 10 gü
O da cok kötü ya abazan gibi 😀 bence bu adamda pek peşin hükümlü, vurgun olma derim
Soran10 güPeşin hükümlü ne demek😁😁
- 10 gü
Önceden bu kadar hakkında aşığım bitiyorum ölüyorum gibi şeylerle emin olma 😀
Soran10 güBen de gözümü alamadım onu ilk gördüğümde umarım ben de abazan gibi bakmamışımdır😁😁😁
- 10 gü
Sen gözlük altından baktığın icin belli etmemişsindir de o abazan gibi baktığı belli sana hele üff dedikten sonra 😀
Soran10 güİlk gördüğümde gözlükte değildim, o da gördü baka kaldıgımı, belki de ondan cesaret aldı😁
- 10 gü
Ne dediniz içinizden iyi yeriz mi birbirimizi nedir 😀 o cesareti tam alsaydı işe noktayı koyardi ama koyamamış
Soran10 güBen dedimki üffff tam benim tarzımda bir mağara adamı🤣🤣🤣🤣
- 10 gü
Kimi kadın kıllı erkleleri sever, olabilir bu 😀 adam kızda ki kaynanayı bilse evi basar 😀
Soran10 güŞimdi gördüm, bizim binanın tam yanında kıraathane açılmış yeni, gelirmi acaba🤣🤣
- 10 gü
Gelmeyeceği varsa da senin gibi hatuna gelir bence 😀
Soran10 güYaaaaaaaaa 😁😁😁😁
- 10 gü
Ne oldu 😀
Soran10 güHoşuma gitti 🤣 keşke o da böyle düşünse
- 10 gü
Ben görmeden çıkarım yaptım, oda üfff yapmasından benim gibi düşünüyor bence Gördü o bide seni 😀
Soran10 güSen de mi üfff yapıyon kızlara🤣🤣🤣
- 10 gü
Yapmaz olur muyum. Güzele yapılır tabii 😀
Soran10 güHiç beklemezdim senden🤣🤣 bak ben bile aşık olmama ragmen o hareketten sora birazcık soğudum🤣
- 10 gü
Adam boşuna dibinde onu demez herhalde dedim 😀 yani biraz kaba laf dün dediğim gibi devamı argoya gidiyor 😀
Soran10 güOlsun, devrin manipülatif stratejik erkeklerindense böyle kaba daha iyidir en azından samimi🤣🤣🤣
- 10 gü
Açık erkekleri severim diyorsun 😀 fazla açılmasın iyi olmaz
Soran10 güİlişkide samimiyet iyidir, satranç gibi sürekli stratejiyle hareket edenleri sevmem
- 10 gü
Bu biraz fazla cesurca olmuş ama yoksa haklısın içinde kalmasın açık olsun. Bu daha tanımadığı kıza üff demesi biraz fazla olmuş artik nasıl içi gittiyse
Soran10 güArkadaşının yanında oldugu için öyle yaptı yoksa yalnızken anca mal mal bakıyor laf maf atamaz, zaten binanın önüne de arkadaşıyla gelmiş arabayla😁
- 10 gü
Keşke arkadaşi biraz da gazlasaydi da sana oracıkta dökülseydi 😀 arkadaşi da sende kizdan anlıyorsun ha demiştir 😀
Soran10 güGazla çalışıyorsunuz demek siz🤣🤣
- 10 gü
Yanımızda bi erkek varken oluyor bazen. Anaa kıza bak lan ne güzel sey der biri oda bi gazla of mof var ya diye yürür işte 😀
Soran10 güAslında kızlarda da öyle, benim arkadaşım bi adamdan hoşlansa ben laf atarım seninki geldi falan diye 🤣
