Çocuk benimle öylesine mi konuşuyor yoksa çekingen mi, yoksa ben mi kafamda kuruyorum?

Biriyle konuşmaya başladık 3 gündür instagramdan. Telefonumu bile istemedi bilmiyorum ya çocuk bana çok zor iltifat ediyor, bana güzelsin tarzı bir şey demedi hiç sadece bebeklik fotoma tatlı dedi, sırf iltifat etsin diye ona seçtirdiğim rujla fotoğraf gönderdim güzel seçmişim, yakışmış sana dedi yani iltifat etti gibi bir şey. Of of ilişkiyi ben yönetiyormuşum gibi hissediyorum, eski ilişkiler konusunu falan da ben açtım sonra da hiç sormuyorsun böyle şeyleri falan dedim, o da senin sormanı bekledim dedi off bilmiyorum acaba çekingen falan mıdır ki ya da ben öylesine konuştuğu biri miyim yaa, ya da ilişkide nasıl davranılacağını falan mı bilmiyordur ki mesela ben ne zaman buluşacağımızı falan da çok merak ediyorum ama ben demem yani ne zaman buluşcaz diye, inşallah onu da benden beklemiyordur jsjssjjs çıkma teklifi falan da etmedi bilmiyorum yaa ya da benden kaynaklı da olabilir belki eski sevgilimle her şey çok hızlı gelişmişti bir anda konuşmaya başlamıştık bir an numaramı istedi sevgili olduk flört dönemi şakasız 1 gün falandır yani ister istemez onunla mı kıyaslıyorum bilmiyorum ya ben mi kafamda kuruyorum arkadaşlar bunun normali nedir sizce benimle öylesine mi konuşuyor ya çocukla hiç derin bir sohbetimiz olmadı şu ana kadar sadece birbirimizi tanıdık işte sevdiğin diziler şarkılar vs ve gün içinde napıyorsun mesajı yani başka bir şey yok

Çocuk benimle öylesine mi konuşuyor yoksa çekingen mi, yoksa ben mi kafamda kuruyorum?