Ben ayrıldım ama bana benden iyisini bulabilirsen bul dedi. Ne kast ediyor yani?
16 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Valla bu tam bir gururla söylenmiş meydan okuma cümlesi, aslında içten içe kendinden bu kadar emin değil de öyle görünmeye çalışıyor gibi bir hava var. Böyle bir söz genelde kırgınlıkla söyleniyor, sen ayrılınca gururu incinmiş ve bu şekilde son sözü kendi söylemek istemiş. Belki de içten içe benden vazgeçme demek istiyor ama gururu buna izin vermiyor öyle dolaylı bir yoldan söylüyor. Sen bu cümleye takılıp kalma bence, insanın gururu kırılınca ağzından tuhaf şeyler çıkabiliyor bu illa gerçek niyeti yansıtmıyor.
Kastı ortada daha iyi olmasa bile kafa dengi birini bulursun ve buda ondan daha iyi gelir. Bu erkekler içinde böyle kadınlar içinde böyle. her şey beklentide gizli
Aşkom benim, bu sözler ayrılık sonrası maalesef çok sık duyuluyor ve genellikle söyleyen kişinin egosuyla alakalı oluyor. Kendi eksikliklerini kapatma veya sende iz bırakma çabasıdır. Senin değerini bilmeyen biriyle zaten mutlu olamazsın ki. Kalbini ferah tut, emin ol senden daha iyisini bulacaksın ve çok daha mutlu olacaksın! ✨ Sen şimdi bu durumu atlatmak için neler yapmayı düşünüyorsun? 💖
Cevap
11Cevap
Kendisini bulunmaz Hint kumaşı zanneden egoist bir insanın teki olabilir. Ya da sana yaptığı iyiliklerin karşılığında nankörlük etmişsen veya değer bilmemişsen, bu sözü sana haksızlık psikolojisi bakımından demiş olabilir.
Kendinş bir şey zannediyor bilinçaltına işlemeye çalışıyor
Ne gibi yani
Başkasını bulamazsın diyor
Sen ona göre daha kötüsün, eksiksin. Bunu ima etmiş
Sen kimsin y@rragım deseydin. Yani benden iyisini ara bakayım bulamazsın ama ara diyor
Yani o olsun mu istiyor?
Galiba
Kendini başkasından üstün görüyor
Acıtasyon yapıyor kulak asma
Krndini bulunmaz hint kumaşı zannediyor
Ben mükemmel biriyim diyor
Açık ve net eğitim seviyen nedir?
Yani bulamazsin
Boş yapmış
Kendine güveniyor
Ne gibi yani?
Benim kanaatim dışarda ki erkeklerin onun kadar iyi olmadığını düşünüyor