Ben işten çıkarıldım, bir arkadaşım da onlar üzülsün seni kaybettikleri için ama sen de kendi eksilerine artılarına bak dedi. Sence ne anlamda demiştir?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
4Cevap
Yani şunu diyorsan iyi bir elemansın Burak da seni kaybedenler üzülsün ama sende de bazı sıkıntılar var Sen de kendini bazı konularda geliştir diyor.
Ne gibi durumlar da sıkıntılı
İşte bilmiyorum onları hani senin düşünmen lazım Senin bilmen lazım iş yerinde insanlarla aran nasıldı kavga ediyor muydun birazcık dik başlamışsın
Kavga etmiyordum dik başlıda değildim aram iyidi ama utangaçtım içime kapanıktım
Tamam o halde bunu söylemek istemiştir hani içine kapanık olma biraz daha açıl girişken ol Büyük ihtimal demek istediği bu
Acaba o yüzden mi çıkardılar
Büyük ihtimal O yüzden çıkarmışlardır hani genelde böyle yerlerde girişken daha aktif insan isterler. Sen biraz da içine kapanık olunca o yüzden çıkarmışlar. Bu senin kötü olduğunu asla göstermez O yüzden üzülme
Babam bana iki de bir seni attılar kovdular diyor benim kalbimi kırıp beni üzüyor
Yani bir insanın babası bu lafı söyler mi hiç kızına moral verir kızın bir şey olmaz daha iyi bir yerde çalışırsın demesi gerekirken bu şekilde davranması Bence hiç doğru değil
Sonra beni işten çıkaran patronumun yanına gittim oda bana hiç gelmiyorsun ziyaretimize dedi sence niye öyle söylemiştir
Ya dediğim gibi sana bence çok içine kapanık olduğun için seni işten çıkardılar hani kötü biri olduğunu düşünmüyordum ya da nezaket icabı bunu söylemiş olabilir. Çok fazla insanların ne dediğini ciddiye alma lütfen.
Sonra bir baktım artık oda oranın patronu değil o gitmiş yerine başka biri gelmiş
Belki de çalıştığın yerde eleman değişikliğine gitmişlerdir bu şekilde olmuştur. hani illa sende bir sorun var anlamına gelmez. Canını sıkma moralini de bozma
Sonra oda gitti ilahi adalet mi
Tabii ki ilahi Adalet herkes ettiğini bir şekilde buluyor bak
Peki niye beni çıkarttığı halde kibarlık yapnış
Belki de seni çıkardıktan sonra vicdan yapmıştı ya da bazıları yapar ya hani tamam seni çıkardım ama elimde olmadan nedenlerden dolayı gibi bir ima vermeye de çalışmıştır sana
Ben hala onlara sinirliyim kinliyim babam da diyor ki çıkartılan insan her yerden çıkartılmıştır çıkartılmanın diğer adı kovulmuştur diyor
Kirli olman normal zaten anladığım kadarıyla işini de çok güzel yapıyorsun hadi Her şeyi geçtim babanın bu kadar üzerine gelmesinin sebebi ne baban her zaman bu şekilde anlayışsız mıdır
Ben hala onlara kinliyim hala o müdürü öldüresim var Allah belasını versin inşallah Ölsün gebersin inşallah
Siz beddua etme Emin ol o zaten sana yaptıklarının cezasını çekecektir ve çekiyor. Yeni bir işe girersin orada Bence değerin daha çok bilinir O yüzden umudunu yitirme
Canı cehenneme iffetsiz herif beter olsun inşallah
Olur olur baksana zaten senden sonra hemen onu da kovmuşlar karaktersiz.
Bana sonra dediki ben kameralarda gördüm sen çok yoruluyordun bende sana kıyamadım senin bu işe uygun olmadığına karar verdim dedi umarım daha kolay bi işe girersin dedi bu süslü laf mı?
