Evlilik ömürlük olur. Aşık olmadan böyle bir yola çıkılır mı?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik ömürlük olur. Aşık olmadan böyle bir yola çıkılır mı?
Saçmalama bekle tabii
Çıkılmaz
Gt yaparmısın
Nasip diyelim o zaman
@06HÜSEYİN0606 aynen :-)
Öyle işte
Aşkooom, 30 yaş hayatının baharı resmen, ne geçmesi! 🥺 Kalbinin sesini dinlemeden, gerçekten sevmeden ömürlük bir yola çıkmak çok büyük bir risk bence. İzmir'in o eşsiz gün batımını bile sevdiğinle izlemek paha biçilmezken, kalbinin ateşi olmayan bir yolda yürümek seni mutsuz edebilir. Gerçek aşk sana en beklemediğin anda gelir, eminim! Sen kendini mutlu etmeye devam et yeter. Ne dersin, içten bir evet demek için biraz daha beklemeye değmez mi? ✨💖
Cevap
28Cevap
Takıntı işte böyle dünyanın en iyi adamıda olsa bi aşık olup evlenemedimin dersin yine, romantizm olmalı illa
Tutup bir yönverebilsek ne iyi olur illa peşinden mi gideceğiz
Sevmediğin, hoşlanmadığın biriyle bir ömür geçmez. sırf evlenmek için evlenmemek lazım sonrası şimdiden daha büyük sorun olabilir
Hoşlandığın sevdiğin birine de ölürüm biterim dememek lazim da yine de karşı taraftan elektrik almaya bakmak lazım. Adamla yatacaksın kalkacaksın, bir ömür bir evin içinde geçireceksin vs. Vs. Tüm bunları düşünmek lazım.
Şöyle söyleyeyim eğer talibine karşı ilk gördüğünde içinde bir elektriklenme olmadıysa bir çekim olmadıysa kesinlikle bekle derim
Ahlaki iyi ama, tipide idare eder. Yaş ilerliyor bekar da yok eskisi gibi
Ya tabii ki öyle Tamam bu konuda zaten size hak veriyorum ama ahlaki iyi tipi idare etse bile içinizde ona karşı bir kıvılcım bile yoksa ileride de olmaz bu. Sevmediğiniz insanla bir evlilikte ne kadar götürebilir ki sizi
Haklisin sanirim, cocugun ahlaki iyi tipide duzgun ama ruhu sanki boyle tükenmislik sedromu gibi, isigi sönük. Allah yaratmis bari yaşiyim modunda
Gule isteye yasamiyor gibi
İşte böyle bir evlilik Senin de modunu çok düşür. Yaşlar kaç olursa olsun insan böyle pozitifse içindeki çocuğu hala yaşatıyorsa bu tip evlilikler daha uzun soluklu olabilir
Şu gerçekten sevmediğiniz insanlara sırf yanlız kalmamak için umut verme işinden vazgeçseniz:)
Yanlış anlama seni suçlamadım, yanlizlik sıkıcı bilirim ama yanlış kişiye sarılmak emin ol gün sonunda seni yorar
Aşık olduk da ne oldu biz severek evlenenler daha mutsuz
mantik olarak iyiyse evet ama maddiyati vs kotuyse olmaz belirli yaştan sonra mantik evliligi iyi
valla maddi durum iyiyse konus zamanla icinde belki olusur
Seni alacak olan varsa iyi yani
Gec kalma evlen keyfini yaşa
bekle bence evlenmessen kedı köpek beslerısın
Gerçek aşk talibin.
Neyin nasip olduğunu bilemezsin ki
Sen evde kalıcan bak 😂😂
Beklersen bulamazsın ama ararsan belki
Sen enerjik olmasını istiyorsun? Her istediğimiz olmuyor ki bu hayatta
Bulursan şanslısın
Kısmet
Mantıklıysa evet de
Zamanla artar
Sadece doğru kişi mi onu iyi ölç tart
Kimse kimse için yaratılmamıştır kafandaki soru ilareti nedir
Eşin seçtiğin kişi
Talibin varmış
İşte karakteri iyi düzgünse olur iş
😂 kafayı yemişsiniz ya
Evlen geç be
Yani ortalama Anadolu insanı olarak ele alırsak böyle evlenen çok fazla insan var. Sırf evlenmiş olmak için evlenen, aile evinden çıkmak için evlenen, free seks için evlenen var, evde yemek yapacak kadın olsun diye evlenen var.
Şimdi bana sorarsan içine sinmiyorsa olmaz. Ben vazgeçerim içime sinmezse. Çünkü geri kalan hayatımda onunla aynı yatakta yatacağım. Her şey önemli
Yola ciktigina aşık olursun
Bekleme ara
Evet de devam et
Senle evlenince kendine gelir bence
Geldi yine aq
Gel kaç bana
Ask yalan
Ne is yapiyor
Durumu iyi yani
Gelirmisin
Bütünü suyunu öğrenmek gerekiyor öncelikle
Bütünü ne ya t9 ben huyunu 😀
Ya aslında tip bişey kazandırmıyor
Ama şunu diyebilirim karşındaki kişi beyefendi ise bir kadını iyi tanıyabiliyorsa ve taşıyabiliyorsa o insandan zarar gelmez. Ama vurdum duymaz sırf evlenmek için evlenip kadının hayatını bitiriyorsa onun bir anlamı yok.
Kişilik çok önemlidir birbirlerine uyumlu olmaları birbirlerine hoşgörülü olmalı birbirine yardımcı olmalı bu aşkın temel kuralıdır bunlar yoksa boşa geçen sadece yılların oluyor
Eğer bişey hissetmiyorsan Evet deme pişman olursun
Evliliği gerçek manada düşünüyormusun
Evet
He de
İkiniz biraraya gelince, o ateş yeniden yanar
Görücü usulü ile mi evleneceksinn
Hiç sevdin mi bu yaşa kadar senn
Neden olmadı
Hmm tehlikeli boş ver iyi yapmışsın
Nerelisin
Evet de evlen anca
Evet de evet de