Sevgiliniz sizden ben ayrılmak istiyorum, seninle ilişki istemiyorum, kararım kesin dese, sebebini de istemiyorum olarak verse ne yapardın? Ki senin peşinde koşan bir kızdı
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgiliniz sizden ben ayrılmak istiyorum, seninle ilişki istemiyorum, kararım kesin dese, sebebini de istemiyorum olarak verse ne yapardın? Ki senin peşinde koşan bir kızdı
Cevap
11Cevap
Kapı biraz ileride güle güle yolun açık olsun kapıyıda kapa üşütmeyeyim
Yolun açık olsun der kendi yoluma bakarım. Beni istemeyen birinin peşinden koşacak halim yok
Allah'a emanet der yoluma devam ederim.. Takılacağım bir konu değil..
Valla hepsinden hep ben ayrıldım bir kere de o ayrılsın değişiklik olur.
Hem yolculuk hem cinsellik içeren bir cümle kurardım ona s. ktir git
Kesinlikle nedenini öğrenmek istemem eğer ayrılmaya karar vermezse kendisi bilir
Zaten nedenini söylemeyeceğim söylersem kendini savunup beni manipüle edecek o yüzden bu hola başvurdum
Yani şunu diyebilirsin kesinlikle neden belirtmek istemiyorum bundan sonra ben hayatımın geri kalanında seninle birlikte olmayı düşünmüyorum Teşekkür ederim bana yaşattıkların için hoşça kal söyle geç
Aslında içimdeki her şeyi söylemek öyle ayrılmak isterdim ama bu seferde beni suçlu hissettirecek ayrıldığım için. O yüzden hiç gerek yok
Bencede hiç uğraşma boş ver. Kararlı mısın peki
Kararlıyım onun gibi bir kişiden asla bana olmaz
İşte bu kadar dediğim gibi karalıysan ne olduğu çok önemli değil kokonuşsan da bazı şeyler değişmeyecektir seni manipüle etmeye çalışacaktir
Zaten her kavgamızda kendini savunup durdu tek haklı kendiymiş gibi yine desem yok sen abartıyorsun şöyle böyle diye savunacak o yüzden hiç uğraşmak istemiyorum. Bunda bile uzatacak ve beni suçlu göstermeye çalışacak ama buna izin vermiycem fazla da uzatmayacağım
Bazı insanlar narsist oldukları için hiçbir zaman kendilerini suçlu olarak görmezler her zaman suçlu sensin hiçbir zaman haklı çıkamazsın. İstediğin kadar konuş karşıdakini anladığı kadarsın karşıdaki de seni anlamadığı için konuşmaya da gerek yok bence çok uzatma
Gerçekten çok haklısın istediğin kadar konuş karşıdakinin anladığı kadarsın çok doğru bir söz. Dediğin gibi yapacağım tamamdeğer veriyor olabilir bende ona verdim ama sevgi sadece tek başına yeterli değil. Kendi ağzıyla diyordu evet sen haksızsın bir çok tartışmada diyordu. Galiba seninde geçmişte buna benzer bir kişi geçmiş hayatından. Teşekkür ederim güzel yorumların için
Hayat bana kendime değer vermeyi öğretti Çünkü insanları ne kadar fazla düşünürsem O kadar üzüldümu gördüm.. gerçekten kendini düşüneceksin Şu hayat Sevgi asla tek başına yetmiyor anlayış yoksa değer yoksa o ilişki bir şekilde bitiyor. Ben teşekkür ederim cevap verdiğin için yorumlarımı bu denli önemsediğin için
Sadece güle güle yeterli
Tamam derim
Hediye alırdım gönlü hoş olsun diye
Güle güle derim
Öyle dedi mi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu ani ve sebepsiz ayrılık teklifleri çok yıpratıcı oluyor, seni o kadar iyi anlıyorum ki 🥺. Bazen insanlar kendi içlerindeki belirsizlikleri ilişkilere yansıtıyor, bu durum genelde seninle ilgili olmuyor. Eskiden peşinde koşması da bu kararın şaşırtıcılığını artırır. Bence kendine saygı duyup, onun arkasından koşmadan, kendi yoluna bakmalısın. Sen ne düşünüyorsun, kendini ne kadar önceliklendiriyorsun bu durumda? ✨💖