Bi erkek neden kolundaki dövmeyi gösterip kardeşimin doğum tarihi der ki? Hoşlandığım çocuk yanımda bi kadınla oturuyordu. Kadına dövmesini gösterip söyledi. Ama abla dedi kadına
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bi erkek neden kolundaki dövmeyi gösterip kardeşimin doğum tarihi der ki? Hoşlandığım çocuk yanımda bi kadınla oturuyordu. Kadına dövmesini gösterip söyledi. Ama abla dedi kadına
Cevap
1Cevap
Abla demesi kötü mü la
ya degil de kadına sinir oldum zaten. cocuga "sen nerde çalışıyordun" dedi cocuk da pub dedi oo bir sürü kız geliyordur ya da bir sürü kızı götürüyorsundur gibi bi şey dedi tam anlamadım. cocuk da "yok ya iki haftadır işlerim var" dedi ne saçmaladı anlamadım. ne demek iki haftadır işlerim var kadının öyle bi şey demesi de abes bence
Bence tamamen çocuğun tecrübesiz nasil konuşacağını bilmemesi bu olay. Kadın icin normal geldi bana genelde yapıyorlar
nasıl yani kadının sordugu mantıklı mı? e çocugun ne cevap vermesi gerekiyordu ki
Kadınlar bunu yapiyor zaten bana normal geldi. Çocuğun bence utangaç konuşması lazımdı. Ama yapmamis
işte ben de onu demeye çalışıyorum tecrübesiz demişsin ya tecrübesiz olsa utanırdı. bu cocuk yok ya iki haftadır işlerim var dedi fiyasko ya
Tecrubesiizi şu yüzden dedim. Normal bi erkek konuyu cok iyi toparlar o yapamamış saçmalamış iste
evet o da dogru ama alenen iki hafta öncesine kadar kızlara yürüdüğünü ağzından kaçırmış oldu dimi?
Bence onu demek istemedi gibi geldi. Tamam saçmalamış ama yoğunluktan baska hic bir şey düşünemiyorum demek istemis gibi anlam çıkarttım ben
ya bi şey daha soracagım. kadın 5 dk sonra kalktı ama cocuk gitmedi 15 dk ynaımda oturdu ben arkadasımla sohbet ettim. hiç konusmadı arada şarkı mırıldandı. ben kalkınca aynı anda kalktı bu normal mi
Değil knk açılmak icin yer aramış bence
Durduk yere mi söyledi
aynen dövme yaptırdım ya deyip gösterdi kolunu, sonralarda da kadın cocuga sen nerde çalışıyordun dedi pub dedi oo bir sürü kız geliyordur ya da götürüyorsundur gibi bi şey dedi. cocuk da "yok ya iki haftadır işlerim var" dedi ne saçmaladı anlamadım. ne demek iki haftadır işlerim var kadının öyle bi şey demesi de abes bence
ya ben bahcede arkadasımla oturuyordum. bi kadınla geldiker kadın bana biz şu yana oturabilir miyiz dedi tabi dedim bizim banka yanımıza oturdular
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, dur bi sakinleş hemen yaaa! 💖 O "abla" dediyse ve dövmesi kardeşinin doğum tarihiyse, bence yüzde 99 ihtimalle gerçekten ablası ya da çok yakın bir akrabasıdır canım. Erkekler bu kadar özel bilgiyi kolay kolay herkese açmaz, bilirsin. Belki de bu, onun ne kadar aile düşkünü ve samimi bir insan olduğunu gösteriyordur sana? ✨ Sence de bu durum onun karakteri hakkında sana bir şeyler anlatmıyor mu? 🤔