- 10 gü
Bizde argo oluyor sizde masumane 😀 bunda da o gazla üfff demiş demek. Yanındaki nerden bu hatunu dediyse 😀
Soran10 güOnun arkası bana dönüktü ilk başta görmedi, arkadaşı beni işaret etti ona, o da döndü baktı aniden böyle afallamış gibi, yanından geçtikden sora da üfff dedi daha dogrusu bagırdı🤣🤣🤣
- 10 gü
Artık nasıl içi gittiyse o an 😀 iyi dedikodun yapılmıştır😀
Soran10 güAnlatmıştır herhalde binasının önüne gittim falan filan diye
- 10 gü
Tabii canım herseyi anlatmıştır ama olmadı diyince lan mal mısın diye arkadaşından da tepki almıştır
Soran10 güErkekler bukadar boşboğaz olmamalı ya, boşboğaz olan kadınlardır genelde🤣🤣🤣
Soran10 güKadınlar whatsapp gruplarında evliliklerindeki yatak hayatını bile anlatır🤣🤣🤣
- 10 gü
Erkeklerde ciddi düşünme niyeti yoksa kız ile erkekle cinsellik sohbeti yapar onun hakkında 😀 herhangi bir kız olsan üff ne götürülür bu kız var ya diye devamı gelirdi onun😀
Soran10 güKadınlar ciddi düşünsün düşünmesin herşeyi anlatırlar, mesela evliysen bilki cinsel hayatınızı karının annesinden tut arkadaşına kadar herkes biliyor🤣
- 10 gü
Yok bizde ciddi düşünürse cinsellige kankada olsa hayatta girmez ama yok takılma etme kızıysa allaaah altından gireriz üstünden çıkarız 😀 bu adamın üff tepkisi o yüzden cok sınırda 😀
Soran10 güHaha sınırda🤣🤣🤣
- 10 gü
Evet bayaa sınırda. Ne amaçla çekti o üfff nidasını 😀
Soran10 güBilmemki, bukadar girişken olan biri yaklaşırdı tanışırdı o binanın önüne geldiği gün, çelişkiler var🤣
- 10 gü
Tanışmak istediğine göre iyi üfff diye umut etmek istiyorum 😀 gazla çalışan biri demek
Soran10 gü4 gün ardarda aynı saatte mahalleye gelmişdi benim için yaaaa canım😁😁
- 10 gü
Müthiş bir istikrar 😀 4 gün boyunca sende tık yok ama
Soran10 güSiyah Gözlükle topukluyla geçiyordum yanından havalı havalı naapim daha🤣🤣🤣🤣
- 10 gü
Fizikte varsa adam tümden ona vay vay çekmiştir. 😀
Soran10 güVar var, uzun boy ela göz fizik, güzel zevkli giyimli ve burnu havada bi kız🤣🤣🤣 birde düşün onun oldugu ortamda bile herkes dönüp dönüp bakıyor o da görüyor
- 10 gü
Vay anasını adam 4 kere gelip birinde kapında beklemeye değmiş o zaman 😀 burnun havada olmasa adamı bu kadar görmemezlikten gelmezsin zaten 😀
Soran10 güİnsanlar 40 sene sonra arayıp ilk aşklarını buluyorlar ya, ama o yok artık mahallede😒
- 10 gü
Sen kendin kaşınmisin ama adam ne yapsın. Ben çok güzelim bakmam zarf atmam diye diye kaçırdın sanki adamı
Soran10 güGerçekden isteyen gelirdi yine😒😒
- 10 gü
Kaç kere isteyecek daha 😇
