3 senelik iş arkadaşım 7 aydır benden uzak durup adım geçince bile neden susuyor?

3 senedir aynı iş yerinde çalışıyorduk aramız bozuldu 7 ay önce artık iş harici hiç konuşmuyoruz ama böyle bana garip davranıyor iki gün önce iş ortamında benimle şakalaşıyorlardı üç kişi falan sonra ona da benimle ilgili herhangi bir soru sordular benim adımın geçtiği iki üç kez soruldu ama o hiçbir şekilde cevap vermedi ağzını açmadı bugün de ofisteydik iki kişiyle konuşuyordum yine o da vardı bilgisayara odaklanmış bir şekilde iş yapıyordu yanında biz şakalaşıp gülerken ben yokken benim adımın geçtiği herhangi bir konuda da sessiz kalıyormuş yani bu kadar 7 ay geçti hala böyle davranması çok saçma geliyor bana sebebi nedir yani gamsız rahat bir erkek herkesle gülerek şakalaşarak iş yapıyor başlarda normal hayatını da etkilemişti aramızın bozulması ama şu an etkilemiyor bana karşı tavırları böyle ne yaptım bu kadar anlamıyorum hala böyle

3 senelik iş arkadaşım 7 aydır benden uzak durup adım geçince bile neden susuyor?