- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
2 ayBir Y kuşağı üyesi olarak neden evlenmedim? Çünkü her şey en iyi şekilde organize olsun istedim. Olabilirdi de bu arada. Ama maalesef bize yanlış misyon yüklediklerini düşünüyorum. Çünkü sadece senin kendini geliştirmen, düşünmen, başarman yetmiyor. Aksine bu seni verici bir pozisyona sokuyor. İlişki söz konusu olduğu zaman denklik önemlidir. Açık konuşmak gerekirse canavar gibi saldıran bir adam pasif suskun biriyle çok yürütemez. Sıkılır. Ya onu eleştirmeye başlar ya manipüle eder ya da terk eder. Bunun alternatifi pek olmaz. Karşındaki kişinin de senin gibi idealleri için uğraşan, üç beş kitap okumuş, bir kaç şehir gezmiş ve en azından bir şeyler başarmak için çaba sarf etmiş olmasını beklersin. Yoksa sakin sakin basitçe hallolabilecek işler için bile bir yarış, bir gerginlik, bir şüphe olur. Uyumsuzsun çünkü. Bizden sonra gelen kuşak 97 sonrası diyelim bana çok ruhsuz geliyor. Her şeyi biliyorlar ama hissetmiyorlar. Özellikle şehirde yaşayanlar. Özentilik v. s. çok kafa yorulan ama sonuç alınamayan bir yaşam modelindeler. Evde oyun oynuyorlar. İnternetten kız tavlamaya çalışıyorlar. He biz de yaptık ama bir ayağımız hep sokaktaydı. Gerçek heyecanlar vardı. Bunlar yitirildi ya da artık uzak geliyor onun içinde ilişkilerin zevki yok. Sohbet ediyorum bazen birileriyle, etkilenip etkilenmediğini anlayabiliyorum. Kız sana ya uzaydan gelmişsin gibi hayran oluyor ya da ödü patlıyor. Diğer açılımı ya başına bela oluyor ya da mesafeyi görüyor eğer akıllıysa. İş kurduk, ev aldık, dil öğrendik falan ama ne için? Ortam yok. Yani sorun bu bence.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(45 üstü)1 ay35 + Ağırbaşlı efendi bekar aileci erkek hayata daha farklı bakar. Her kadına evet demez çünkü kadın peşinden koşan bir anlayışla yaşamamıştır, yaşamaz da. Acısı varsa içinde biriktirir ve yıllarca onunla yaşar belki de. Geçmişindeki hikayeler onun karar almasında büyük rol oynar. Onun için gri olmaz ya siyah ya beyazdır hayat. 30 yaşından sonra da geçen yılları saymaz o hep kendini duygu olarak yoğun yaşadığı yaşta takılı kalmıştır. Sorunları herkesin olduğu gibi onun da vardır ama hayatında kilitleri açacak anahtarlara sahip olamamıştır belki de. Ne yapayım oylesini bu yaşa gelmiş şusu yok busu yok şöyle adam böyle adam diyen veya arkasından konuşanları da cebinden çıkaracak kadat eğitim ve kültür düzeyine sahip bu insan, hayatın hem ahlaki hem insani duruşunun peşindedir sadece. Evet hayatında bir yol arkadaşı ister ama olsun diye de sirk maymunu gibi kendini yıpratmaz. Bu anlattıklarım istisna sayılır kaideyi de bozmaz mı bilemem ama böylede 30 + adamlar var ve aranızda ama köşelerinde sessizce seyrediyorlar hayatı.
12 Yorumla
Cevap sahibi1 ayMükemmel 🙌👏👏👏👏👏🤌tespit
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. Bence çoğu sorunlu demek biraz haksızlık olur. 35 yaş üstüne gelince insanların geçmişi daha fazla oluyor; boşanmış olan da çıkıyor, uzun ilişki yaşamış olan da, hiç evlenmemiş olan da. Bir de düzgün ve düzenli hayat kuranların bir kısmı zaten ilişkide olduğu için bekar tarafta kötü örnekler daha çok göze batıyor olabilir. Yaş tek başına insanı sorunlu yapmaz, asıl mesele karakteri, geçmişinden ne öğrendiği ve ilişkiyi nasıl yürüttüğü.
