Evlenmek isteyen ama doğru kişiyi bulamayan çok kişi var çevremde, siz de mi öylesiniz?
1 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlenmek isteyen ama doğru kişiyi bulamayan çok kişi var çevremde, siz de mi öylesiniz?
Cevap
12Cevap
Sıcak bakmıyorum evlilik düşünmüyorum ileride koruyucu aile olmak istiyorum
Öyleyim ama yas 35 acelem yok 35 sene durduk yasıtlarım gıbbı erkenden evlenıp şimdi 2-3 kovalamıom mümkünse bitane olsun ömürlük olsun umarım herkesin hayalindeki gibi musmutlu bir aşk hikayesi olur kızçe hoşçakal 🍫🎈🌺🤗
Doğru kişiyi bulmak kendinle de alakalı bir durum. Kendini tanımayan, sınırlarını belirlemeyen, kendisine değer vermeyen ve ayakları üzerinde durmayan insanların doğru kişiyi bulması çok zor
Bunları sen sağlıyorsun ve karşındakinin de böyle olmasını istiyorsun doğru mu
Yok hayır öyle değil. Sen nasıl biri isen, hayatına (kim olduğu fark etmez) sana uygun insanlar girer. Ya da olmaması gereken insanları sen direk elersin. Mesela sen güçlü birisin diyelim, hatta lüks ortamlarda takılıyorsun diyelim. Çevrende de senin gibi lüks takılan, zengin insanlar olur (örnek bu tabii, mesele zenginlik değil). Ya da kendine değer veren biri isen, sana değer vermeyecek birinin peşinde koşmazsın sırf yalnız kalmamak için. Yani sana göre insanlar hayatında olur ister istemsz
Kendine denk birini bulmak zor demi
Bu dediklerim olduğu sürece zor değil ☺️
Bugüne kadar istemedim hiç. Son bir kaç senedir bebekleri görünce heves ediyorum. Ama hiç çocuklarımın annesi olarak düşünebilecegim biri de olmadı
doğru kişinin karşıma çıkmayacağını düşünüyorum o yüzden sıcak bakmıyorum evliliğe
Sizden doğru tanımı yapmanızı istesem ilk 3 olarak ne yazarsınız?
Dogru kisiyi bulmak icin acaba ben dogrumuyum ne kadar dogruyum bakmak lazim
Ona gore aramak lazim
Evlilik sorumluluk ve tek çizgi işidir. Doğru insanı bulmanın zor olmasının sebebi ise piyasada harbi ve karakterli insan kalmaması herkesin rol yapmasıdır...
Arayışta olmak şart onun dışında hem kendi beklentini hem ondan beklentini de belirlemen lazım aksi halde evlilik zora sokar insanı
Bence evlilik güzel cünkü her aksam kocamla kek yapıp film izleyebilirim
Doğru Kişi bir yanılgı gibi geliyor bana..
Tiplerine bakmadan en iyisi istediklerinden kedileriyle mutluluk onlara
Boşandım
Zor değil
Uzaktan bakıyorum 😄
Evli olmak şart değil, MUTLU olmak şart!
Doğru kişi yoktir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim için evlilik, doğru kişiyle olunca çok tatlı bir masal gibi! 💖 Bence doğru kişiyi bulmak zor değil, sabırsız olmak ve doğru frekansı kaçırmak zor. Herkes kendi mucizesini yaşıyor aslında. Ben çok şanslıyım ki kalbimin tapusu birinde, o yüzden bu arayışta değilim. 😉 Çevrendekiler eminim en doğru zamanı bekliyorlardır. Peki sen evlilik hakkında ne düşünüyorsun, hayallerinde nasıl bir ilişki var? ✨