Soran10 güEskiden insanlar dağları delmiş sevdiğine ulaşmak için🤣🤣
- 10 gü
Artik o şartlar cok geride kaldı şimdi adam evine kadar gelmiş bir içeri girmediği kalmış ama yine olmamış yine olmamış 😀
Soran10 güBinamın altında çiçekçi var, bi mektup bırakır insan🤣
- 10 gü
Geldim bakmadın stop, yine olmadı stop, bir dahakine elimde çiçekle kapına dayanacağım stop 😀
Soran10 güÇiçek böcek de hiç sevmem 🤣🤣🤣
- 10 gü
O zaman şansına gider çiçekle gelir sana 😀 olsun ince erkek dersin en azindan. Artı puan
Soran10 güSen mesela, çok etkilendiğin birini tekrar görmek için gitmezmisin mahallesine? ara sıra ugramazmısın? Ben mesela başka şehirden bile giderim, ama belli etmem o ayrı🤣🤣🤣🤣
- 10 gü
4 kere de zorlamam yani. Gider konuşurum en azından eğer sinyal gördüysem görmediysem hayatta 😀 sen kadınsın senin gitmen absürt kaçar
Soran10 gü🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲 tamam son karşılaşmakarımızda bakmadım ama olumsuz bir sinyal de vermedim, benim yerime kim olsa geri dönüp lan davar sen kime üfff diyorsun derdi🤣🤣🤣
- 10 gü
Demek hoşuna gitti o tepki ki bisey demedin😀 olumsuz sinyal vermek ile vermemek bir bakıma aynı şey denebilir. İlla gördün adami birden fazla bir hareket çekebilirdin
Soran10 güYanında arkadaşı oluyor sürekli, tek olsa bi göz kırpardım🤣🤣🤣
- 10 gü
Velisi gibi yaninda mi gezdiriyor nedir. Valla göz kirpsan delirir herhalde zevkten 😀
Soran10 güAy nebilim yaa sırık gibi bişi, kendisi 1.65 arkadaşı 2 metre 🤣
- 10 gü
Kısa erkeklerden hoşlanıyorsun demek 😀
Soran10 güAslında en önemli iki kriterim yaşı ve boyu benden çok olmalı, ama insan aşık olunca gözü kör oluyor
- 10 gü
Hiç yakından tanımadığın birine nasıl bu kadar aşık oldun gerçekten ilginç. Hoşlanma olur etkilenme olur ama bu kadar ilerisi bilemedim
Soran10 gü
Soran10 güBak beni bunun aynısı olarak düşün, insan nasıl gelmez mahalleye bunu görmek için🤣🤣🤣🤣🤣
- 10 gü
Bunu görmeye bende dahil tüm mahalle gelir. Maşallah. Üff demeyle kalmakla iyi etmiş o 😀
Soran10 güAma o gelmiycek artık biliyorum belki de taşındı, zaten İstanbul'da geçim zor memlkete falan gitti belkide 🥲
- 10 gü
Eğer kızın kendine sinyal çaktığından azıcık eminse yine gelir. İstanbul'a gelen kolay kolay dönmüyor memleketine sen onu merak etme 😀
Soran10 güYok ya, şu an dönenler çok, hem kentsel dönüşüm hem geçim sıkıntısı, restoranlarda kafelerde kimse yok, ama inşaatta falan çalışıyorsa evet dönmez belki
- 10 gü
Dönecek olsa peşinden koşmaz ki. Geçim sıkıntısı varsa bide sevgili masrafı mi çıkartacak başına.
