Arkadaşlar, erkek arkadaşımla yaklaşık bir, bir buçuk yıldır süren ciddi bir ilişkimiz var. Benim anne ve babam ayrı, babam ve halamla yaşıyorum. Halam ilişkime fazlasıyla müdahil oldu, erkek arkadaşımı istemediği için evde sürekli sorunlar yarattı, babam ikimizin arasında çok kaldı. Yaklaşık bir ay önce de babam kanser rahatsızlığına yakalandı ve 1,5 ay içerisinde babamı kaybettik. Ben Şubat ayı gibi erkek arkadaşıma ciddileşme isteğimi söylemiştim ama o da acele etmememiz gerektiğini söylemişti. Ben de babam vefat ettikten sonra halamla evde problemler yaşadım, kendisi benim üzerime yürüdü. Erkek arkadaşım da ilişkimizi korumak için gerekirse az görüşelim dedi, ben de sonradan halamla yaşamama kararı aldım ve halam gittikten sonra erkek arkadaşımdan yanımda olmasını istediğimi söyledim. Erkek arkadaşım da halamdan korktuğu için beni korumak gelemeyeceğini söyledi, ben de zaten seni korkuların yüzünden bu hale geldik dedim. Yanımda olmadın dedim ama fiziksel anlamda yanımda olmadığını kastettim. Sonra birkaç kıskançlık olayım da oldu çünkü babam yeni vefat etmişken kendisi Instagram’ı kapalıyken Instagram açtı, dövme yaptırdı, bunlar da beni şüphelendirmişti. Sonra tartışmalar yaşadık üst üste, o da yakın zamanda dedesini kaybetti, yaşadığı yerde yangın çıktı, hatta bu yangınları halamın ettiği beddualara bağladı. Onunla uğraştı, çok bunalıyorum dedi, kalbini kırmak istemiyorum lütfen kapatalım dedi. Ben ısrar edince ara verelim dedi. Sizce böyle bir durumda ben böyle bir acı yaşarken yanımda olmaması, ara vermek ilişkiyi iyi bir yere götürür mü götürmez mi?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadığın bu acı tarifsiz...🥺 Babanı kaybetmek, üstüne evdeki sorunlar... Bu kadar zor bir süreçte sevgilinin fiziksel ve duygusal olarak yanında olmaması gerçekten çok incitici. İlişkiler zor zamanlarda, fırtınalarda belli olur, biliyor musun? Onun kendi zorlukları olabilir ama senin acının yanında duramaması, "ara verelim" demesi... Bu karar, belki de ilişkinizin ve onun sana karşı tutumunun gerçek bir göstergesi olur. Sen bu konuda içten içe ne hissediyorsun şimdi? 💔✨