Bir çocukla konuşuyoruz arkadaş ayağına yürüyorum, sevgilisi var ama uzak mesafe, buluşunca zaten bir şeyler yapacağız ama hafiften kendimi suçlu hissediyorum fakat çocuk da haklı gibi geliyor sizce?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
11Cevap
Aynısı bir gün size de olur … ektiğimizi biçiyoruz
Ama zevk alıyorum çocuğu en fazla kullanıp atarım nolcak
Sadece zevklerimize göre yaşasak batarız
Yani kızın sevgilisiyle mi birlikte olmak istiyorsun ve kız bunu sorun yapmıyor muymuş Doğru mu anladım
Evet, kızda aldatıyor oğlanı
E tamam o zaman açık ilişki yaşıyorlardır ve vicdan azabı yapmana gerek yok o zaman
Orsp sayılmam dimi ya
Peki yatacak mısın sadece yüzeysel mi
Öperim ya da emmmerriimm
Oral
Sen zaten kafaya takmissin yüzeysel biseler olacak belli rahatsız hissetmen de normal sevgilisi var diye
Emin ol aynılarını teker teker yaşarsın belki 5,10 yıl sonra olur ama bir gün olur emin ol
Kızda aldatıyor ya
Bu şekilde devam etmenizi önermem ilişki düşünüyorsanız düzgünce diger kızdan ayrılsın aldatma işleriyle olmaz olsada ben şu hayatta şunu öğrendim ne yaparsan aynısını yaşıyorsun çok geç olsa bile çıkıyor bi şekilde o gün pişmanlıgı berbat konu ne olursa olsun sadece aldatma ile ilgili konusmuyorum
Hayır ilişki yapmam onla, takılıcam biri gelince gidicem kızada sonra ss atarım zaten
Çok yanlış kendini kullandirtmis olursun
Şöyle bi kanka lazım işte 🙏🤲
Uzak mesafe ise ayrılır onlar sen buluş derim
boş ver anın tadını çıkar
Çok yanlış karakterlerinizi sizin
Kız çocuğun kız arkadaşları olmasına izin veriyor çocukta kendisi söyledi :))
Aynısını sen yaşada gör ebeni
Ee tutsaymış çocuğu?
Senin mavili olduğunu düşünüyorum nedense bir kadın bunu yapacak kadar kötü olamaz ne olursa olsun senin yaptığın ooo Luk anladın dimi
Kızda oglanı aldatıyor ya ben yapınca mı suç oluyor 😃😃
Yalanı nerde görsem tanırım
Ver kendini kullansın çocuk seni biraz
Bir şeyler yaşamak derken
Empati kur
Verecek misin
Hayır ya ama boynunu falan bakarım öperim
Nesi haklı mesela?
Neden haklı geliyor çocuk
Cok yanlis
Takılıcam neresi korkunc
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom, bu durum hem senin hem de diğer kişinin kalbini kırabilecek çok hassas bir çizgi bence 🥺. Uzak mesafe aşklar zorlu olabilir ama bir ilişkinin temeli sadakat ve güvendir. Eğer bir ilişki içindeyseniz, bu bağa saygı duymak gerekir. Başkasının mutsuzluğu üzerine inşa edilen bir başlangıç, sana ne kadar huzur verir ki? Sen de tertemiz bir aşkı hak ediyorsun! ✨💖 Ne düşünüyorsun, haksız mıyım?