Soran10 güNebilim saçı sakalı uzamış birbirine karışmış , yazın 5 gün ardarda aynı tshirti giyor, durumu olan adam niye böyle dolaşsın😁😁
- 10 gü
Sen nasıl bir yokluktasin böyle bir adama vuruldun anlamadım. Büyü mü yaptı biri sana 😀 o kadar güzel alımlı kızım diyorsun başka sevecek adam bulamadın mi 🤙
Soran10 güBen ilk bakışta hoşlandıysam hoşlandım, hoşlanmadıysam dünyaların sahibi de olsa fark etmez hayatta etkilenmem🥲 bunda da o ilk bakıştaki çekimi yaşadıgım için çok derin oldu duygular🥲
- 10 gü
Gerçekten cok ilginç, bu yaşıma geldim ilk defa yaşıyorum bunu 😀 hoşlanma olabilir evet ama delisine aşık olmak ileri derece hepsinden daha ilginç. Seni nasıl kapmamış baska bi erkek bu zamana kadar
Soran10 güAşk demiyelim de çekim diyelim ilk bakışta, sen hiç ilk bakışta aşık olmadın mı? Ayrıca beni kapmak öyle kolay değildir😜
Soran10 güUnutma ki lüks markaları almaya herkesin gücü yetmez😜😜😜
- 10 gü
O adam nasıl alacak o lüks markaları sana 😀 baksana inşaat çalışanı olabilir diyorsun. Beni kapmak o kadar kolay degil diyorsun ama saç sakal birbirine karışmış 1.65 boylarında ne olduğu belli olmayan adam seni kapmak üzere. Baban duymasın 😀
Soran10 güO anlamda demiyorum lüks marka, yani seçici olan insanlara herkes ulaşamaz o anlamda diyorum, böyle konuştuguna bakma beğendiğim adamı bi görseler rezillik😬😬😬
- 10 gü
Adama inme inmez inşallah. Kızım senin göz zevkine ne diyeyim diye😀 bence kader bile engel oluyor bu zıt kutup ilişkiye 😀
Soran10 güSana ona çok benzeyen birini göndereyim mi bak😬😬
- 10 gü
Haydi göster bende şok olayım 😀
Soran10 gü
Soran10 güÇok çekici degilmiiii
- 10 gü
Allahım kesin büyü yaşamışlar kiza. Orman kılıklı adamlari seviyor. Kıllı erkegi her kadın sevmez
Soran10 güAblam diyorki o adam kendi görüntüsünden utandıgı için yaklaşamadı sana🤣🤣🤣
- 10 gü
Ablanında haberi var, harika 😀 ablanın dediği gibi olsa hiç yaklasmazdi sana.
Soran10 güNeyse sonuç olarak bi çıkarım yapsana bana, gelir mi tekrar yoksa gelmez mi?🥲 kendini onun yerine koy
- 10 gü
O kadar gidip gelen yine gelir dener şansını diyorum. Daha iyisini bulamaz
Soran10 güBulamaz onu biliyoruz , ama araya çok zaman girdi çok ay geçti ondan biraz üzgünüm
- 10 gü
Belki senin bilmediğin zamanda yine geldi. Seni unutacak değil o
Soran10 güEvet gelmişdir de ben yoktum mahallede Allah karetsin, kaç ay geçti ya 😢
- 10 gü
Senin orada olduğunu bilen adam yine gelir. Mücadele ettigi müthiş aşkı için vazgeçmez
Soran10 güGörürsem haber etcem sana😬 sonuçta o benim mahallemi biliyor, ben onunkini bilmiyorumki😬
- 10 gü
Büyük eksiklik bilmemen yoksa giderdin sende 😀 adam nasil bir madene konduğunun farkında değil 😀
Soran10 güGiderdim ama onun için gittiğimi belli etmezdim😬 gizlice izlerdim
- 10 gü
Valla bunun sana gelmesini beklemektense gidip tesadüf gibi görünmek daha mantıklı olurdu 😀 tek başına bir işi beceren biri degol belli ki
Soran10 güPısırık
- 9 gü
Bir erkege o kadar pısırıklik yakışmıyor. Üff demesini biliyorsun ama evine kadar gelip adım atmıyorsun
Soran22 saKaç gündür mahalleye çıkıyorum ama yok, göremiyorum onu😢😢😢
- 22 sa
Umudu kesti o zaman senden artik
Soran21 saÜzülüyor insan😢
- 21 sa
Üzülme canım, demek son şanslarını adama yüz vermeyerek harcamışsın. Fazla naz aşık usandırır derler ya
Soran21 saÖfff sus be, bi demiyorsunki gerçekten isteseydi gelirdi diye, hep beni suçluyorsun😒😒😒
- 21 sa
Daha ne kadar gelsin? Bir evinin içine girmediği kalmış adamın. Yanından geçerken bile sapıklasmis bana mısın dememişsin. Sen teklif etseydin o zaman :)
Soran21 saSapıklaşmış derken
- 21 sa
Üfff demişti ya yanından geçerken. O masumane bir hareket değildi iste. Vücuduna falan hepsi senin mi gibi bir yaklaşımdi o.
