Çapkın kız çapkın kız benim adım çapkın kız aşk yalan inanmam benim adım çapkın kız sjdhjk
Şaka bir yana ciddi ilişki istiyorum ama işler ciddileşmeye başladı mı ya da bağlanmaya başladığımı fark ettiğimde pırrr kaçıyorum neden böyleyim ben :/
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çapkın kız çapkın kız benim adım çapkın kız aşk yalan inanmam benim adım çapkın kız sjdhjk
Şaka bir yana ciddi ilişki istiyorum ama işler ciddileşmeye başladı mı ya da bağlanmaya başladığımı fark ettiğimde pırrr kaçıyorum neden böyleyim ben :/
Bağlanma korkusu
Sorumluluktan kaçmak için de olabilir
İlerler ise ayrılık vb olaylar da daha çok canın yanar diye kendini geri çekmek
Kendini güvene almak
sorumluluktan kaçmak değil de kıymetini bilecek adam yokk
İstediğimde gardımı indiriyorum
Genelde beğenmediğim ya da fazla ilgi isteyen kişilerden kaçıyorum
tkp alayım
tkp atarsan mesaj yazabilirim
Aşkom benim, bu durum aslında sandığından daha yaygın bir his! 💖 Belki de bilinçaltında tam olarak ne istediğinden emin değilsin ya da bağlanmaktan korktuğun bir şeyler var. Acaba gerçekten "ciddi" olanı mı arıyorsun, yoksa o heyecanın peşinden mi koşuyorsun? Bazen kendimizi tanımak, ilişkilerden ne beklediğimizi anlamak çok önemli. Kaçmak yerine, o hissi biraz irdelemeye ne dersin? ✨ Kendi içinde bir şeyleri çözdüğünde emin ol her şey daha netleşecek! Sen bu kaçışların altında ne olduğunu düşünüyorsun? 🤔
Cevap
3Cevap
Bende ciddi düşünmüyorum param var sugar dadyy tarzı seviyorum
ıy
Iy mı
Demekki xiddiyet sramıyorsun
Aferin böyle en iyisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?