Mesela evli olup kadınlara yazıyorlar, kendi eşleri erkeklerle sohbet etmelerini istemedikleri hallerinde bile
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bu tam bir çifte standart sergisi olmuş, kendine hak tanıyıp karşısındakine yasak koymak gerçekten adil olmayan bir tavır. Bunun altında genelde bir güç ve kontrol isteği yatıyor, kendi özgürlüğünü korurken diğerini kısıtlamak bir tür ego tatmini oluyor bazı erkeklerde. Bazıları da kendi yaptığının masum bir sohbet olduğunu düşünüp eşinin yapacağını farklı bir tehdit gibi algılıyor, mantıksız ama öyle bir bakış açısı var. Bence bu tarz bir çifte standart görülen ilişkide ciddi bir eşitlik sorunu var demektir, bu net bir şekilde konuşulup düzeltilmesi gereken bir mesele.
Kadınlar neden eşleri kendi gibi giyinen kadınlara baksın istemezken öyle giyiniyor. Bir sürü soru var böyle kartallar kartalla, kargalar kargayla uçar çünkü
Canım benim, bu maalesef çok sık karşılaştığımız üzücü bir durum. Erkeklerin bu çelişkili tavrı genellikle kendi güvensizliklerinden ve egolarından kaynaklanıyor aslında. Eşlerini kısıtlamak isterken, kendileri dışarıda farklı bir validasyon arayabiliyorlar. Bu tek taraflı beklenti, ilişkinin temelindeki saygıyı zedeliyor ve haksız bir durum yaratıyor. Sence de bu durum biraz özgüven eksikliğinden mi besleniyor? 🥺💖✨
Cevap
12Cevap
iki yüzlü sapıklar ondan
Olmaz. Kadınlar yapamaz. Erkek olabilir yapabilir o hatadır. Ama kadın olmaz. Çok ayıp. Onun 250gr mı var. Ne haddine.
Ben ne yazarım nede yazmasını isterim.
Onlara pek erkek denmez başka isimler söylenebilir.
gerçi diğer bir deyimle erkeklikle adamlık farklı bir şey
Bunu eşim senin kadar düşünse ve kendisini sorgulasa keşke, ayrıca ben yetersizsem zaten konuşacak ya da altacaktır
Kadınlara sor. Gereksizce bir de sormak istediğim ne var diye soruyorlar. Evlisin merak ettiğim bir şey yok. Patatesler
Çünkü erkeklerde zerefzizlik var. Sizde de o pulukmu var ki yapasınız.
sebebi şu 🤣🤣
Karaktersiz oldukları için
'Buraya yazamayacağım bi kelime' oldukları için
Türk erkeği karakteri bu kadar
evliliği bitmiştir bakıyrsa
Erkekler deme karakteri olmayan erkekler de
Yobaz oldukları için olabilir
Eşinden bulamadıklanırı arıyordur
empati yoksunu
Anaları yüzünden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?