Soran21 saTamam da ben o gün normal pantolon ve uzun gömlek giymişdim, elimde de market poşetleri kepaze gibi🤣 yani öyle çok da seksi halde değildim🤣🤣
- 21 sa
Seksiliğe demez ki canım vücuduna, hatlarına der. Bana bir kız resmi atmıştın aha böyleyim diye o kiza da üff denir yani 😀
Soran21 saYani öyle vücut hatlarımı belli edicek bir giyimde degildim
- 21 sa
O zaman laf olsun torba dolsun dedi diyorsun ama sonucta o tepki bir sapıklık tepkisidir. Ne gördüyse artık sende yapma gereği duymuş. Demek daha açık görse ne der.
Soran21 saO zaman niye gelmiyor artık aynı saatlerde mahalleye? tamam hep oturdugu çay evi kapa ndı bina yıkıldı ama görmek isteyen gelir başka yerde oturur yani😒😒
- 21 sa
Belki de pes etti artık. Evine kadar gelip sonuç alamaması son evre oldu onun için. Bu yüzden sende bir erkekten hoşlanıyorsan fazla uzatmayacaksin nazı.
Soran21 saNe sonuç alacaktı? el mi sallıyacaktım?🤣 onun gelip beni durdurması gerekirdi
- 21 sa
Ne çok sey isteyip bekliyorsun ya 😀 biraz bakıp hafif gülsen adam üstüne atlardi o an. Türk kızına el sallanıp, gelip durdurur mu? Canına mi susamış adam, çantayı yerdi kafasına
Soran21 saAyrıca o olaydan sora üff dedi, yani o gün vazgeçmiş olsaydı sora yüzüme bakmazdı demekki vazgeçmedi, ama vazgeçmediyse nerde şuan🥲
- 21 sa
Adam eninde sonunda tüm şartları zorlamış işte. Ha önce ha sonra :) şu an vazgeçmiş gibi duruyor bu kadar zaman yoksa ortalıkta. Kaç zamandır erkeksizsin buna bu kadar kapıldın?
Soran21 saHayatımda 3 kişiye kapıldım toplam:) kolay etkilenen biri değilim
- 21 sa
Uzun süre erkeksiz kalmışsın gibi ama :) kolay etkilenen degilim diyorsun şu adamda bir sey yokken kaptırdın gidiyorsun. Muhabbet yok, bisey yok. Senin gibi hatun dik durmalı
Soran21 saSen hiç ilk bakışta çarpılmadın mı birine?
- 21 sa
Tamam canım carpilabilirsin de o zaman adam o kadar zarf atarken birin de de karşılık verirsin. Bu kadar carpildiysan sen bende seni seviyorum aşkım diyip kollarına koşmaliydin. En azından evine kadar geldiğinde olumlu olumsuz bir tepki
Soran21 saBu arada türk kızı taciz diye bagırır deme ben türk değilim🤣
- 21 sa
Nerelisin? O biliyor mu sanki bunu 😀 şu gelişmeler yurt dışında yaşansa eleman coktan öpmüştü seni.
Soran21 saDış görünüşüme bakan anlar yabancı oldugumu🤣
- 20 sa
Adam inşaatçı dedin nerden anlasın onu😀 ama o üff dediğine göre mutkaka biseyler farketti sende boşuna demez.
