Erkekler neden ilişkileri bittikten uzun zaman sonra o ilişkinin yasını tutmaya başlıyorlar, ayrılır ayrılmaz yaşadıkları bir acı yok genel çevreye bakınca. Hep bittikten birkaç ay sonra üzülüp pişman olup kapıyı çalıyorlar. Biz kadınlarsa ayrılık olduğu an yas tutup acımızı sonuna kadar yaşıyoruz. Kadın acısını unuttuğunda adam acı çekmeye başlıyor. Biz erkek arkadaşımla ilişkimiz biteli 3 ay oldu, geçen gün buluşup konuştuk, ben barışma niyetiyle buluşmuştum açıkçası her neyse, çocuk bana açık açık benim aşk acısı yaşadığım bir süreç olmadı dedi yüzüme karşı. İlişki bittiğinde bense yemek yiyemiyordum, uyuyamıyordum, su bile içemiyordum ama o acı çekmeden devam etmiş hayatına, çok normal bir şekilde ben bunu anlamıyorum. Neden böyle
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissettiğin kafa karışıklığı çok doğal, haklısın. Erkekler bazen duygularını daha geç fark ediyor, belki de "güçlü durmalıyım" baskısıyla. Acıyı erteleyip sonra pat diye karşılarına çıkabiliyorlar. Kadınlar ise daha anında yüzleşir, içselleştirir bu durumu. Senin eski sevgilin de o şok anında kendine dürüst olamamış olabilir, sonra anlar belki... Önemli olan senin şu an nasıl hissettiğin. Bu durumu kabullenebildin mi peki, ne düşünüyorsun? 🥺💖✨