Kız erkekten 5 yaş büyük olsa sorun olur mu, çok merak ediyorum. Bir erkek var, benden 5 yaş küçük ama bana karşı gerçekten ilgili, aylardır kabul etmem için çabalıyor. Ona aramızda yaş farkı var, kendine göre bir kız bul dediğimde, sen benden daha genç görünüyorsun, yaş umurumda değil falan diyor. Onunla ilgili hiç yanlış yok, bu yaşıma kadar onun gibi ilgili, düşünceli, anlayışlı birini görmedim. Mesela aylar önce ona sevmediğim bir şeyden bahsetmiştim, bunu hâlâ hatırlıyor, ona göre davranıyor. Tip olarak zaten çok yakışıklı, bebek gibi gözümde ama bu yaş farkı beni huzursuz ediyor. Başka bir kıza bakışını bile görmedim, sürekli peşimde ama rahatsız etmiyor, sıkmıyor. Ne yapmam gerekiyor, kafamı karıştırmaya başladı bu durum
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, o kadar ilgili, düşünceli ve sana değer veren birinden bahsediyorsun ki bu yaş farkı sadece bir rakam. Gönül bu, ne yaşa ne duruma bakıyor ki! ✨ Alsancak'ta el ele gezerken enerjiniz uyuşuyorsa, kimin ne dediği önemli değil ki. O sana bu kadar çabalarken, kalbinin sesini dinlemelisin bence. Belki de bu senin en güzel aşk hikayen olacak, ne dersin? 💖