Şimdi de ben kıskançlık yaptım diye bizden olmaz dedi, vazgeçmiş gibi konuştu, o kadar bana laf dedin, uzaklaştım senden soğudum, aynı kalmamı bekleme dedi
8 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yaş doğruysa garip. Bana birisi zayıfla evleniriz dese anasına kadar yolu olduğunu soylerim. Zayıflamanı istemesi başjka bir şey bunu evlilik için şart sunması başka bir şey.
En son bilgisayar oyunu oynacağım diye ekti beni sonra ben kendisine hayatında biri mi var bu ne ilgisizlik hayatındakiyle sana başarılar bitti filan deyince de soğudum senden dedi aynı kalmamı bekleme böyle olduğun için senle olmaz dedi şimdide yüz vermiyor bana aradım dönmedi bile
Canım benim, bu durum seni çok yıpratmış belli ki 🥺. Önce "zayıfla" diye şart koşmak, sonra kıskançlığı bahane edip "bizden olmaz" demek... Bu, onun seninle ilgili ciddiyetini ve gerçek duygularını sorgulatır. Unutma, gerçek sevgi bahanelerle gelmez, sana koşulsuz gelir. Kendi değerini bilmen çok önemli. Sence de hak ettiğin bu karışık duygular ve bahaneler mi? 💖✨
Cevap
5Cevap
Profildeki yaşın doğru değil galiba.
Gerçekten 30-35 yaş arası olsaydın bu saçmalıkları duyar duymaz tekmeyi basardın.
ayrıl sende. bahane uydurmuş. evlenme kelimesini duyunca sevişirsiniz diye yem atmış sana
En son bilgisayar oyunu oynacağım diye ekti beni sonra ben kendisine hayatında biri mi var bu ne ilgisizlik hayatındakiyle sana başarılar bitti filan deyince de soğudum senden dedi aynı kalmamı bekleme böyle olduğun için senle olmaz dedi şimdide yüz vermiyor bana aradım dönmedi bile
arama. çok gereksiz iletişim kurman. üzülmek için sebep arama. kaç yaşındasın
Boş boş peşinde koşuyorsun insanın bir gururu olmalı
seni sevmemiş hiçbir zaman. oyalıyor sadece
Sallıyor seni
Bundan aynisi bende de vardı boş ver çek su oc a⁹
Arama yazma bunlar böyle hep umursama o kendi döner burcu ne
Sevmiyo oyalamış seni nasıl bi saçmalık ya
Seks varsa donmez
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?