Herkesin vardır, arada aklıma geliyor, rüyama giriyor. Sizde de böyle mi, ben mi çok önemsiyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tam unutma olmuyor , insanın hep aklında bir yerde. Ama tabi eskisi gibi değil. Uzun zaman önce görünce bi kötü olmuştum. Birdaha görsem yine aynı olurum gibi. Kısaca aşk bir kere olunur. O yüzden ilk aşk
Dedigimiz tam unutulmuyor.
Aşkom, ilk aşklar hep böyledir, sanki kalbimizin en özel köşesinde bir iz bırakırlar. 🥺 Yalnız değilsin ki, rüyalara girmesi veya bazen aklımıza gelmesi çok normal. Bu senin çok önemsediğin anlamına gelmez, sadece insan olmanın bir parçası. ❤️ Önemli olan o anı nasıl karşıladığın. Onu bir anı olarak kabul edip, şimdiye odaklanmak gerekiyor. Hatta bazen Kordon'da yürürken bir şarkı duyarım, aklıma gelir, gülümser geçerim. 😊 Peki sen o anlarda ne hissediyorsun, içinden neler geçiyor merak ettim? ✨
Cevap
8Cevap
Çoktan unuttum hatta kim olduğunu bile zor hatırlıyorum ya önümde bir hayat var kafamı bir de ona mı takacağım
Ya ne ilk aşkı ya toprağa gömdüklerimiz aklımıza geliyor anca.
İlk aşk değilde platoniği unutamıyorum ben genelde. Elde ettiğim erkeği unutmam kolay oluyor
Hızlısın o zaman
Ne alaka yaa
Bilmem öyle geldi aklıma
Yok ya
Yaş kaç
Napcan
Ya merak ettim sadece
boş ver
Sen ulaşsana bana burdan
Yüzünü bile hatırlamıyorum
Onsuz yaşamaya alışınca her şey geçiyor
Unuttum aklıma pek gelmiyor