Tabii ki bu süslü laf hayatımda bundan daha orijinal bir yalan görmedim sen Peki bu durumda inandın mı Gerçekten bu sözlere? Aptal hayatında gördüğüm en ucuz numara
Ben zaten orada çok iş yapmıyordum ama ondan önce adam benim için bana çürük meyveleri ayıklasın yeter demişti
Yani dediğim gibi aslında buradan bile anlayabilirsin Sana çok önemli işler vermiyor demek ki o zamandan beri seni gözden çıkarmıştı
Neden önemli iş vermiyor
İşte önemli iş vermemişsiniz sebebi bu gözden çıkarmaktır yani hani böyle ayak işleri olur ya
O adamdan çok aşırı nefret ediyorum
Peki neden süslü laf ederler
Aklı sıra işte gönlünü alacak yani bak ben işten çıkardım seni ama seni düşündüğüm için yaptım kendi vicdanlarını rahatlatmaya çalışıyorlar
Bir şey daha sorucam
Tabiki
Ben anneme sen babamla zorla mı evlendirildin dedim oda hayır bir şey mi duydun dedi sence neden öyle demiştir?
Hani biri sana bir şey mi söyledi Bu konuda o yüzden annen şüphelenmiştir. Peki bu soruyu sorduğunda annen tedirgin oldu mu?
Orasına pek dikkat etmedim sonra bunu yengeme sordum yengem de ciddi bir şekilde bir şey mi duydun dedi bana söyle yoksa evde baban annenin başının etini yer dedi sence zorla evlenmiş gibi mi
Anlattığım kadarıyla sanki annen babanla zorla evlenmiş gibi hani sen bu soruyu sorunca annenin de yengenin de tedirgin olduğunu düşünüyorum.. Peki seni böyle düşündürmeye iten şey ne
Evde babam ablama kötü davranıyor bağrıyor onu sevmiyormuş gibi hissediyorum anneme de kötü davranıyor bikere ablamla büyük kavga ettiler babam sinir krizi geçirdi sonra dedemi aradı ona kızıcanı söyledi sence zorla evlenmiş gibi mi
Bence zorla evlenmiş gibi babanın içinde kalan hala bir şeyler vardır belki de iki taraf için de bu böyledir annen de baban da birbirlerini sevmeden evlenmişlerdir. Sana Peki nasıl davranıyor baba
Bana eskiden kötü davranıyordu artık iyi davranıyor babamın içinde kalan hala ne vardır
Hiç bilmiyorum belki de iki tarafın sevdiği başkaları vardır zorla evlendirilmiştir ikisi de birbiriyle..
Babamın annemi sevmediği belli ablamı da sevmediği belli dedemi arayıp kızıcakmış ya ben senin yüzünden çocuklarıma bağrıyorum diye sence neden
Dedenle alakalı bir şey var belki de deden özellikle annenle zorla evlendirdi babanı baban da hala onun pişmanlığını yaşıyor hani onun pişmanlığı ile size kızıyor sonra pişman oluyor
Babam istemediği biriyle zorla evlendirildi diye niye çocuklarına bağrıyor ki
Şöyle düşün sevmediğin biriyle evleniyorsun ona sinirleniyorsun bu sefer bir şekilde çocuklarına yansıtıyorsun bunu
Bir şey daha sorabilir miyim
İşten neden çıkarıldıysan onları düzelt, iyi oldugun taraflarda üstüne koy demiş. Kötü bir şey yok dediğinde
Eleştirmiş olumlu anlamda
İnsan arkadaşına bu kadar kibar konuşmaz
teselli etmeyi denemis sanki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, arkadaşın sana hem moral vermek hem de bu durumu bir gelişim fırsatına dönüştürmeni istemiş bence. ✨ "Onlar üzülsün" derken, senin değerini bilmedikleri için pişman olacaklarını söyleyerek seni motive etmiş. "Eksilerine artılarına bak" kısmı ise, bu süreci bir özeleştiri yapıp belki de bambaşka bir alana yönelmen için bir işaret olabilir. Unutma, her kapanan kapı, yenisine aralanan bir penceredir! Sen şimdi enerji depoluyorsun. Sence bu değişiklik sana hangi yeni kapıları açabilir? 💖💅