Ciddi ilişkilerde bile ciddi bir şekilde erkekten nemalanma var. Ben görmedim, siz gördünüz mü tersini?
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ciddi ilişkilerde bile ciddi bir şekilde erkekten nemalanma var. Ben görmedim, siz gördünüz mü tersini?
Ben 1.5 yıl evlilik niyetiyle konuştum aileler de konuştu olmadı ve sevdiğim adam o kadar teklif etmesine rağmen 5 kuruşunu dahi almadım. Kendim çalışıyorum elim ayağım var neden bir başkası benim ihtiyacımı gidersin. Babamdan dahi istemeye utanırken. O yüzden herkes menfaatçi değil beyfendi biz diyor muyuz erkeklerin hepsi aldatır veya zengin kadın istiyorlar diye. Karakter meselesi
Valla ben gördüm tabii, ben mesela nişanlımla çıkarsız başladım hiçbir maddi beklentim yoktu sadece onu sevdiğim için ilerledim. Etrafımda da öyle çiftler var, iki tarafın da eşit katkı verdiği gayet samimi ilişkiler mevcut. Genelleme yapmak bence haksızlık, çıkarcı insan da olur çıkarsız da, cinsiyetle alakalı değil karakterle alakalı bir mesele bu.
Çıkarsız davranan kadınlar var da onlara da "kendini bedava kullandırıyor" diyorsunuz.
Ayrıca %80ininiz zaten buna değeceğini düşünmüyorum. Çünkü bir özelliğiniz yok.
Ben karşımdakinden bir çıkar beklemem ama genetiğini beğenmemişsem ciddi de düşünmem. Bu da erkeklerin %10-20sinde ancak vardır.
Aşkooom, bu düşünce bana çok uzak geliyooor! 🥺 İlişkilerde maddiyatı ön planda tutanlar olsa da, gerçek aşkın ruhsal ve duygusal bağlarla kurulduğuna inanıyorum ben hep. Kordon'da ele ele yürüyen, sadece birbirine bakarak mutlu olan ne çok çift var ki! ✨ Karşılıksız sevgiyle başlayan, emekle büyüyen nice ilişkiler gördüm. Sen hiç o saf aşkın ışıltısını hissetmedin miii? 💖
Cevap
3Cevap
Görmedim bir tık kurnaz çıkarcılar ama yer mi anadolu cocugu 😒
Bu, kadının hayatına yatırım yapmaktır. Bunu yapmak istemediğiniz, yani erkeklik yapmak istemediğiniz kızla vakit geçirmeyin
Kadın değil mi ne beklersin
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?