Dün birisi geldi komşumuzun arkadaşının kardeşi her şey çok güzel geçmişti oğlan da görsün dedi. neyse akşam geldiler dövmeli sonra ailesi çok iyi oğlan sigara içmeye kalktı telefonla mesajlaşıyo sonra abla yazdı ki kızın boyu uzun olmaz moralim bozuldu ya
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Sen daha ilk görücüye bu şekilde olacaksan olma. Ama sende kriterlerini karşıya söyle. Birdaha gelen ona göre gelsin. Özellikle boy konusunda
Ben de boy takıntısı var ztn oğlan kısa oğlan demis kız uzun olmaz
Merak ettim boyun kaç ki?
175
Maşallah sana 185 ve üzeri lazım🙂🙂
Neblm ya ben kreşte öğretmenm kendi erkek berberi
Mesleği berber olması kötü bir şey değil. Türkiye de gayet iyi kazanıyorlar diye duymuştum. Dövmesi olması normal insanın kendi kararı. Sizin yanınızda kalkıp sigara içmesi, mesleğinden dolayı artık insanlarla saygı bağı kalmamış. Herkesi aynı standartta görüyor. Ama boyu bahane edip karşı taraf vazgeçti senden, bu koydu gibi sana
Ya beni dış görünüş yargilamm hakkım değil ona bakarsan bende de piercing var ve ben işine bişey demiyorum yaptığı şey üzdü sadece
Zaten üzülecek bir durum yok ki ortada. İlk buluşma boy konusundan kapanmış olay. Daha çok talibin olur. Ama dediğim gibi boy olayını en baştan ailen söylesin. 182 cm olarak ben bile kısa gibi olurum yanında. 185 ve üstü şart sana.
Napcm o kadar uzun boylu ya😀 175 boy 55 kiloyum ben
185 ile aranda 10 cm var. Giydiğin topuklu zaten kapatıyor farkı. Cidden uzunsun😅
Anneme Babama diyorum ki oğlan kısa mı ben hiç fark etmedm çok heyecanlı olduğum için babam dyo ki senin omzuna gelir belki de kısa bilmiyorum dedi
Sen heyecandan hiç fark etmemişsin o zaman. İyide benim anlamadığım siz dışarıda neden ilk baş başa görüşmediniz. Aile ortamında ne kadar rahat olurki. Cocugun boy 165 falanmıs😅 kötü olmuş
Ben istemedim komşu anneme söylemiş ablası gldi akşamda oğlan geldi işte
Hayırlısı olsun. İstediğin gibi birisi çıkar umarım karşına🙂
Böyle olunca da insanda umut kalmiyo
İns teşekkürler sizinde öyle ins
İyi dileklerine teşekkür ederim. Ben o defteri komple kapattım. Sırf şu evlilik konuları açılmasın diye Türkiye ye bile habersiz gelip 1 hafta kalıp kaçıyorum geri🙂🙂
Yoksa bizimkilerde tanıştırmak için emri vaki yapıyor
Hayırlısı olsun başınızı agrttm
Yok ya ne baş ağrıması. 2 yazdık sohbet ettik. Sorun yok🙂
Boyu uzun diye reddediliyorsan iyi kurtulmuşsun
Niye ki
Saçma çünkü
Yani de insan üzülüyor ya
İyi ki olmamış. Dua et bence.
Neden
Yazmissin ya. Umursamaz şekilde sigara telefon vs. İnsan yalan da olsa çekinir biraz. Bu çocukta hiçbiri yok. Bence bu onun nasıl biri olduğunun katını
Ya demi sigara içmeye kalktı herkesin içinde onun ailesi benim ailem vardi
Bu hareketi bile başlı başına ne olduğunu gösterir. Dediğim gibi dua et. Direkten donmussun.
Ablası bize dedi ki tek kolunda dövme var annesi vefat etmiş onun mezarı Melek ölüm saati falan nette baktım resmine kol farklı dövme ayakta aslan var degsk ya
Ona bir şey diyemem. Gerisi sana kalmış.
Yine de teşekkürler
Rica ederim. Evlilik basit bir olay değil. Çok iyi düşünmen gerek. Yoksa bir ömür cehennemi yaşarsın.
Kötü geçerse Üzülme Hakkında hayırlısı olsun
Unutursun bişey olmaz
Öylede moralim bozuldu
Kendin bulamıyor musun