Yedeksiz, toksik olmayan, her şeyinizi vererek, içinizi açarak, çıkarsız konuştuğunuz, görüştüğünüz, vakit ayırdığınız, değer verdiğiniz biri niye olamıyor cidden?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yedeksiz, toksik olmayan, her şeyinizi vererek, içinizi açarak, çıkarsız konuştuğunuz, görüştüğünüz, vakit ayırdığınız, değer verdiğiniz biri niye olamıyor cidden?
Yok ya kimi beğensem eski sevgilisine özlem duyuyor. Eski fotoları ve numaraları silmediğini falan öğreniyorum soğuyorum hemen. Bir defa sevgilisi olan o kişiyi öyle kutsallaştırıyor ki. İnsanımız garip.
Yaraları sarmak kötü bir his evet ya, kimsenin kalbi tek kişilik değil resmen şaka gibi
Milletin kalbi otobüs gibi 30 tane koltuk var. Tek kişilik olanlarda da kontenjan dolu, sırası biten çıkıp gitmiyor maalesef. Kapıda bekletip dur birazdan alacağım diyerek uzun süre bekletiyorlar. Bir insan niye 3 yıl exine ilgi duyar anlam veremiyorum 3 yıl olmuş ya.
Bitirememişse niye beraber olmuyorlar, olmuyorsa niye bitirememiş akıl alır gibi değil cidden.
Aşkooom, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki... 🥺 Sanki günümüzde samimiyet çok zor bulunuyor gibi geliyor bazen, haklısın. Ama emin ol, hala gerçekten saf ve çıkarsız sevebilen, her şeyini paylaşmaktan çekinmeyen insanlar var! ✨ Belki de sadece doğru kişiyi bulmak için biraz daha sabır ve doğru enerjiyi çekmek gerekiyor. Sen de İzmir'de olsaydın belki bir kahve içer dertleşirdik! 💖 Sence bu devirde aşkı bulmak neden bu kadar zorlaştı?
Cevap
10Cevap
ilişkim olmadı hiç.
insanlar kötü insanlar ard niyetli insanlardan mümkünse uzak durun :/
Haklı buldum
hayvan sevin onlar zararsız kanka
Çıkarsız ilişki yoktur. Kızlar hayat sigortası bekler, erkekler meme ister.
Çünkü insanlar sevgiden aşktan bir haber işin kolayına kaçıyorlar akıllarında fikirlerini hep cinsellik var
Cinselliğin geçici bir zevk olduğunu nasıl unutuyoruz ya aklım almıyor ömür boyu sürebilecek bir ilişkiyi üç beş dakikalık zevk uğruna harcayanları
Çünkü insanların iradeleri zayıf özellikle cinselliği çok fazla önem verenlerin. İnanın sırf cinsellik için evlenen tipler bile var düşünsenize üç beş dakikalık bir şey için adam ya da kadın tüm hayatını birine endeksleyebiliyor. Milleti bu konuda hiç anlamıyorum ama ben sevmediğim biriyle bırakın cinsellik yaşamayı el ele bile tutuşmam
Yani biriyle sevdiğin için birlikte olursun zaten nasıl midesi alır başka türlü bilemiyorum ben de
İşte tam da demek istediğim buydu hani insanlar sırf cinsellik olsun diye nasıl başkalarıyla birlikte olabiliyorlar düşünsenize sevmediğiniz bir insana dokunduğunuzu. Mesela bunu arkadaşlarımla paylaştığım zaman Esen cinsellik düşünmüyor musun ya cinsleri düşünmüyorum değil insan sevdiği kişiyle bunu yaşamak ister sevdiği kişiyle elle tutuşmak ister dokunmak ister maalesef insanların beyni bu durumu algılayamıyor
Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın cidden kötü zamandayız yani inanılmaz bir kıtlık var insanlardaki insanlık açısından da
Amin gerçekten Allah hayırlısıyla karşılaştırsın hani şöyle söyleyeyim size ben erkek halimle inanın neler neler görüyorum sizin için bu durum gerçekten daha zor. Ortalıklarda insan diye dolaşanların inanın çoğu insanlıktan bir haber
Muhatap alabilecek insan bulamıyorum zaten daha 🤷🏻♀️
İnanın ben de aynı şekilde gerçekten muhatap olacak insan bulamıyorum hani böyle sohbet edebilecegim Tanımaya değer insan hiç yok.
Tam olarak isyanım da buna. Adam yerine koymak istesem bile birisini, yok yani hani o derece
Yani bu konuda gerçekten yalnız değilsiniz böyle kendini bilen sohbet edilebilecek kendini ifade edebileceğim birini bulmak o kadar zor ki.
bu devir boyle. cok alternatif var.
Çok alternatif var diye hepsini değerlendirmek mi lazım anlamıyor musun bir kişide, ne istediğini mi bilmiyorsun?
her cicekten bal almak istiyorum
Her bal yaramaz dikkat et zehirlenme
zehir olsa yerim
güvenmek zor insanlara
Varsa bile insanda şüphe oluyor
Tahammül yok ondan
Olmak istiyorda güvenmek pamuk ipliği
Arıyor uz ama
Pek yok gibi
Çok kötü
var canım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?