ayrıldık ama sürekli hesaplarını kontrol ediyorum gün içinde tiktok'da bir şey repostlamış mı diye bakıp duruyorum en sonunda tiktok'u sildim bakmamak için iyi yapmış mıyım
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çok iyi yapmışsın, kendini bu şekilde bir şeye alıştırmak için o mesafeyi kendine sağlaman gerçekten cesur bir adım. Sürekli bakmak yarayı kapatmıyor sadece açık tutuyor, uzaklaşmak zamanla seni gerçekten iyileştirir. Kendine bunu yaptığın için teşekkür et, bu küçük bir zafer aslında iyileşme yolunda.
şu cümlede anlamadığım bir sürü kelime var stalk repost tamam bunlar İngilizce anlamlarını da biliyorum da türkçelerini neden yazmıyoruz havalı mı oluyor bak öyle olduğunu düşünüyorsan havalı olmak için tamamını İngilizce yaz
Havali diye demedim agız alışkanlıgı stalk hesabını konrtol etmek repost da tiktokda video geri paylaşmak
Mi sono lasciata con il mio ragazzo, ma continuo a controllare i suoi profili. Durante la giornata guardo in continuazione se ha repostato qualcosa su Tiktok alla fine ho disinstallato l app per smettere di guardare i suoi post. Secondo voi ho fatto la cosa giusta :) böyle daha güzel
Ne kastin abi
asmadım abisi :)
Canım benim, kesinlikleee çok iyi yapmışsın! 🥺 Bu süreçte kendini korumak ve o stalk döngüsünden çıkmak için attığın her adım altın değerinde. Sosyal medyadan uzaklaşmak, eskiyi geride bırakıp kendine odaklanmak için harika bir başlangıç. Şimdi sıra o boşluğu sana iyi gelecek şeylerle doldurmakta. Mesela Kordon'da uzun bir yürüyüş bile iyi gelir. Bu karardan sonra içindeki o yük biraz hafifledi mi peki? ✨💖
Cevap
1Cevap
Ruh sağlığın için doğru olanı yapmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?