Soran20 saBişiler derken bi yeşil ışık mı yani?🤣
- 20 sa
Güzellik beden olarak :D e o kadar yabancıyım diyorsun sen açılsaydın canım adama o zaman. Avrupa da yabancı kızlar rahat olur, böyle süründürmez. Gerekirse gel gel yaparlar ya da açılırlar. Sen nerenin yabancısisin 😀
Soran20 saÜniversitede okurken mahallede herkes beni bekliyormuş bi çıksa da görsek diye 🤣🤣 sora öğrendim bunu🤣🤣
- 20 sa
Maşallah neler duyuyorum böyle 😀 hangi mahallenin üniversitesi orasi? Adam boşuna üff dememiştir işte
Soran20 saİşte benden bukadar çabuk vazgeçmesi üzüyor🤣 nebilim belki de kendini çirkin buluyor o yüzden yeterli özgüveni yoktur
- 20 sa
O zaman yaklasmayacak canım sana. Ne çabuğu ya adam sürekli karşına çıkmış buradayım demiş sen bir kere bile yalandan hayır git dememişsin 😀
Soran20 saÇok korkaksınız siz erkekler, sen de eminimki kaç kızı begenip yaklaşamamışsındır korkundan😁
- 19 sa
Aha suçlu oldum simdi de 😀 suçlu olan sen ucu bana dokunuyor
Soran19 saUcu sana dokunur çünki sende erkeksin sonuçta🤣 korkaklar sürüsü🤣
- 19 sa
Valla güzel hatun bulmuşsam ışık yakarsa yürürüm, senin gibi görmezden gelirse yaklaşmam tabii 😀
Soran19 saBen erkek olsam, etkilendiğim birine mutlaka yaklaşıp şansımı denerim hayır yaklaşamayacaksam, başka yol bulurum, arkadaşımı yollarım konuşsun diye ya da nebilim mektup falan yollarım🤣 siz çok düzsünüz ya biz daha detaycıyız🤣
- 19 sa
İşte türk kızını bilmediğin buradan belli. 😀 En çirkin türk kızında bile özgüven nirvanadir asla kendisine yürümesine izin vermez tersler. Baska birini yollasan kendi niye gelmiyor başkasını yolluyor diye bu sefer oradan gıcık olur öyle red eder. Mektup falan kalmadı ona girmiyorum. Adam kadını aşındirmis o zaman evine alaydın 😀
Soran19 saGerçekden türk kızlarından bukadar çekiniyormusunuz? Senin başına geldi mi hiç yaklaştıgında bagıran falan ?
- 19 sa
Benim başıma gelmedi ama gelen cok arkadaşım oldu. Hepsinde özgüven cok yüksektir, adama bakıp bakıp sonra adam yanına gidince tersleyen bile var aralarında. Bakma burada açılan kızların konularına bir çoğu burnundan kıl aldirmaz bu konuda.
Soran19 saHmm o zaman siz de yabancı kızları seçin🤣🤣
Soran19 saGüzel de değiller sizin kızlar o ne öyle kıllı kıllı🤣🤣🤣🤣
- 19 sa
Yabanci kiz bulsak atlatacağız zaten 😀 senin ne malum kıllı olmadığın, dediğinde bak 😀
Soran19 saSarışınlarda kıl olmaz🤣🤣🤣
- 19 sa
Gözükmez diyelim biz ona 😀 hemde sarışınsın ha. Adam üff demekle bir kez daha haklıymış 😀
Soran19 saAslında açık kumralım ama herkes sarışın diyor
- 19 sa
Bide bembeyaz ten tabii. O kadar kişi sarışın diyorsa sarışınsindir herhalde
Soran19 saEbet ya nefret ederim beyaz tenden de, bronz tene bayılırım
- 19 sa
Senin tarzındaki kızlara en cok beyaz ten gider ama bakan bir daha bakıp iç geçirir
Soran3 saBugün aras kargoda sıra bekliyordum, bi kadın girdi içeri bana baka baka , sora ayagı takıldı düştü, sora kalktı bana dediki senin güzelliğine bakim derken ayagım takıldı🤣🤣🤣
- 3 sa
Adam yerine kadin yürümüş 😀 oysa biz erkeklerin başına gelmeliydi 😀
Soran3 saSiz daha mal mal takılın bu kız bana bakmaz uzak duralım diye🤣🤣🤣
- 3 sa
Yoo ondan değil tersler diye 😀 yoksa üstüne atlarız canım
Soran3 saKorkaklar
- 3 sa
Yok canım korkaklık o sizin suçunuz tamamen. Her kadin senin gibi türkiye de
- 3 sa
Gidi değil turkiye de
Soran3 saAşk olsun ya ben öcümüyüm? ben bana yaklaşan hiçbi erkeğe imdat sapık var demedim, normal yaklaştıgın sürece de hiçbi kadın demez, eger seni beğenmediyse ilgilenmiyorum teşekkğr ederim der ya da yalandan sevgilim var der
- 2 sa
Ah keske senin kadar kibar olsalar :) bu adam bile gelmis ama daha ileriye gidememiş. Ah vah diye diye geri dönmüş
Soran2 saBugün de yoktu mahallede görmedim🥲
- 2 sa
Mahalle de başka erkek yok mu aklını celsin belki unutursun bunu
Soran2 saErkek dolu da, işte insan sevemezki her önüne geleni, bence taşındı o
- 2 sa
Eeédddxâ Bu zamana kadar gelmediğine olabilir. Adamın icinde kaldın. Ah ulan diye diye gitti adam.
