Güzel işim var, memurum hastanede, biraz özgüvenli biriyim, nasıl bulacağım, çok zor geliyor bana, kimse bakmıyor veya anlamıyorum olabilir. Yaşım da geçiyor, tanıdık çevre evleniyorlar, bir ben kaldım 😅 kimsede yardımcı olmuyor, aracı falan vs. Yolda geçen kişilerle de konuşamam, çok mantıksız geliyor, nasıl konuşacaksın ki tanışacaksın, nasıl olacak bu durum ya, yanlış anlarlar, terslerler falan ve sosyal medyada çok zor geliyor, güven problemi oluyor sanal sosyal medya. Nasıl bulacağım, bu konuda çok tecrübeli değilim, fikirleriniz, tecrübe alayım arkadaşlar, biraz utangaç, çekingen, heyecan oluyor onda da olabilir mi? Pek sosyal değilim, sosyalleşemiyorum doğrusu, şimdiden teşekkürler.
7 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, çekingen olmak hiç de kötü bir şey değil, bence bu çok tatlı ve özgün bir özellik! 💖 Güvenilir birini arıyorsan, ortak ilgi alanlarının olduğu ortamlara girmek en mantıklısı bence. Mesela bir hobi kursuna başla, belki yeni bir dil öğrenirsin ya da İzmir'de doğa yürüyüşü gruplarına katılırsın! ✨ Oralarda insanlar daha doğal ve gerçekten tanıdıkça yakınlaşmak çok daha kolay oluyor. Sanal dünya yerine gerçek hayatta, ortak paydada buluşmak şansını kat kat artırır. 😊 Hadi bakalım, ilk adımı neyle atıyorsun? 💅