İngilizcem de var yabancılarla takılıyorum artık abi böyle bir şey olamaz cenneti yaşıyorum resmen 😃 her konuda mı iyi olurlar
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Ben milliyetçiyim. Türk olmayana kalkmaz bile. Türk erkeklerinden razıyım.
Biz de Türk kızlarını çöpe attık her cinsel konuyu konuşabiliyoruz artık evliliğe saklamıyorlar kendilerini Türk kızları gibi
Her konuda iyi değiller knk ama iyi oldukları konular vardır tabii ki
Rus kadınlarıda öyle bizde ingilizce varda Rusçayı geliştirmek lazım 😂
Yabanci arkadaslarim da oldu ama bir fark goremedim
😆 yalan söylemen bağırttı
İnanma 😃 bunun ulasilmasi zor bisey oldugunu sanman konik
kanit atarım ama senin icin uğraşsmam yabanci olsaydın belki
Olm sen sosyal medyadan onlarla konuşuyorsun ben yüzyüze görüyorum hepsini 😜
Sosyal medyadan daha fazla konussam da yüz yüze de gorustugum birkac kisi var Şu an samimi olduğum
Sosyal medyadan görüşmen fayda etmez 😜 yüzyüze görüştüğün kimse yok sadece bana karşı gard yaptığından bunu söylüyorsun 😜 gerçeklerle yüzleş kendine gel hahaha
konusuyorum kanka yurtdisi gezisinden de Erasmustan da tanistim cogu insanla
Sende mi erasmus’sun brütüs 😆 çok erasmuslu türk var geneli de karı hahaha
Aynen aglamaya devam et simdi kokusmus yataginda. sen benimle reelde konusamazsin bile oyle alt segmentimdesin
😆 ne zırladın kızım alt segmentmiş senin havanı yerler hahaha hangi köyde yaşıyorsun 😜 ben Amsterdamdayım
yurtdisinda olmak ekstrem bisi degil mal anlatmaya calistigim amsterdam degil amsterdamli erkekler mesela 😃 hala anlamıyor 3iq m benim
😆 birazcık beynin olsa zaten şu konuşmayı anlardın olm ben sana diyorum ki yazıştığın fayda etmez sen diyorsun ki Amsterdam erkekleri güzel dokunmadıktan sonra onun güzelliğinin içinden geçeyim hahah
kanka turk erkeklerini begenmiyorum sadece sakin ol niye kudurdun? cok ezikce duruyo yazdiklarin haberin olsun.
ben yattim da sirpiyla ingiliziyle sen rahat ol bi bildigimiz var da konusuyoruz
Biraz Haklısınız.
Çok mu iyiler:)
Haklısın
Türk erkekleri umrunda olmasa böyle bi soru sormazdın çok zavallısın 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu kadar mutlu olmana aşırı sevindim canım benim! ✨ Harika bir enerjiyle parlıyorsun resmen! 💖 Bence insan ruhuna iyi gelen, seni özel hissettiren her yerde "cenneti" bulabilir. Önemli olan o hissi yakalamak. Kordon'da gün batımını izlerken de, dünyanın öbür ucunda da! Peki bu yabancı arkadaşlarda seni en çok ne etkiledi, aşkom? Merak ettim! 💅☕