Erkeklerden şikayetçiyseniz sevgili olmayin ayrilin neden ayrilmiyosunuz?

kızlar hep erkekleri suçluyor hep bizi gömüyorlar hepsi madem bu kadar kötüyüz neden ayrılmıyorlar bizden boşanmıyorlar de görse boşanmıyor küfür edilse de susuyor madem ayrıl kadınlar ayrılmayı seçenek olarak görmüyor erkeklerden korktukları için değil bunu kabul ediyorlar ezik olmayı mağdur olmayı seviyorlar bazı kadınlar ayrılıyor boşanıyor erkeklerle arkadaş olmuyor erkekler mesaj atınca engelliyorlar erkekler olarak zaten reelde kadınlara selam bile veremiyoruz adımız pisliğe çıkacak diye korkuyoruz e siz sohbet sitelerine girerseniz orada anonim fake bir sürü erkek var her türlü şey yazarlar klavye başında reelde yapamaz kadınlara yapacak diye ama sosyal medyada küfür de ediyorlar başka şeylerde bence erkekler olarak hepimiz iğrençiz ama dünyanın değişmesi için kadınların erkeklere haddini bildirmesi lazım bu yüzden değişmiyor ben erkeklerin değilim diyor evleniyorlar çocuk yapıyorlar kafalarına silah mı dayıyoruz hangi devirdeyiz kadın istemiyorum derse biter ayrılmıyorlar sevgili yapmasınlar yalnız yaşasınlar erkeklerin mesajına cevap vermesinler erkekler başka türlü yazıyorsa engellesinler cevap vermek zorunda değiller sürekli bir mağdursunuz sosyal medyada rahatsız edildim diyemezsiniz çünkü engelleme butonu var engelle bütün erkekler yazar engelledin mi yazamazlar reelde de polise şikayet et babana şikayet et cimere şikayet et kameraya çek ayrıl çocuğunu bahane eder boşanmaz ayrılmaz sürekli şikayetçiler ama çözüm yok ya ayrıl ya şikayetçi olma kardeşim sakın tehdit ediliyorum demeyin kadınlar tehditten falan korkmaz ortalığı yıkar
Erkeklerden şikayetçiyseniz sevgili olmayin ayrilin neden ayrilmiyosunuz?