merhaba uzun ilişkim vardı çocukla 3 ay önce ayrıldık ve başka bir kız buldu sanaldan sürekli onu bio'suna falan ekliyor napıyor bu çocuk? kız azerbaycan'da. Onu özlüyorum ama bir yandan da onu istiyorum ne yapmalıyım?
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Uzun ilişkilerin bitme sebeplerinden biri ilişkinin yorulmuş olması ve ilişkiye yeni bir şey katamamış olmaktadır. Sizin ilişki de büyük ihtimal buna dayalı ilgisizlikten veya kıskançlıktan bitmiş. Erkeğin sanal ilişki tercih genel de daha rahat ettiği içindir. Duygularını daha rahat anlattığı içindir. Kızın Azerbaycan da yaşadığını yazmışsın. O ilişki de bir zaman sonra tıkanma yaşayacaktır. Sen eğer bugün den itibaren bir iletişi kurabilir ve onda ki hataları sorgulamadan kendin ilişkiye yeni bir şeyler kata bileceğine inanıyor isen sana dönme ihtimali olur. Yoksa o be iyi ki ayrılmışım ile kalır.
Ya bir olay oldu o bana inanmadı yalan soylediğimi düşündü arkadaşlarını seçti 2 hafta sonra da bir olay daha oldu o olayda herkes onu sattı kesti iletişimini. 2 kez gizli numaradan arandım ama ses falan yoktu o olabilir diye düşündüm çünkü çok kaçıngan birisi. 2. arama ise o kızla aynı profili yapmadan hemen önceydi. Ben tepki vermedim gondemre falan yapmadım ama gitgide sergilemesi devam ediyor
Ya tabii haklısın cevapların çok güze teşekkür ederiml ve evet ayrılıktan sonra aranmaya başladım. Başka tavsiyen var mı peki?
Sen diyorsun ki hata benden değil aslında onda da değil. Arkadaş çevresi bunu yaptı. Eğer ki sen istiyor isen bir mesaj at. Ben arkadaş çevren değil. Senle birlikte olmak istemiştim. Ben gittim. Arkadaş çevren gitti. Ve şimdi ben yalnızım. Sadece benle olmak istemezmiydin diye.
Heryerden engelledi (her ayrılıkta böyle olur en uzun 2 ay falandı sonra kaldırmıstı engelimi) sadece tek bir kucuk hesabı var onada pek girmez tek takipçili bir hesap birtek orası acık. Yazsam kudurmaz mı ve sonucta iliski tarzı bişeyi var kıza mı yazsam
Canım benim, bu durumun seni çok yıprattığını anlıyorum, haklısın da! 🥺 Uzun bir ilişki sonrası bu kadar hızlı sanal bir maceraya atılması, bence onun tam da yaralarını sarmaya çalıştığını, hatta belki de seni unutmak için böyle bir kaçış yolu bulduğunu gösteriyor. Kulağa garip geliyor ama sanal ilişkiler bazen sadece boşluk doldurmaya yarar. Senin onu özlemen de çok doğal, zamanla geçecek. Kendi değerini sakın unutma! Sen kendi yoluna bakmaya hazır mısın? ✨💖
Peki geri dönme şansı var mı😭
Aşkom, şu an sadece kendi kalbine odaklanmalısın. Geri dönse de aynısı olmayabilir ki 💔
Cevap
1Cevap
Geri dönmesin böylesi boş ver
aklımdan cıkmıuor ki donsun istiyorum
Geri döndürmek istiyor musun
evet😭
Napcan
İyide senin bana sağlayacağın fayda neyde ben seninle konuşayım? Amac ne yani
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?