10 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Amcam hiç evli değil ama imam nikahli karısı vardi ama hiç evlenme diler sadece kaotik üzerinde amcam bir ülkede kadın bir ulkedeydi amcam onu yanına alamadı boşaldı kaldı evlendi Dubai'de yaşıyor su anda, kısmet yokmuş 🙉😂 ama genelde öyle Nişan yapıyor vs sonra ayrılıyor bence evlilik korkusu var da neyse
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgili arkadaşım, bu gözlemin hiç de abartılı değil aslında. Yaş ilerledikçe insanlar farklı tecrübeler biriktiriyor, bunlar arasında boşanmalar veya ilişkisel zorluklar da olabiliyor. 💔 Bu, hayatın doğal akışı ve kişisel gelişim süreçlerinin bir parçası. Önemli olan, bu deneyimlerden öğrenerek olgunlaşmak ve geleceğe daha bilinçli bakabilmek. ✨ Unutma, herkesin bir geçmişi var, asıl önemli olan geleceğe nasıl yürüdüğümüz. 💖
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
177Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Bu tarz konularda genelleme yapmamak daha doğru olur. Yoksa bu tarz genellemeleri her iki cins için de yapabiliriz.
50 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Abartıyorsun 35 altı daha sorunlu 🤣
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayY kuşağı aşırı idealist yetişti. Nesil olarak hep başarılı olmaya çalışmak ya da geç evlenmek üzerine öneriler dinledik. Gençliğini yaşa gibi. Farkına varırsanız Z kuşağı Y kuşağından daha çok evlenmeye gerek duyuyor. p düğünlerde bekar amca ya da teyze olarak Y kuşağı var hep. Ben bundan şikayetçi değilim de bak havalı bir teyze olmak her zaman hoşuma gider. Evlenmek için evlenmem de aöa Z kuşağı evliliğe daha sıcak bakıyor demek istediğim bu. Ama batar çıkar ama boşanır pek umurlarında değil jdjd
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 366 cevap paylaştı.
2 ayBence toplum ilişki kurmayı beceremiyor. Aslinda iliski öncesinde insan kendini geliştirmeli ki hayatındaki insanla da sağlıklı iliski kurşun. Hele ki bizim toplumda belli yasa gelince evlen baskısı oluşuyor. Kimse kendini daha tanımadan etmeden sirf yasim geciyor kaygısıyla evleniyor. Ee iki taraf da bocaliyor bu sefer. Kadinlar özellikle aile evinden kaçmak icin evleniyor. Erkeklerde de durum boyle bence. Bir de tabi yasal seks demek evlilik fakat ne hikmetse evlenince de arayışlara giriliyor. Kısacası bence yastan ziyade kimse kendini geliştirmek icin ugrasmiyor ve iliskide de bencil oluyorlar.
42 Yorumla- 2 ay
Mükemmel bir yorum olmusy
- 2 ay
@Yusufozturk334 teşekkürler gercekler bunlar
Çünkü o yaşa gelene kadar kadınlarla çok fazla yaşanmışlıkları oluyor. Yani hayatlarından kim bilir kaç kadın geçmiş oluyor birkaç ciddi ilişki , takılma dönemleri derken çok kadınla tanışıyorlar hem görmüş geçirmiş oluyorlar hem de travmatik olma ihtimalleri yüksek oluyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayerkek boşanmışsa kadında boşanmış demektir. insanların sınırlarını tamamen anladığı kaldırabileceği şeylerin limitlerini öğrendiğini yaş bu ortalama. o yüzden gitmeyeceğini anlamış oluyorsun. tek çare rezil bir hayat yaşamak istemiyorsan boşanmak
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
2 aySorun boşandıkları kadınlar yüzünden olmasın, malum bazı türk kadınlarının nazı sitresi istekleri bitmiyor, üstüne üstlük birde aldatılıyorlar kendi evinde ve ve yatağında, bence hem cinslerini sorgula,
Ha bu demek değil erkekler sütten çıkmış ak kaşık tabi sorunlu olanlarda çok00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayKimse dört dörtlük değil ki şekerim 35 yaşın üstü olsun, altı olsun, boşanmış olsun, hiç evlenmemiş olsun. Hepimiz sorunluyuz ona bakarsan. Sen sorunlarını sorun etmeyeceğin kişiyi bulmaya bak, gerisini salla gitsin.
51 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
2 ayYani hemcinslerim fena, evlenilecek kategaorideki erkekleri bi şekilde kapıyorlar, kalanlar ya gözden kaçmış bira asosyal ama değerli insanlar oluyor ya da defolular
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKadınlar abartıyor çok seçici olduğunuz için sadece tipe bakıyorsunuz evlilik yapamamış insanlar dahi var ama çok seçici olan sadece tipe bakan kadınlar insan değiller ondan dolayı senin baktığın insanlar öyle oluyor
Misal evlilik yapamamış erkek var hiç tanışmak için bile konuşmazken karısını aldatmış şiddet uygulamış kapı önüne atmış adamlar ile evlilik düşünürsen böyle olur20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)2 ayneden sorunlu çıksın ki.. evlendiği kişi ona yalanlar söylemişse ve ayrılmışsa ki benim gibi neden sorun bende olsun. güven iki insan arasında kurulan zor bi bağdır. bu bağı zedeleyecek en ufak bi yalan çiftlerin ayrılmasına yeterde artar.. o yüzden bu durumu analiz etmeden önce sorunun kaynağına iyi bakmak lazım. Kadınların en sinsileri yalan söylerken kendileri de inananlarıdır. bu grup kadınların ağına düşüp evlenmişseniz boşanmak esas zaferdir.
