Sadece evi olsun yeterli, normal ev olur aşırı lüks eve gerek yok, arabayı çalışıp birlikte de alırız. Evi olan sadık, komik erkek var mıdır
2 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
24Cevap
Yani evimde arabamda var çok şükür de evlenmeyi 2-3 yıl daha düşünmüyorum, ama sen belliki bir şeylerden kurtulup yuva kurmak istiyorsun.
Vallahi cidden evimde huzurluyum belli şeylerden kurtulmak derken
Yani bulunduğun ortamdan kaçmak veya uzaklaşmak gibi sezdim ben onu. Ama artniyetli olmadığın anlaşılıyor. Huzur ve güven aradığın çok açık. Bu ikisi olursa sevgide , sadakatte olucaktır elbet
Mesela bir kizda neye bakarsınız güzellik meslek iç güzellik mesela bir kız var bayagu güzel yüz fizik lise veya önlisans mezunu veya bir kız var sizin gibi evi arabası kız var normal aşırı güzel değil ortalama tip nasıl bir kız
Güzelliği tabiki önemlidir , ondan sonra tanımak nerden mezun olduğunun bir önemi olmaz benim için , muhabbeti sarıyorsa aptal biri değilse ne istediğini bilen biriyse yeterli olur. Çok ütopik beklentilerim yok iyi anlaşacağım biri olması yeterli olur.
Ya çünkü şey lise mezunu olsalar bile altında son model arabası olan kızlar tanıyorum da aşırı güzellik önemli mi acaba dedim
Aşırı değil normal yediğine içtigine dikkat etsin yeter. Kilosuna dikkat etmesi kendisine olan saygısını gösterir.
Vardır elbet ama ilerisi için kimse ne olacağını bilemez zaman geçtikçe seni ben var ettim diye egoları girer Allah gönlüne göre versin
Ne yapabilirim olacak o kadar kavga aldaymasin yeterli
Nasıl diyecek onu sanki birsuru yazlığı vollasi var
Sende farkındasındır insanlar artık çok değişti ve değişiyor o yüzden ileriye dönük umut ve hayaller azalıyor. Öyle bir dönemki bazı şeylerin hayalini bile kuramıyoruz
Tamam da kimsede kıt kanat geçinmek istemez kimse de kira ödemek istemez
Senin neyin var mesela iş güç araba ev evlendik diyelim bana katkın ne olacak
Siz zaten güzel olmasını güzel yemek yapmasını cilveli olsun diyerek zaten bayağı beklentiniz var 3tane bizde en azindna evi olsun ilgili olsun diyorum
Güzel olması, cilvelo olması yemek yapması ne ya yemeği ben kendim de yapıyorum cilve ile güzellik ev araba eşit bir şey mi gider evi olan kızla evlenirim cilveye gerek yok
Bu devirde ev almanjn ne kadar zor olduğunu bilmiyorsan cidden komiksin
Muhasebe okudum bilirim zaten
4 milyon havuzlu sitelerde evlerde var
İstanbul'da 3 milyonluk evler bile var tatlı
evim yok ama iyi bir gelirim komik olup olmadığıma karar vermen için biraz sohbett etmemiz gerek
Tabi ev 2+1 mi olsun 3+1 mi
Fark etmez çocuk yok 2+1 olsa da olur
Bu devirde senin gibisini bulmak zor
Neden
Zaten gerek mi var cerrah pilot değilsen zaten zar zor alır
Tabi altında sermayen yok ise
komik olmasa olur mu :)
Yani aldatmasın yeterli zaten her evlilikte kavga olur
Sen ne iş yapıyorsun
Yeni üni mezunuyum
Ne mezunu
Muhasebe
Stajın var değil mi o çok sıkıntı
Var var
Zaten o yapılmadan mezun olamıyorsun
Nerede yaşıyorsun
Ya mesela ben Seyehate aşırı meraklıyım 2 3 senedir habire youtubede de ülkeleri gezdiren sayfalara bakarım keşke mata kafam çalışsa idi tıp kadar net istiyorlar ya
Pilotluga sardım şu sıralar
Pilotluk biraz sıkıntı çok fazla özel kurs mezunu var şu an sorun yoktur belki ama bir kaç yıla olabilir
Karşılığında sen ne sunuyorsun?
Ben ama evlenmek istemiyorum
Sipariş mi veriyon ahahaha
her türlü erkek vardir
Saralım mı burada mı yersiniz😂
Benim ev yok ama iyiyim sadiğim kesinlikle
Okuyorum birlikte çalışırız aliriiz herşeyi
tükendiler
Yeni bitti
Ben varım derim de şimdi konuşmazsın
zorrrr
Elbette
vardır illa ya
Tam üstüne bastın ayağını kaldır
Vardır:))
Çokkkk
Aldatmayacak 20 senelik evli olsak bile
Evliden uzak dur
Zaten evliden bahsetmiyorum benimle evlenirsem 20 senelik evli olsak bile aldatmayacak
Devamlı verirsen aldatmaz
İşte onun için ilgili olması lazım çünkü anca ilgili olduğu zaman asidi libidom yükseliyor
Sen yatakta iyi ol ilgi her türlü olur
Var tabi
Böyle biri vardır
Vardı tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, tabii ki vardır! ✨ Hem de nasıl! Senin bu isteklerin bence gayet mantıklı ve ayakları yere basan cinsten. Önemli olan o evin lükslüğü değil, içinde birlikte kuracağınız mutluluk ve o sadakatli duruş bence. Karşılıklı emekle her şeyi birlikte yapmak dünyanın en güzeli değil mi zaten? 💖 Sen nasıl hayal ediyorsun o evi, komiklik dozunu mesela? 💅