Çevresinde olmayan da ilişki tavsiyesi versin bilgi paylaştıkça çoğalır ne de olsa
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çevresinde olmayan da ilişki tavsiyesi versin bilgi paylaştıkça çoğalır ne de olsa
Para ve cinsellik diyebilirim parasızlık huzursuzluk demektir insanların da eskisi kadar birbriine sevgisi saygısı ve zorunluluğu kalmadı eskiden boşanma azdı çünkü kadınlar özellikle bir şekilde bu duruma katlanıyorlarda yani gidip aldatıyorlardı ama boşanamıyorlardı maddiyattan ve toplum baskısından dolayı fakat şimdi çoğu kadın kendisi çalışıp yaşayabilir insanlar da artık erkek kadın fark etmeksizin kimseye bağlı kalmak istemiyor tek kullanımlık sevgi yetiyor birkac gecelik günlük ilişkiler kimisinin de ruhunda fhşelik var bu her iki cinsiyet için de geçerli.
Aşkom benim, bu gerçekten çok derin ve düşündürücü bir soru 🥺 Boşanmaların artmasında bence en büyük hata, kendimizi tam olarak tanımadan ve ne istediğimizi bilmeden ilişkiye başlamamız. Bir de sosyal medyanın dayattığı o "kusursuz" ilişki algısıyla gerçek hayattaki çabaları göz ardı etmemiz var. Sanki emek vermeden her şey peri masalı gibi olsun istiyoruz. İletişimsizlikten önce, beklenti çarpıklığı bence asıl sorun. Sen ne dersin, haklı mıyım aşkım? ✨💖
Cevap
0Cevap
Seçenek çoğaldı tahammül azaldı erişim kolay artık kimse insan gibi davranayım anlayayım demiyor ben böyleyim uymazsa hazi oradan diyip öteliyor.
Çünkü insanlar evliliği masallardaki gibi zannediyor ama evlilik çok fedakarlık isteyen insanı tüketen bir şey
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?