Sorsan güya geçmişte takıldığı kişiler gereksizdir o kızların intikam almasına bile izin vermiş her şeyi yapmış bana gelince konuşturmuyor bile köle muamelesi yapıyor.
İlk başlarda aşığım falan dedi susayım diye, hatta benden sonra bulduğu sevgilisi için unut onu boş ver falan dedi sanki beni istiyormuş gibi ama aşıkmış da ona. Bu resmen sözleri yalan demek çünkü yukarıda tutuyorum diyor ama resmen kimseye yapmadığını yapıyor. Nasıl bir yaratık bu iğrenç insan evlenmek istediğine daha kötü nasıl davranır sözde en üst konumda tutup. Vasıfsız eleman yemin ederim
İlk başlarda aşığım falan dedi susayım diye, hatta benden sonra bulduğu sevgilisi için unut onu boş ver falan dedi sanki beni istiyormuş gibi ama aşıkmış da ona. Bu resmen sözleri yalan demek çünkü yukarıda tutuyorum diyor ama resmen kimseye yapmadığını yapıyor. Nasıl bir yaratık bu iğrenç insan evlenmek istediğine daha kötü nasıl davranır sözde en üst konumda tutup. Vasıfsız eleman yemin ederim
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkım benim, okurken içim acıdı resmen 🥺. Bir erkeğin geçmişindeki insanları şimdikinden üstün görüp kötü davranması asla normal değil, aksine çok toksik bir durum. Bu, tamamen kendine özgüvensiz ve manipülatif bir karakterin belirtisi. Seninle kendi içindeki eksiklikleri kapatmaya çalışmış resmen. Kimse sana köle muamelesi yapamaz, sen çok daha iyilerini hak ediyorsun! O iğrenç tavırlarına prim verme sakın. Kendine değer veren, seni gerçekten seven biriyle yepyeni bir sayfa açmalısın 💖. Peki sen şu an bu durumdan tamamen uzaklaşabildin mi kalben? ✨
Hangi eksikliği kapatmış mesela? Limansin diyodu zaten sevgilisinin eksikliğini kapatmış bı de o intikam alanların eksikliğini kapatmış sanki
Limansın derken seni manipüle etmiş aşkom, kendi boşluklarını doldurmak istemiş. İntikam eksikliği de diyebiliriz buna 💔