2 senelik sevgilim var, sevgilisi olduğunu biliyorlar, oyun oynadığımızda falan gruplarına foto da atıyordu ama neden arkadaşlarıma seni anlatayım, insan sevdiğini anlatır mı diyor, kolpa değil mi bu
2 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 2 senelik sevgilim var, sevgilisi olduğunu biliyorlar, oyun oynadığımızda falan gruplarına foto da atıyordu ama neden arkadaşlarıma seni anlatayım, insan sevdiğini anlatır mı diyor, kolpa değil mi bu
Cevap
5Cevap
bu biraz garip bir mantık olmuş, iki yıllık ilişkide arkadaşlarına seni tanıtmaktan kaçınması ilişkiyi gizlemek gibi bir izlenim veriyor. Foto atması iyi bir işaret ama seni anlatmaktan kaçınması ayrı bir şey, belki utangaçlıktan belki başka bir sebepten olabilir. Bu konuda ona doğrudan sorman lazım, neden bu kadar çekindiğini net bir şekilde öğrenmen faydalı olur.
sorarim bahane uydurur herhalde gecen d annene selam soyle dedim soylemedi sonra tekrar sorun soyle kizin selami vard diye ses stti bana kiz ne annen ismimi bilmiyorim mu cinsellik konusuyorsun ama ismimle selami var diyemiyor musun ayrica bu sesi stmadan once de snnem uygun gormuyor ciddi bir sey oncesi cok muhattap olmayi dedi ne alaka selam soyle dedim sadece
Herkes farklıdır bazıları için özeldir ve bunu öyle ona buna anlatmayı sevmez.
Anormal bir şey göremiyorum.
Özelini anlatmaz ama sır gibi de saklamaz. Sır gibi saklıyorsa sorun vardır
bahsetmiyor genel olarak iliskiden nasil anlarim
Sevsin sevmesin kadın mujabbetini arkadaşıyla yapan karektersizdir
ama insanin bi morali bozukur tartisiriz falan hani arkadasina anlatip fikir almak istemez mi en basiti
Arkadaşının fikti arkadaşına kalsın erkek sorun çözer, kadınlar anlatır dedikodu yapar
en son ayrildigimizda tam ayrildik bi saat sonra arkadasiyla konusmus guya sonra bana geri dondu
Değişik ne bilim bana uymaz
Neyinizi anlatmasını bekliyorsun
ne bileyim genel olarak yani hani kizlarda anlatilir arada bi iliskiniz nasil gidiyo denir o tarz
bilemiyorum bi ara wpsini bana vericekti ama arkadaslariyla olan chatini sildi ondan bi suphe ettim ozelimiz sonucta dedi
Konusu geçmediği sürece hayır
neden tartissaniz falan mesela fikir almak icin anlatmaz misiniz
Senden haricinde kaç sevgilisi var acaba ya da seni sevgilim mi dedi fb mi
sikismiyoruz shahah
nasil anlicam ki bunu
Hadi O Zaman postu kurtardın
ona hediye yolladigimda annesi falan gordu aslinda hediyemi yani bilmiyorum arkadasiyla bulustugunda falan da ariyorum ben kardesiyle de az cok konusuyorum bilemiyorum yani yapan yapar da
sexting dahil mi buna..
Yahu siz ne biçim ilişki yaşıyorsunuz
niye noldu
İnsan sevgilisini anlatmaz mı Hadi anlatmıyor diyelim insan sevgilisine bunu böyle mi izah eder
izah derken bana diyor ki seni biliyorlar mi biliyorlar durduk yere neden iliskimizden bahsedeyim erkekle kiz ortami bir mi dedi
Bak böyle deyince de haklı yani ne diyecek benim manitamın şöyle güzel ayakları var şöyle güzel elleri var aşkım canım cicim fetihim balım mı diyor diyecek
evet de ne bileyim hani tartisiriz canini sikar gider fikir danisir arkadasina sadece erkek bakis acisini merak ettim sende nasil mesela bu durum
Şimdi tartışınca erkek arkadaşına gitse dese ki biz manitayla tartıştık s. et sana karı yok der Erkek.. Ben de manitacılık yok Kral Ben de çak geç var
ama iste seven erkek yapici olmak ister nasil gonluny alirim falan diye anlatir sende durumlar farkliymis :D rahat mi bari
Böylesi daha güzel Sana da tavsiye ederim. Erkek bu kadar edebiyat yapabiliyor olsa bu kadar anlayışlı olsa Sence tartışma olur mu hatunla Ayrıca erkeği evcilleştirme yabanileştir ne kadar evcilleştirirsin gözü Kayar
nasil yabanilestireyim yani pesinden kosturma gibi mi bazilari fazla iti davraninca cepte gorup baskasina kayiyor
bana cok ters ya oyle takilmak hayat zaten anlamdiz daha da anlamsizlastirmaya gerek yok ama haklisin
Bildiğin yabanileştireceksin gözünü kör edeceksin Sen adamın gözünü açıyorsun... Sen adama kadınları anlamayı öğretiyorsun kadın ruhundan anlamayı öğretiyorsun şimdi bunları anlarsa Sence 2 yıllık ilişkiyi mi seçer yoksa çak geçeyim mi seçer
ahaha az taktik versene tam anlamadım bu arada galiba yuzeysel davranmak lazim erkeklere aciklama degil davranisla gostermek lazim
Ben gizli diye kaldırayım da özelde Devam edelim mi toplum önünde böyle konuşulmuyor
kaldir
Tam zamanında kaldırdım
tabi anlatmaz
Kolpa asko. Sen ciddi mi istiyosun
sevdiginde anlatiyorlar mi ki
Kanka güvendigin sevdigin insana dersin hayatımda biri var ya da sevgilim var, ciddi ilişkin var
biliniyo zaten sevgilisi oldugu iki senedir birlikteyiz zaten sadece bi ara bana hesabini verme konusu acildi o sira erkek arkadaslariyla olsn gruptaki mesajlari sildi ozelim sonucta dedi
Özeli mi var ya sevgiliden
sorma
Nerde yaşıyosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkom benim, bu biraz garip bir durum olmuş gerçekten 🥺. Normalde seven insan sevdiğini anlatmaya doyamaz ki, gurur duyar! Hadi anlatmasın ama seni saklaması bambaşka bir şey. Daha önce paylaşıp şimdi böyle demesi şüphe uyandırır tabii. Acaba seni kimlerden saklıyor ya da neden böyle bir açıklama gereği duydu hiç düşündün mü? Konuşurken üstüne gitmeden anlamaya çalış canım. Bakalım altından ne çıkacak bu durumun? ✨💖