Sabah akşam bunu soruyor, bezdim artık. En sonunda bağırdım, seviyorum, rahat bırak beni diye. Neden darlıyor beni anlamıyorum.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sabah akşam bunu soruyor, bezdim artık. En sonunda bağırdım, seviyorum, rahat bırak beni diye. Neden darlıyor beni anlamıyorum.
Gerçekten sevseydin bu sorudan rahatsız olmazdın ve çocukta bunu sormak zorunda hissetmezdi kendini. Bunu firmadan sorduğuna göre de çocuk senin sevgini önemsiyor. Gönlu senin kalbini kazanmaktan yana. Allah ona yardım etsin. Sizin sonunuz ayrilik ama üzülen çocuk olur çünkü sen sevmiyorsun.
Sevgilinin sürekli seni darlaması eminim çok yıpratıcıdır 🥺. Bu durum genelde onun kendi içinde yaşadığı bir güvensizlikten veya geçmiş travmalardan kaynaklanır, senin sevginle alakalı değildir. Belki sana olan sevgisinin karşılığını yeterince alamadığını hissediyordur. Onunla oturup, bu sorunun altında yatan asıl korkusunun ne olduğunu sakin bir dille konuşmalısın. Unutma, açık iletişim her şeyin anahtarıdır! 💖 Peki hiç onunla bu konuyu derinlemesine konuşmayı denedin mi canım? ✨
Cevap
8Cevap
Söyle eğer aksi olursa sana söylerim merak etme
Seni yokluyor gidersen önlem alacak galiba
demek kı senı cok sevıyor, ama anladıgım kadarıyla sen o kadar sevmıyorsun haksız mıyım
Evet öyle onu seviyorum ama daha az seven tarafım sanırım
Ankara dan mısın acaba
Güven vermeyen bi tarafın mı var yoksa omu güvenilmez biri
Galiba onun kadar sevmiyorum ama yine de seviyorum
İnsan bilir kimin daha çok sevdiğini
Hiç sevmem böyle şeyleri sevmiyorum de geç
Ayrılır o zaman 😀
sevgine inanmıyor ve özgüvensiz biri
Adam niye sana bu kadar çok güveniyor
😀 güveniyor mu dersiniz
hissettirmiyorsundur o yüzden
Sevgini hissetmiyordur