00 Yorumla
2 ayvalla boşanan çok erkek tanırım ama asla kötü olanada denk gelmedim kadınınada ama kötü erkek nasıl varsa kötü kadında vardır erkeği kötüleyip kadını şahlara çıkarmam
33 Yorumla- 2 ay
Eşit davraniyorsun
- 2 ay
beş parmağın beşide bir değil sonuçta
- 2 ay
Bu lafi bende cok kullanirim
2 ayBoşanmış bir erkek, bir kadından boşanmıştır. Dolayısıyla her boşanmış ve sorunlu erkek, geçmişinde boşanmış ve sorunlar yaşamış bir kadının da var olduğu anlamına gelir.
31 Yorumla
Gizli Üye(30-35)2 ayKatılıyorum. Boşanmışlar zaten zor. Hiç evlenmediysen o sana göre deneyimli. Anlamak zor oluyor. Çoğu travmatik.
Hiç evlenmemiş olanlar ise psikolojik anlamda sıkıntılı.39 Yorumla- 2 ay
Hepsini deneyimlemissin bakıyorum
Cevap sahibi2 ayKlasik erkek 😂
- 2 ay
Ahh canım sana ne lazım ilan ver gelsinler
Cevap sahibi2 ayHemen yazıyorum ✍️ 😂
- 2 ay
Bol şans ☺️☺️
Cevap sahibi2 ayTenksssss
- 2 ay
Ne yonden zor aciklar misin merak ettim
- 2 ay
2 ayşöyle düşün karın telefonda geziniyo ama sana telefonu uzatmayıp telefonu kırıyo sen ne düşünürsün dayım yengemi boşadı bende sevmiyodum iki amcan dayının karısıyla yatıp hamile kalsa dayın hala güzel kardeşim önünde olup boşamasa mesela
14 Yorumla- 2 ay
ya da kocan gidip kumar oynayıp evi altınlarını arabanı hatta seni utanmasa satıcak hale gelse
- 2 ay
çocuklarının hepsi gidip baska baska insanlarla yatıp evli erkeklerle en son basılsa
- 2 ay
daha neler neler varda insanın anlatmaya midesi almıyo aile apartmandan ayrılıp azıcık o dört duvar içinde ne haltlar döndügünü inan bilmek istemessin
- 2 ay
Zaten çoğu erkekte kadında düzenli seks olsun diye evleniyor
2 ayÇünkü mantıklı olanlar evli barkli çocuklu sorunlu olanları karıları kapının önüne koymuş ya da hiç evlenmemisler 😂😂 tercih meselesi olduğu için evlenmeyen çok nadir erkekler vardır o da bizi bulmaz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 985 cevap paylaştı.
2 ayEvimde oturmuş köpeğimle oynuyorum efendi bir şekilde şimdi kötü deneyimlerin için neden bize soktun lafi şimdi ben desem ki bu 30 yaş kadınlarının niye hepsi şöyle hoş olur mu aşk olsun, kötü seçimlerinizin bedelini kamulaştırma çabaniz adil değil
10 Yorumla
2 ayKadın erkek fark etmiyor. Geneli sorunlu. Ama olayı sadece erkekler bazında işlediğin için, sende birazcık erkek nefreti gördüm. Kimse mükemmel değil. Mükemmel insanı bulursan bana da haber ver.
11 YorumlaSosyolojik ve psikolojik açıdan bakmak gerekiyor bence ki bu sadece bir cinse ithafen olmamalı. Toplum olarak değerlendirirseniz bence sorunuza cevap bulabilirsiniz
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Genelde tüm erkeklerin hayatına sorun ilişkiden sonra geliyor yarısı boşanma ile sorunlardan kurtuluyor diğer yarısı da ömür boyu katlanıyor... Hayat işte her kese adil değil...
