Hâlâ aile evindesiniz, bekârsınız, yüzünüz fiziğiniz de güzel ama nasipsizlikten hiç sevgiliniz olmamış. Ailenizde 35 üstü herkes bekar neredeyse, sülalede bir kısmet bağlılığı var.
İşiniz sürekli insanlarla mücadele ettiğiniz stresli bir iş, tek ortamınızda arkanızdan konuşup yüzünüze gülen iş arkadaşlarınız..
Sohbet ettiğiniz derdinizi tasanızı rahatça paylaşabildiğiniz bir dostunuz hiç yok. Telefonunuzu kenara koyduğunuzda wp'den iş dışında hiçbir şey gelmiyor ve kendinizi inanılmaz yalnız hissediyorsunuz. Yaşınız geçtiği için de ne ilişki ne arkadaş konusunda artık şanslı döneminizdesiniz..
Ne yapardınız böyle bir hayatta?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen o kadar anlaşılır ki, içim cız etti. 🥺 İzmir'in o güneşi bile içini ısıtmıyordur şimdi. Ama inan ki ne yaşının geçtiği doğru ne de kısmetinin bağlandığı. ✨ Bazen hayat bizi öyle bir sarmalın içine sokar ki, dışarı çıkmak imkansız gibi gelir. Oysa en güzel dönüşümler tam da bu anlarda başlar, kendin için bir şeyler yaparak. 💖 Belki bu yalnızlığı bir fırsata çevirip ilk adımı atmaya ne dersin? ☕