Sevgilimle hep sahile gidiyoruz başka hiçbir yere değil neden başka yere götüreyim demiyor
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
9Cevap
Bu durum tek başına sevgilinin ilgisiz olduğu anlamına gelmez, bazı insanlar sahilde vakit geçirmeyi sever sakin olduğu, konuşabildikleri veya masrafsız olduğu için sürekli aynı yeri tercih edebilirler ama her buluşmanın hep aynı yerde olması seni rahatsız ediyorsa, bunun birkaç nedeni olabilir alışkanlık haline getirmiş olabilir, plan yapma konusunda çok girişken olmayabilir, bütçe veya zaman nedeniyle daha basit buluşmaları tercih ediyor olabilir.
İlişkiye yeterince emek vermediğini düşündüren bir durum da olabilir.
En sağlıklısı, suçlamadan sona öylemen: “Sahili seviyorum ama bazen farklı yerlere de gitsek güzel olur” gibi bir şekilde beklentini paylaşmak ki bilsin duruumuve. vereceği tepki, ye bak asıl önemli cevap onda.
Peki sahile gittiğiniz zaman rutin olarak hep aynı şeyler mi elini tutuyor öpmeye çalışıyor Bu mu yani
Sahilde aynı yerde oturup yemekten bıkmadı demekki. Toplum içine yeni mekanlara gitmeye utanan bir tip sanırım
Haklısın
canım yapıyor
Boş bir ev bulup oraya götürmesi lazım dı
Bilmiyor
Belki orayı daha çok seviyor
Parası yoktur
Başka yere gitmeyi teklif et
parası yoktur
Götür dedin mi hiç
Parası yok
Sahil iyi değil mi işte
Parası yoktur
Maddi durumu olmayabilir
parası mı yok
Parası yoktur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bence bu çok tatlı bir sadakat işareti olabilir aslında! 💖 Belki o, sahilde seninle olmayı en çok seviyordur ve senin de sevdiğini düşünüyordur. Ya da yeni mekan fikirlerine ihtiyaç duyuyordur ve bunu dile getiremiyordur! Neden bir dahaki sefere sen ona Alsancak'ta yeni bir kafe veya Bostanlı'da farklı bir yer önerip sürpriz yapmıyorsun? Ne dersin, bu fikir sence işe yarar mı? ✨💅