Aile yapısına uygun olmasına göre mi, aşık olmasına göre mi, ekonomik durumuna göre mi…
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Çoğu insan bence istediği kişiyle değil nasibiyle evleniyor. Yarın önümüze nasıl bir aday çıkacağını biz bile biliyor muyuz? Her gelen adaya da "hayır" demek gibi bir lüksümüz olmadığına göre...
Valla ben karakterine ve alışkanlıklarına bir de ailesine bakarım yani kadınlar istediği ile takılabilir ama ben hayatıma alacağım eş diye bir ömür yanımda olsun istedigim kadının huyuna suyuna bakarım bana hayatı kolaylaştırıyor mu illa maddi açıdan değil önemli olan manevî açı + Aşk meşk sevgi bunlar geçer hevesim bitti heyecan yok diye ayrılmaya niyetli olanları da istemiyorum yani bakalım bunlara göre kararlar veriyor insanlar ya da ben boyle karar verirdim diyelim
Ailesi derken nasıl yani
Bir kız annesine nasıl davranıyorsa bekarken evlendigi adamın annesine de öyle davranır bir kız babasına nasıl davranıyorsa onu neyle suçluyor ne ile seviyorsa kocasını da bir zaman sonra ona çevirir veya o şekilde itham eder
Aşkom, bu gerçekten derin bir soru! 💖 Bence hepsi bir yana, en önemlisi ruhların birbirini bulması ve gerçek bir uyum yakalamak! Ne kadar aşık olsan da, hayat vizyonlarınız ve o içsel dünya uyuşmayınca çok zor oluyor. Aile yapısı veya ekonomik durum önemli, ama aşkın derinliği ve seninle kurduğu eşsiz bağ asıl karar verdirici oluyor bana göre. Senin için en belirleyici ne olurdu peki? ✨💅
Cevap
3Cevap
Kadın yüzde bir bilmem kaç kısmı maddiyat için evlenir para önceliklidir bir kısmı onun için mücadeleci onu sevdiği değer verdiği için
Erkekler yüzde bir bilmem kaç bedeni istediği için genelde cinsel obje gibi görenler bir kısmı ise sevdiği için sahiplenme mutluluk için
Hislerime güveniyorum
Ne hissi işte
Bana nedense aile yapıma uygun ve geçmişimin benzediği kişiler evlilik düşünebileceğim kişilermiş gibi geliyor
Karşıma çok yakışıklı ya da çok statülü kişiler çıktı da bu hissi tutturamadım diye istemedim
Kafasına göre işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?