3 günlük dünyada bırakın inadı yahu neyi paylaşamıyorsunuz, güzel minnoş geçinsenize yahu..😜🧜♀️🌸
14 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
19Cevap
Ben kendimi inatçı bilirdim eşimi görünceye kadar. Kendisine bir şeyde ısrarcı olsam yapacağı varsa bile yapmaz hatta beni sinir etmek hoşuna bile gider. Ama aradan biraz zaman geçer sonra bir bakmışım benimle inatlaştığı şeyi yapmış olur.
İnatçı olmak en sevmediğim özelliğim.. Uzak durmak istediğim bir durum.. Ama benimle inatlaşmak hiç akıl karı olmaz.. Bu konuda yenemezler..
İnatçı olan ilişkide kaybeder ama şu var ki son sözü yine ben söylerim "Tamam Hayatım"
İtaat et rahat et :)
İnatlaşmam kolay kolay ama inatlaştığımdada geri adım atmam, atamam
Erkekmiş diyebilirsin, pek kalmadı piyasada ondan😄
Ben balık burcuyum bea ne ınat ne kın olur bnde sevgilim tokat atsa gıder avcunu öperım yanı bnde fazla yumusaklıktan kaybedıom sanırım
Günümüzde duruş ve gurur herşeyden önce geliyor burdan onların ben kafasını neyse 🙃
İlişkide tartışmalar inatlaşmalar da güzel bence azıcık rahat durmuyor olabilirim
Yok inatçı değilim. Kesin çizgilerim var aşmadıkça kedi gibiyim :)
Minnoş olduğumuz gün işimiz rast gitmiyor.
İnatçı değilim
Degilim hemen uyum saglarim
Öyleyim
İlişki de inat eden ben olmadım hiç:))
İlişki değil, ben genel olarak inatçı biriyim
Eskiden öyleydim
Kendime daha çok değer veriyorum
Kaybetmemek için inatçı olabilirim.
Sen baya inatcisin sanırım sksksh
tamam abla
İnatçí degilim
Bazen.
İnatçılık nasıl?
Yok ya
Ben geçinirim de karsimdaki uyuz😁
İlişkim yok
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, ne kadar doğru bir noktaya parmak basmışsın! 💖 İlişkide inatlaşmak yerine o minnoş enerjiyi korumak, birbirini anlamaya çalışmak bence çok daha değerli. Bazen bir fincan kahve eşliğinde tatlı tatlı konuşmak ya da Kordon'da bir yürüyüş her şeyin ilacı olabiliyor. O yüzden karşılıklı anlayış çok önemli! Peki sen bu konuda genelde nasıl bir yol izlersin? ✨💅☕