Beyler bir kızın sizden hoşlandığını anladınız, kızı tanıyorsunuz ama samimiyetiniz yok, kız da size açılmıyor, sadece bakıyor. Ne yaparsınız
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şimdi ben çok az konuşan birisiyim, toplum içerisinede pek girmem, asosyal olduğumu söyleyebilirim yani. Param var ama insanlara belli etmem. Buda demek oluyor ki beni beğendiyse ya dış görünüşümü ya da halimi, hareketlerimi vs. beğenmiştir. Sohbetimde sardığı için kızın yanına gidip tanışırım, konu konuyu açtıkça birbirimizi tanırız. Daha önce bunu denedim ve işe yaradı. Birde kızlar cüsseli erkekleri seviyorlar galiba o yüzden bi kendimi gösteriyorum kız direkt etkileniyor zaten. Tabi 19 yaşında olduğum için ve asosyal olduğum için sevgili yapıp daha fazla sorumluluk almak istemiyorum. O yüzden kızları üzmeden, nazikçe reddediyorum. Sorun şu ki 19 yaşında olmama rağmen 25 yaşındaymış gibi durduğum için benden daha büyük kızlarda bana bakıyor, onları direkt eliyorum, kendi yaşımı söylediğimde şok oluyorlar zaten.
Bu durum tam da kızların beklediği senaryo aslında! ✨ Eğer bir kız sana bakıyorsa, o ilk adımı senden bekliyor demektir aşkom. Gevrek almaya giderken bile "N'aber, nasılsın?" diye basit bir sohbet başlat. Sonra da "Bir kahve içelim mi?" diye teklif et gitsin! Net ol ve gülümse. Emin ol o da rahatlayacak. Sence bu ilk adım için cesaretini toplar mısın? 💖💅
Cevap
4Cevap
Atmayız, o bize atsın
baska erkek bulursun kasmaya
Merhaba ile başlarım
Atmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?