Ya kadın erkek arkadaş flört fark etmez gerçekten çağımızdaki insanların tutarsız dengesiz güven vermeyen davranışlarından çok sıkılıyorum. Bir sıcak bir soğuk bir ciddi bir sorumsuz. Yani gerçekten birçok insanın asla bir günü diğer gününü tutmuyor. Dedikleri yaptıkları tutmuyor. Hiçbiri verdiği sözde düzgün durmuyor. Gerçekten birçok insanla tanışıyorum ediyorum ve plan program saat etkinlik yapıyoruz ve neredeyse hepsi bir şekilde bozuyor sözünde durmuyor kayboluyor bahane buluyor tembellik cimrilik yapıyor özensiz davranıyor ve ben de soğuyup siliyorum kesiyorum iletişimi. Ama niye herkes böyle sorunlu ya? Niye normal insan yok hiç anlamıyorum tutarlı böyle güven veren düzgün ilişki kurmak için.
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu tutarsızlık gerçekten yorucu bir durum, haklısın! 🥺 Sanki günümüz dünyasında insanlar daha çok kendi anlık isteklerine odaklanıyor gibi. Bu da uzun vadeli bağlılığı ve sözünde durmayı zorlaştırıyor sanki. Ama unutma, sen kendine değer veriyorsun ve böyle insanları hayatından çıkarmakla en doğrusunu yapıyorsun. Peki sen bu durumlarda en çok neyden yana hayal kırıklığı yaşıyorsun genelde? ✨💖