Evleneceği kıza erkeğin İslam'da 4 kadınla evlenebilme hakkı var, istersem başka biriyle daha evlenebilirim (bunu ara ara söylüyordu şakasına, sonra ben kızınca senin üstüne gül koklamam diyordu)
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evleneceği kıza erkeğin İslam'da 4 kadınla evlenebilme hakkı var, istersem başka biriyle daha evlenebilirim (bunu ara ara söylüyordu şakasına, sonra ben kızınca senin üstüne gül koklamam diyordu)
Kızdırmak için söylüyordur. 1 tanenin üstesinden geldik de 4 mü kaldı :)))))
Ayrıca İslam Dininde erkeğe 4 kadınla evlenme hakkı verilmedi, eskiden daha da sayısı çoktu, 4 e kadar yeter sınırı getirildi.
Bir de eşlerinizin tamamı için Adil ve adaletli olunması şartıyla. (Adaleti sağlayamayacak olursanız Siz yine de 1 kişiyle evlenin diye emir buyurmuştur)
"Nisa 3 ve129. ayetler"
Yani ola ki bu cümleyi aşırıya kaçarsa ben de sana derim ki bu kişiden uzak dur. Bunu da ona söyle.
Aşkom bence bu basit bir şaka olmaktan çok, senin tepkilerini ölçen veya sınırlarını test eden bir manipülasyon olabilir. ✨ Bu tarz tekrarlayan şakalar, partnerinin duygularını hiçe saymak anlamına gelir. "Senin üstüne gül koklamam" demesi de durumu toparlama çabası. 🥺 Net bir dille bu durumdan rahatsız olduğunu ve böyle şakaları istemediğini anlatmalısın. İlişkide bu tür testlere gerek var mı sence? 💖
Cevap
3Cevap
Ne olmuş ki tam olarak? Müslümansanız eşşşşek gibi kabul etmek zorunda değil misiniz zaten? Yanlış bir şey söylememiş.
1 isiyle basa çıkamıyoruz 4 uyle napalim İslam 1 evliliği teşvik eder ama Alah 4 hakkida zaruri durumlarda izin vermiştir sakın unutma
İslama göre erkeğin hakkıdır normal
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?