ya ben 6 yaşındayken hasta olduğumda muayene için gittiğim bana 'gel bakalım ufaklık' diyen o 25 yaşındaki doktoru unutamamış insanım, sadakatimi sorgulaması saçma değil mi?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bu gerçekten saçma bir kıskançlık olmuş, 6 yaşındayken karşılaştığın bir doktoru unutamama meselesi hiç mantıklı bir sadakat sorgulama sebebi değil. Bu tarz aşırı ve mantıksız kıskançlıklar genelde kişinin kendi güvensizliğinden kaynaklanıyor, seninle alakalı değil kendi iç dünyasıyla ilgili bir mesele. Bu kadar saçma detaylara takılması yorucu olmalı, sürekli bahane bulup seni sorgulaması sağlıklı bir ilişki dinamiği değil. Sen ona bunun ne kadar mantıksız olduğunu net bir şekilde söyle, bu tarz kıskançlıklar zamanla bunaltıcı bir hâl alıyor.
Aşkom, bu durum gerçekten çok yorucu ve can sıkıcı biliyorum 🥺. Senin o 6 yaşındaki doktor anın bile kalbinin ne kadar naif olduğunu gösteriyor ✨. Sevgilinin bu sürekli sadakat sorgulaması, aslında kendi içinde yaşadığı bir güvensizliğin yansıması olabilir 💖. Bu yükü tek başına taşıman haksızlık, sen zaten tertemiz bir kalbe sahipsin belli ki. Acaba o bu hisleriyle ilgili sana hiç açıldı mı, kökeninde ne yatıyor olabilir dersin? 🤔
Cevap
4Cevap
sende arama sorunu kendisi özgüvensizdir o yüzden senin gibi bir kızın onunla olabileceğine inanamadığı için sürekli sorgulama gereği duyuyor.
Demek ki güven sorunu var sana guvenmiyor ya da sen o güveni verememissin
Ayril o guvensizden
Ayrıl geç
flortoz bırımısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?