10 Yorumla
2 ayErkeklerin hep böyle göz ardı etmemizin sebepleri vardır erkeklerinde bakış açısından kadınlar neden ilgi sevgi saygı sadakat değil diye karada birsürü şeyler var erkek kadın olsun farketmiyo kadın erkekten, erkek kadından sıkılmışsa sebebi vardır ya tanımadığın insanla oturup konuşsan sıkılmazsin ama birbirini tanıyanlar neden çok kırılıyo ya da aşık olanlar
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayBen bosanma davalarina bakan bir avukatim. elimdeki dosyalarin buyuk bolumu, kocalarini bosamaya calisan kadinlarin dosyalari. Dosyalarinmin yuzde 90ni yalan beyan ya da kocalarini tuzaga dusuren ya da tuzaga ceken kadin dosyalari.
Alacaklari nafakayi bildikleri icin ona guveniyorlar. Ellerinden gelse kocalarinin kanini bile almaya calisacaklar. HEr ne kadar yuzlerine soyluyemesemde, kadinlarimin buyuk cocugunlu yalanci. Alenan yalan konusuyorlar
23 Yorumla- 1 ay
Oha nasıl ya.
- 1 ay
Kadınlarda yalancı ben de tanıdık ya şımarık yalancı. İki tane. Hani erkekler gayet seven saygılı düzgün tiplerdi ama kadınlar aşırı adi aldatan eden bencil paracı tiplerdi. Ama erkeklerde daha çok şerefsiz yalancı aldatan cimri var bence.
Erkekler genelde max 30 yaşında evlenmiş olur zaten sağlık durumda evlilik devam eder. sorunlu adamları karıları boşuyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
2 ayNe boşanmış biriyim ne de sorunlarım var hamdolsun.. Sadece karakterim oturduğu için, kolay manipüle edilemiyorum.. Çok esnek olamıyorum..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
2 ayJelatini az yıpranmış bireyim ama sorun şu aslında alışkanlıkları bozamiyoruz yani kafa rahat ileride tripler kavgalar vs vs bunları bu yaştan sonra pek istemiyoruz olay bu bence
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 312 cevap paylaştı.
2 ayLeonarda Di Caprio, Brad Pitt bunlar sorunlu mu sence? Eğer değilse binlerce başka örnek daha vardır. Belki kızlar sorunludur bu ülkede. Kızların isteklerine baksana.
00 Yorumla
2 ayçünkü o yaşa gelene kadar kızlar tarafından hepsi kapılıyor iyilerin axsdasd zengin işinde gücünde hayatını kurmuş iyi adamalrı o yaşa bırakırlar mı
00 Yorumla
2 ayBoşanmış olmasına bisidiyemem ama negibi sorun yani yaşı 35 üstü olmuş biri hayata daha farklı bakar belkide sebep budur daha dikkatli olur çünkü osatten sonra hatta payı yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Siz abartmıyorsunuz ama o yaş skalasında doğal olarak bu durum böyle. Sonuçta evlenme yaşının belli bir ortalaması var ortalamanın dışında ve tecrübeli insan yaş skalasından bahsediyorsunuz
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Genelde erken evlilikler evet o yaşlarda bitiyor ama sorunlu olayı bence biraz yanlış insanlar genel olarak sorunlu burada :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 417 cevap paylaştı.
1 aySorunlu olmasaydi biriyle aile hayati kurardi da ondan demekki yapamiyor
Iliski istemeyen ayri ben isteyenleri diyorum
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. artık hayatın tadı tuzu kalmadı aslında bakmayın herkesin tatile gittigine tatil pozları paylaşmasına önceden yokluk vardı çok güzeldi herşe umutlarımız vardı
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. Erkekler sorunlu kadınlar sorunsuz çiçek :) Bırakın insanları fişlemeyi 1-2 tane sorunlu kişi görünce herkese bağlamayı.
10 Yorumla
1 ayErkeklerın geneli sorunlu degılmı zaten? Sorunsuz olanıda daha dogmayanlar.
20 YorumlaBunun erkeği kadını yok, sorunlu insanlar değişmiyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
s 2 ayYani boşanmış olmaları normal ana sorunlu diyip genellemek de doğru sayılmaz
25 Yorumla- 2 ay
@Ayabasanmaymun hayır çoğu sorunlu hak payı var
- 2 ay
Aynı düşünmek zorunda değilim🙃
- 2 ay
Tanıdıkça anlarsın
- 2 ay
Tanımama gerek yok eşimle tanıştığımızda tam 35 yaşındaydı hiç de sorunlu değil😅 başka birini de tanımama gerek yok
- 2 ay
Olabilir şans
- Aşk İlişkileri konusunda 702 cevap paylaştı.
2 ayAbartmıyorsunuz aslında, Türkiye'de erkekler genel olarak sıkıntılı
20 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6b cevap paylaştı.
