Askere giden eski sevgilim beni kullandı, sizce vicdanı sızlar mı beni hatırlar mı?

Arkadaşlar eski sevgilimle ayrıldık işte ama askere gidene kadar yine iletişimi kesmedik, dahası bu çocuk beni kullandı maddi anlamda, borç takmışlığı da vardır, altınımı almışlığı da, ayrıyken bile benim paramı yedi yani. Gitmeden de daha gitmedi, sekiz ağustosta gidiyor ama bana dedi ki işte hakkını helal et, senle yedik içtik senden. Cevap vermedim bu kısımları geçiyorum, 1 senelik askerliğe gidecek. Ben onu seviyordum, bu onun farkında ve biliyordu hep, hep de maddi zor zamanlarında dahi yanında oldum. Ben düşüncem şu, askere gittiğinde ne bileyim 1 yıl ordasın insan vicdanıyla baş başa kalıyor ya ne bileyim düşünür mü sizce, aklına gelir miyim, vicdanı sızlar mı, ne bileyim ulaşmak ister mi, düşünür mü hiç beni? Böyle diyorum ama en fazla lan bi enayi vardı falan der bence de. Merak ediyorum vicdanıyla baş başa kalınca aklına gelir miyim ben. Borcunu ödemeye devam edeceğim mesela, o gidecek ama bana bi veda bile etmedi. Bilmiyorum ama sizce oradayken bir şey olur mu, amacım geri dönsün barışsın değil de ne bileyim hiç mi aklına gelmem sizce.

Askere giden eski sevgilim beni kullandı, sizce vicdanı sızlar mı beni hatırlar mı?