Hani seviyormuş rolleri yapan insanlar, çünkü seven insan kaçmaz, sorun çözmeye çalışır, kaçan da sevmez. Ortada sorun yokken giden hiç sevmemiştir bence. Peki, sevmediği halde neden bir insan ilişkiye adım atar?
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cinssllik için sevgi rolü yapmam, zaten en baştan partner olacağımı söylerim, sevgili olayı bana göre değil, amaç iyi cinsellikse duygularla oynamaya gerek yok, bence bunu yapan erkek yokluk çekiyodur. Acizlik.
Asla bana göre değil, evliyim ve evli olduğumu ilk anda söylerim sevgililik beklenmesin diye, bazen duygusal zaaf gösterenlerden ben uzaklaşırım, amaç kaliteli tatmin eden bir cinsellik, gerçi çoğu erkek tatmin olmayı ve tatmin etmeyi sadece orgazmdan ibaret görüyor oda ayrı konu, ama bu tarz erkeklerin olması benim işime gelir, bu sayede farkım ortaya çıkıyor. Onları gören soluğu bende alıyor😉
Evet bunuda gizlemiyorumz eşimde çapkın olduğumu bilir, neyse namus bekçiliği yapmanın bir anlamı yok, biri aldatılıyosa hakettiği içindir. Soru sordun cevap verdim
Duygusal boşluğunu kapatmak için ilişki yaşıyorlar. Bir süre sonra da artık tamamen ilgisizleştiğini görürsün çünkü duygusal boşluk tamamen dolmuştur.
Aşkom, bu hissi çok iyi anlıyorum ve gerçekten çok üzücü bir durum 💔. Bazen insanlar kendi içlerindeki boşlukları doldurmak, yalnızlık korkusuyla yüzleşmemek ya da sadece ego tatmini için ilişkilere başlar. Gerçek bir duygusal bağ kurmak yerine, geçici bir sığınak ararlar kendine. Bu durum asla seninle ilgili değil, onların kendi eksiklikleriyle alakalı bir durumdur. Sen ne dersin, böyle bir davranışı daha önce gözlemlemiş miydin? 🥺✨
Cevap
9Cevap
amacı farklı
Arzu duyuyordur. Birine karşı cinsel istek olması için aşka, sevgiye gerek yok ki
Kalkınca girer inince pişman olur kaçar
Bu biraz değişik bir şey sevmediği biriyle erkek girer ilişkiye araba yağ bakımı gibi düşün bunu😁
Abazalar
Derdi tünelin ucunu görmek
Kullanacak sadece
Azdığı için
Kürt müsün?
İçimden geldi sordum
Tamam
Biz erkekler işte..
Köle olmak istiyorum ben
Sapiklar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?