2 ayÇoğu sıkıntılı zaten yasim 35 + da olsa aynısını söylerdim
Bir de o yaşa gelip de boş islerle cok ugrasiyorlarsa tamam kafalar da kırık00 Yorumla
2 ayGereksiz bir genelleme bence :)
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayHiç evlenmedim sorunlu da değilim kimseyle işim olmadı yüreğimi çarptıran kimse karşıma çıkmadı
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
2 ayİstisnalar hariç bir çoğu olgun düşünüyor ve birileri için uğraşmanın değmeyeceği kanaatine varıyor
00 Yorumla Bence sorun sende?
Neden mi dersen aklı selim mantıklı insan şu devirde birini sevmez bu devir birini sevecek yuva kuracak bir devir değil00 Yorumla
2 ayYaş ilerledikçe boşanmış olma ihtimali artar. Bak mesela ben 36 yaşındayım ve bekarım ama gelecek sene bir bakmışsın boşanmış olabilirim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 944 cevap paylaştı.
1 ay36-37 yaş arasındayım, bekarım, boşanmadım veya herhangi bir sorunum yok. 😌
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 aySen abartıyorsun.
Ben 40 yaşındayım ve hiç evlenmedim.
Çünkü karşıma çıkanlar kendini bir birey değil, ailenin bir mülkü sanıyordu
11 Yorumla
Cevap sahibi1 ayAyrıca sigara ve alkol de kullanmıyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
u 2 aySorunlu olmasalardı eşleri bırakmazdı zaten :D
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 567 cevap paylaştı.
2 ayYanlış kişiyi seçtikleri için ya da evlendikleri kişilerin onların değerini bilmediği için
10 Yorumla Biraz varlar kadınlarda aynı ama seçimlerini düzgün yapamıyorlar galiba
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
2 ayasiri genelleme bu bence, 1 erkek öyle çıktı diye sacma bi tespit olmus
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.
2 ay30 yaşını aşan erkek evli değilse %90 problemlidir Aile , karakter , zihniyet
17 Yorumla- 2 ay
Üniversite okuyan bir erkeğin işe girip evlenecek birikime ulaşması 30u buluyor zaten. Hemcinslerinin bir kısmı ev araba bir kısmı dünya kadar altın peşinde koşuyor. Bu kez bunların derdine düşüyor o erkek. Ve sen burada yıllarını evlendikten sonra ailesine daha iyi imkanlar sunmak için gençliğini heba eden bazı kesimleri büyük oranda problemli olarak ele alıyorsun. Marsta falan mı yaşıyorsun?
- 2 ay
Ne alakası var bende okudum mezun oldum 22 yasında mezun oldum altımda arabamda var Biz kadın basımıza birşeylere cabalıyorsak erkeklerde cabalasın ben bile beklemiyorum 30 u Hayata geç kalınmıslık maalesef
- 2 ay
Tamam teyze 47 yasındasn ahsjsjd
- 2 ay
Evliyse peki
- 1 ay
İyide karşısına istediği gibi bir kız çıkmadıysa napsın? Bu ihtimali göze neden almıyorsunuz
Aşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. sebebi kendilerine dayatılan şeylerden bıkmış olmasıdır. insanlar artık yaşamanın ve kendi isteklerinin farkına vardılar kimseye bağlı kalmak istemiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ay35 yaşa dayanmış erkek eğer hala evlenmemişse talep edememiş demektir ama kadınlar için aynı şey denemez çünkü kadınlar talep etmez talep edilir
20 Yorumla
1 ayO yaşına kadar kadınları anlayamadıkları için olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.
1 ayHep erkeklere suç bulmuşlar kadınlar sütten çıkmış ak kaşık mübarek
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sorun bizde değil.
Çok şükür kızım ve oğlumla beraber çok mutluyuz.00 Yorumla
2 ay37 yaşındayım ben iki kere boşandım :) olmayınca olmuyor demek ki
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)2 ayErkekler tek değil ki kadınlar da da dul sayısı artıyor bilemiyorum arkadaşlar sadakat önemli ömürlük seveceğinize eminseniz evlenin kendinize güvenmiyorsaniz baştan bu yollara hiç girmeyin çünkü boşanmak da zor bir süreç boşanmaktansa hiç evlenmemek en güzeli
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kqrşıma her zman çıkan 35 yaş üstü adamlar jdjdj
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
2 ayBen değilim diğerlerini bilmem sanırım evlenip boşanmadığım içindir gerçi evlensem zaten boşanmazdım
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
2 ayHiç evlenmedim hiçte sorunlu değilim yanılıyorsun bence
00 Yorumla - Devamını Gör (184)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne