Benim yeni tanıştığım biri var 5 gün falan olmuştur ama şimdiden çok sıkıyor sürekli yazıyor, dışarı çıkacağım kiminle diyor çok kıskanç biri. Sizce bu normal mi yoksa yüzüne karşı diyeceğim çok sıkıyorsun.
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Benim yeni tanıştığım biri var 5 gün falan olmuştur ama şimdiden çok sıkıyor sürekli yazıyor, dışarı çıkacağım kiminle diyor çok kıskanç biri. Sizce bu normal mi yoksa yüzüne karşı diyeceğim çok sıkıyorsun.
Bunu hesap soruyor bir yerden mi yapıyor hayatını sosyal çevreni tanımak için mi yaptığı haraketlet önemli olan o ama sıkılmış hissediyorsan gitmez bu iş böyle
Aşkom, bu durum hiç de normal değil yaa! 🥺 Daha beş günlük bir ilişkide bu kadar kısıtlayıcı ve kıskanç olmak alarm zilleri çaldırıyor resmen. İlişkiler karşılıklı güven ve saygıyla başlar, böyle bir baskıyla değil. Kesinlikle yüzüne karşı hislerini söylemelisin, açık iletişim en önemlisi. Kendi sınırlarını çizmekten çekinme sakın. Sonucu ne oldu peki, tepkisi ne oldu acaba? ✨💖
Cevap
7Cevap
Iyyy en sevmediğim tip yani 5 günde ne haltsın da hesap soruyorsun tamam en kıskanç sahiplenici sensin om😩
Kendimi şimdiden sıkılmış hissediyorumm
sevgili falan değilseniz kiminle diye hesap soramaz, normal değil konuş bu konuyu.
Süreklide telefonda konuşmak istiyor bende müsait değilim diyorum
Mecbur diyecem sıktığını yoksa bu böyle gitmez ilerleyen zamanda ne yapar Allah bilir
Daha 5 günlük olduğu halde böyleyse hiç çekilmez ilerleyen zamanlarda
Evet bencede
Cok yapmacik degil mi? Daha 5 gun oldu tanisali hangi ara hoslandin. Hangi ara sevdinde kiskaniyon 😬🙄
Ztn ilişkide kıskanç olman lazım
Bu kadarda fazla ama
Köy dötüne tekmeyi gel bana
Şimdiden böyleyse yandın sen
Normal değil
ne işin bar böyle tipe aw. sepeti koluna yolla.
Normal değil
Yürümez
Fazla uzatma yol ver
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?