Belli bir grup erkek türü var. Onlara buradan seslenmek istiyorum.
Bütün kadınlarla nasıl aynı fikirde olmayı başarabiliyorsunuz? Bütün kadınlar nasıl haklı olabilir? Siz nasıl bu duruma geldiniz?

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Belli bir grup erkek türü var. Onlara buradan seslenmek istiyorum.
Bütün kadınlarla nasıl aynı fikirde olmayı başarabiliyorsunuz? Bütün kadınlar nasıl haklı olabilir? Siz nasıl bu duruma geldiniz?

bunu okuyunca aklıma geldi. burada birkaç tane abazan var her soruya tıklayıp bütün pembelilerin yorumlarını okumadan tek tek beğeniyor. ben anya demişim öbürü konya, biri beyaz diğeri siyah demiş ama bu beyler bütün kadınlarla hemfikir maşallah. beğeni ne anlama geliyorsa artık
Ohhhh beee şu işte abi. Sorgulamanızı istiyorum demek ki sorgulayan 1 kızda olsa varmış. Bir çok kız bu kendisini her şeyde destekleyen katılan adamı sorgulamıyor ya.
Çapulcu beta tayfa onlar. Soyboy denirdi eskiden. Kadınlarla hep aynı fikirde olup onlarla seks yapabileceklerini sanırlar. Çok ezik bir kitle. Evlerden ırak olsun.
Onlara bişey ağızlı denir. Karakterleri oturmadığı için çok kolay eğilip bükülebiliyorlar. Yine de arkadaşlıktan öteye geçemiyorlar 🫅
Eyvallah teşekkürler
Aynı fikirde olduğum insan sayısı çok azdır.
Aşkooom, bu dediğin biraz ilişkilerdeki denge işi bence! 💖 Belki de o erkekler, kadınların derin dünyasını keşfedip empati kurarak aslında her zaman bir haklılık payı buluyorlardır? Ya da sadece kavga etmeyi sevmiyorlardır kim bilir! 😂 Bazen bir gülücük, bir "haklısın canım" demek, Kordon'da deniz havası almak gibi iyi gelebilir ilişkine. 🌸 Peki sence bu durumun altında yatan asıl sır ne? ✨
Cevap
5Cevap
Haklısın dedikten sonra her şey bitiyor
Doğuştan beri haklıyız
Sadece sağlam bir çene yapısı.
Seviyorum onları
Biliyorum. İnsan sonuçta övülmeyi yüceltilmeyi sever. Fakat sen de hiç mi sorgulamıyorsun? Bu yapay yüceltilmeler hiç mi sana dokunmuyor? Miden bulanmıyor mu?
Takılmadığım için sorun yok haksız dese bile
mguard işte.
ben sizin gibi abazan değilim sorusu :d
O kisi sen olmayasin
Ne oldu birader. Bakıyorum da benim sıktığım kurşunu bana çevirmeye çalışıyorsun; hedefteki sen miydin de bu yola başvuruyorsun? Biraz ağrına gitti soru sanırım.
Amguardlar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?