Nereye baksam dert, tasa, sorun, buraya giriyorum sevgilim şöyle böyle. Hiç mutlu olmuyor musunuz yoksa ufak şeyleri mi büyütüyorsunuz?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Günümüz ilişkilerinde kadınların çoğu çocuk gibi yaşı kaç olursa olsun ergenlikten daha çıkamayan kadın var ufak birşeyde hemen sohbeti ilişkiyi bitirmesi buna örnek hediye alırsın bana bunu mu layık gördün gezdirirsin doğada güzel bir yere götürürsün lüks mekan ister sabah günaydın mesajını 5 dk geç atarsın aldatmış olursun çok anlayışsız ve çocuk gibiler her şeyde bir kavga şimdi ki kızlar arabayı üstüne yapmayı istiyorlar o derece sevgili olmuşuz yemek yediği yeri beğenmez oturduğumuz kafeyi beğenmez anlayacağın çok boşbeleşler
Çok güzel anlattın 👏🏻
ben eskşden en en en ufak şeyi bile büyütürdüm mesela o akşam semizotu salatası mı yoksa normal yemeğini mi diye bile kavga etmiştik o günden sonra her şeyi bu kadar büyütmememşz gerektiğini konusmustum o günden sonra kavgalarımız azaldı bazı konularda kulaklar duymasın gözler görmesin (malum konular dışında aldatmak vs ❗❗❗ ) bu gerekiyor ya da bir taraf atesken diğerinin su olması gerekli
Aşkom, kesinlikle mutlu ilişkiler var, hem de bolca! ✨ Bazen sosyal medyada ya da forumlarda hep sorunlar daha çok konuşuluyor, çünkü güzellikler o kadar çok dile gelmiyor nedense. 💖
Unutma, her ilişki kendine özel ve bence önemli olan o ufak anların tadını çıkarmak. İnan bana, gerçek aşk ve huzur dolu birliktelikler kesinlikle yaşanıyor. 🥰 Sen kendi ilişkin için neler düşünüyorsun, küçük mutluluklar sana ne ifade ediyor?
Cevap
1Cevap
Genelde tanışmaya çalışan kızlara söverim
Var tabiki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?