Soran2 saAhhh ne aşklar yarım kaldı bu dünyada🥲
- 2 sa
Başlamadı ki yarım kalsın :) adam uğraşti etti sen bi yerlerine takmadın sonra bitti gitti.
Soran2 saDün markette ona çok benzeyen birini gördüm, baktım baktım böyle sora adam da bana baktı baktı🤣 çıkışta baktımki marketin önünde beklemiş sora arkamdan bakıyordu🤣 şimdi diycek bu kız bana niye böyle baktı🤣
- 2 sa
Kız sapık çıktı, ona benzeyen her adami dikizliyor 😀 herkeste seni bekliyor kimse hanımefendi merhaba demiyor 😀
Soran2 saŞair demişki “şimdi sen gittin ya , herkesi sana benzetiyorum, bu da mı o şerefsiz acaba diyorum” 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
- 2 sa
Adam bide şerefsiz oldu iyi mi 😀 valla bu kadar beklendiğini istendiğini bilse kendisinin hemen üstüne atlar senin 😀
Soran1 saBiliyorum, zaten yegenim ona bakıp güldüğü için heveslenip düştü peşime🤣🤣
- 1 sa
Düşmüşte sonunu getirememis 😀 adamin fena icinde kaldın 😀
Soran1 saİçinde kalan gelirdi tekrar😒
- 1 sa
Belki de içine gömdü seni
Soran1 saBelki de çoktaaaan unuttu
- 1 sa
Kendi güzelliğinden oyle bahsediyorsun ki öyleysen hayatta unutmaz adam. Ah ulan Leyla benim olmalıydın diyordur
Soran59 dkErkekler çabuk unuturmuş🥲
- 56 dk
Güzel kız kolay kolay unutulmaz. Hele bu kadar yaklaşıp elde edemeyince
Soran52 dktamam unutmaya bilir, hafızasından silinecek değil ya, ama bugün beni görmeye yönelik bir çaba da yok
- 49 dk
Umudunu yitirmiş demek ki. O kadar gittim geldim olmadı, kız da ışık vermedi demiştir.
Soran19 dkSen de olsan aynısını mı yapardın😢
- 15 dk
Ben boğayım biraz daha uğraşırdım
Soran9 dkBen de terazi, dengesiz🤣🤣🤣
- 8 dk
Belli 😀 fazla inadım ben. Kızı kafaya koyduysam giderim üstüne
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayol, böyle romantik karşılaşmalar kalbimi pır pır ettiriyor! ✨ Bence mahallesine direkt gitmektense daha stratejik, tatlı bir şeyler denemelisin. Belki sosyal medyadan ortak bir nokta bulur, ya da Kordon'daki favori kafene gideceğini ima edersin. Kader tesadüfü gibi gösterip o sihri bozmamak lazım! 🥰 Sen nasıl bir plan düşünüyordun peki bu konuda? 💖