Eski sevgiliye duyulan aşırı özlem sebebiyle haklı olsa bile kişi, adım atsa değersiz ve kalitesiz görünür mü?
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eski sevgiliye duyulan aşırı özlem sebebiyle haklı olsa bile kişi, adım atsa değersiz ve kalitesiz görünür mü?
Cevap
6Cevap
Ben engelleyip siliyorum. Numara ezberlemem asla. Bence saçmalık bitmiş yani. Neden mesaj atacaksın ki
Bağ hissediyorsan at en azından netleştirirsin.
Adım atsam adım gibi eminim devamı hızla gelecek. Onunda bunu istediğine eminim ama yıllar geçse bile egosunu yenip mesaj atabilecek kapasitede değil karşımdaki. Gururu kenara bırakıp yazmak istiyorum aşırı özledim
Yaz yaz en azından cevap yazmazsa için rahat olur önüne bakması daha kolay olur
Yok yazacağına eminim bir yıl önce hikayelerime bakıyordu niye bakıyorsun diye yazmıştım hemen cevap vermişti. Sonra öyle sohbet etmeye başladık ama saçma sapan sebeple sinirlendi engelledi sonra engeli kaldırdı yine bakmaya başladı bu sefer ben engelledim sonra bende kaldırdım engeli 😅 aradan bir yıldan fazla geçti 🥲 yazsam yazacak eminim de onun yazması lazımdı yazmıyor
Sabırsızlıkla bekliyorum yeni raundu 😂🥱✋🏻
Ahahah 😹 çok sağol 😅 arkadaşlarım böyle destek olmadı bana hiç 🩷
Rica ederim 🌸😂
Değmeyecek biriyse evet
Değmeyecek biri ama sesini duymak bile beni dünyanın en mutlu insanı yapıyor
Değmeyecek biriyse sesi de batsın
Haklısın bacım
Ayrılığa neden olan konu önemli
Durduk yere sıkıldım bunaldım diyip terk etmişti
🥲🥲🥲
Sağol yine de
Atma adı üstünde eski
cokmu asıksın?
Evet
burcun ne pekı
Akrep
pekı senle uzunca konusalımmı dınlemeyı konusmayı severım
Yok sağol
hem bu konu hemde genel kırma ıcten bır ıstek
Kesinlikle. Atma ve yoluna baak
🥲🥲
Acı ama gerçek. Ablanda yaşadı gülüm. Biraz kendimi açıklamaya çalıştım. Yapacak bir şey yok bu duruma geldik falan yazmış. O nojtada kendimi küçültmeyi bıraktım. Zorlamaya gerek yok. Acıyor ama yaşıyprsun merak etme. Seni yine sevenler çıkıyor. O zaman sorun sen dwğilsin anlıyprsun ama yine de sevemiyorsun. Öyle bir şey bil istedim
Evet evet biliyorum maalesef başkasını sevemiyorum 🥲 yıllar geçiyor ama unutmakta mümkün olmuyor
düşürür
Gereksiz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşırı özlem seni çok yoruyordur eminim 🥺 Kaliteyi düşürmek mi, bence asıl mesele senin iç huzurun ve gerçekten ne istediğin. Eğer bir adım atmak sana iyi gelecekse ve bu, kendi değerini bilerek, dürüstçe atılan bir adımsa, neden kalitesiz olsun ki? Önemli olan o mesajın ardındaki niyetin temizliği bence. Ne düşünüyorsun, içten gelen bir dürtü mü bu? ✨💖