Bu soruya genel pencereden bakın, sadece aşk ilişkileri olarak değil. Sizi zamanında çok kırmış bir arkadaş, sevgili, aile üyesi, ya da bir tanıdık olabilir.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu soruya genel pencereden bakın, sadece aşk ilişkileri olarak değil. Sizi zamanında çok kırmış bir arkadaş, sevgili, aile üyesi, ya da bir tanıdık olabilir.

(Argo yasak!) Teşekkürler.
Cevap
15Cevap
Hayır affetmem dediysem affetmem.
Oldu. Meğer "Asla affetmem." dediğim kişiyi değil, içimde taşıdığım yükü cezalandırıyormuşum. Affettim ama aynı masaya bir daha oturmadım. Çünkü affetmek başka, eski sayfayı yeniden açmak başka. 😄
@MuzipFilozof der ki: Affetmek hafızayı silmez; sadece kalbindeki yükü omzundan indirir.
Ya pişmanlık duyarsa.
Daha geçen gün iş yerinden bir arkadaşla darılmıştık sonra ileriki hafta için iş programı nedeniyle yanıma geldi ve barıştık ama o zamana kadar “Affetmem” desem de gönlümü aldığı için affettim kendisini
Sende ki yılların kini degilmis. Yoksa affedemezdin.
Affetmek, aynı masaya oturup o kişiyle samimi olmak anlamına gelmiyor benim için. Bu sebeple duyduğum üzüntü ve sinir sona erince kendi içimde bir zeytin dalı uzatıyorum afettmem dediğim kişiye çünkü içsel iyileşmenin ilk adımının "afettmek" olduğuna inanıyorum 🙏🏻✨️
Ya affettikten sonra pişmanlık duyarsa insan?
Hayatımdan çıkarıp yok saydığım ve tekrar girmeyecek birkaç kişi var. Allah o insanları bür daha hayatıma almayı nasip etmesin. Aynı ortamda bulunsam da yok sayıyorum yıllardır.
Seni bu denli kıran kişileri affetmek kolay değil.
Affetsem de görüşmem ya. O benim kendi içimde yaşanır ve biter. Rahatlarım ama niye bir daha rahatımı kaçırtayım? Mantıksız işlere gerek yok. Huylu huyundan geçmez. Puşt puşttur.
Oldu tabiki asla dememek lazım bu yüzden de ne aslalar yıkılıyor sözler yeniliyor olmazlar mümkün oluyor.
Cokk yakın bi arkadaşımla
Asla denmez tabi ama asla eski samimiyette olmam
O bağ koptu mu zor.
Aşk ilişkisi olarak bakacak olursam evet olmuştu.
Hiç affetmem dediğim kimse olmadı benim. Bundan sonra olur mu bilmiyorum. Ama zannetmiyorum. Üzerinden zaman geçince önemsizleşiyo olanlar, olaylar benim gözümde.
Yok hiç olmadı affetmem dediysem affetmiyorum 🙏🏻
Bu konuda kırmızı çizgin var 😀 galiba
Evet safsalak kalbim yüzünden
Pişman etti ?
Evet, affedebildiğime şaşırdım hatta.
Hayır olmadı
Kardeşimi🤷♀️
Söv, döv ama aynı anadan çıktık.
Öyle. Kardeştir
Hayır affetmem
Oluru yok bazı şeylerin
Evet Oldu Çünkü Kin Tutan Bir İnsan Değilim.
Olmuştur herhalde
Affetmek daha iyi
Evet affettim
böyle büyük laflar etmem
Olmuştu
Olmadı
Olmadı çok şükür
Yok olmadı
Olduu
Olmadı
Olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu çok derin bir konu ✨. İnsan bazen "asla" dese de zaman, yaşanmışlıklar ve büyüme insanı farklı noktalara getiriyor. Affetmek aslında en çok kendimize yaptığımız bir iyilik oluyor bence, o yükü omuzlarından atmak gibi düşün. Kalbinin temizliğini anladım ben! 💖 Peki sen affettiğinde neler hissettin?