İlk aşkımla tekrar barıştım ama geçmişi kafasından atamıyor, bu ilişkiyi sürdürmeli miyim?

İşin içinden çıkamıyorum, artık bir fikir verin lütfen. Başından alıyorum her şeyi, 8. sınıfta birbirimizin ilk aşkı olduğumuz bir çocuk vardı, sevgili olduk, 2 3 sene konuştuk, lisede de aynı sınıftaydık. Sonra bir yaz biz ayrıldık, zaten ayrıl barış bir ilişkiydi, çocuktuk yani. O yaz bir kızla el ele hikaye paylaştı, ben de orada artık bitti her şey ve ona inat birini hayatıma aldım. Okullar açıldı, tekrar dönmek istedi ama ben istemedim, bitirmiştim içimde çünkü, hayatımda da birisi vardı çünkü. Arkadaş kaldık, onunla da okulda konuşuyorduk ediyorduk, yine yeri bende çok ayrıydı onun, ilk duygularımı yaşadığım insandı çünkü. Her neyse, hayatımda birinin olduğunu bildiği halde 3 sene boyunca yine peşimden koştu, seviyorum dedi, adam akıllı hiç ilişkisi de olmadı bildiğim kadarıyla. Hayatıma aldığım insan da psikopat narsistin teki çıktı, kısıtlamalar, kavga gürültüler eksik olmuyordu ve bundan kurtulamıyordum da bir türlü, yaşayanlar eminim ki anlıyordur. Lise bitti, ben üniversiteye gittim, ailem ev tuttu, tek başıma yaşamaya başladım. Bu süreçte o pislikle de ayrıydık, o da benim üniversite için gittiğim şehre geldi ve nasıl yaptı ettiyse tekrar barıştık ve bazen kaldı, evimde kaldığı oldu. Bu süreçte kavgalar da ciddi boyuta geldi, birbirimize şiddete kadar gitti ve beni artık hayatında yok, babana söylerim ederim şöyle yaparım diyerek tehditle tutmaya devam etti. Korktum ve kimseye söyleyemedim, babamın başının belaya girmesinden korktum. Bu şerefsizle de 3 yılım gitti ve en sonunda ne olacaksa olsun deyip tamamen bitirdim ve ailemin yanına döndüm. İlk aşkım dediğim çocuk tekrar yazdı ve ben de artık bir şeylere onunla sıfırdan başlayabileceğimize inanıp bir şans verdim. O kadar güzel bir ilişkimiz vardı ki, 2025 ekimde barıştık, o pislikten sonra bu kadar sevilip mutlu olduğuma inanamamıştım bile. Sonrasında bir kaşar gidip o pisliğin benim evimde kaldığını söyledi erkek arkadaşıma, bunu o zaman üstelemedi, yine her şey çok güzel gitmeye devam etti ta ki 2 ay öncesine kadar. Ne bana eskisi gibi ilgisi kaldı ne sevdiğini hissedebiliyordum, sürekli eski haline dönsün diye konuşmalar yapıyordum ve bir gün konusunu açtı ve bu konunun kafasını kurcaladığını, atamadığını söyledi. Her şeyi anlattım, öyle olmadı dedim ettim, konu kapandı ama nafile, eski haline bir türlü dönmedi. Arkadaşlarıyla en çok vakit geçirmeye başladı, benimle görüşme isteğini bile hissedemiyordum. Bu süreçte ben de ilgi ve sevgi görmediğimden sürekli tartışıyordum ve artık çok bunaldığını falan söyledi. Ben de onun değiştiğinden dolayı olduğunu söyledim. Tamam düzeleceğim edeceğim dedi ama yok yani, olmuyor. Ben de dünden önceki gün ayrıldım, 2 3 kere aradı falan, açmadım, engellemiştim. Dün de akşama doğru kaldırdın sonunda engeli falan yazdı, biraz konuştuk ama yine soğuk bozuk. Akşam da konuşmak için buluştuk, devamını yorumda anlatayım.
Güncellemeler
9 gü
karşımda o kadar dalga geçer gibi konuştu ki yok aşamıyorum onca zaman oturup film mi izlediniz sadece hiç mi bir şeyler olmadı falan filan onunla bir şeyler yaşadığıma ikna etmiş kendini kafasında tekrar tekrar anlattım olmadığını sonra düzelicem bak görürsün yarın on numara ilgi göstericem falan dedi gitti sabah da bildiğiniz 20 tane n yle günaydın yazmış mesajları dalga geçer gibi resmen napıcağımı bilmiyorum ne sevmiyo diyebilirim
Güncellemeler
9 gü
ama bu düşünce kafasında kaldığı sürece de normale dönemiyor nasıl bir yol izleyebilirim yardım edin lütfen
İlk aşkımla tekrar barıştım ama geçmişi kafasından atamıyor, bu ilişkiyi sürdürmeli miyim?