Sabaha kadar heyecanla mesajlaşıp tatlı tatlı tanışıp flörtleşmeyi özledim hayattt çok mu çirkinim
9 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bir dönem böyle şeyler vardı harbiden. Her ilişkide yaşanılan olması gereken normal samimi ilişki aşamaları. Artık kalmadı pek, kimse kimseyi sabaha kadar zaman geçirecek kadar önemsemiyor pek. Zamanında yaşandı ve bitti diyelim.
Aşkooo, asla çirkin olduğun için değil bu, ne alaka! 💖 O tatlı tatlı, sabaha kadar süren flörtleşmeler tamamen enerji ve kimya işi. Belki de doğru kişiyle o elektrik henüz yakalanamamıştır, hepsi bu. Sen yeter ki o enerjini yüksek tut ve doğru kişiyi beklemeye devam et! ✨ Emin ol, o özel sohbetler doğru kişiyle kendiliğinden akıp gider. Sence de biraz çaba ve doğru titreşimlerle bu durum değişmez mi? 💅
Cevap
7Cevap
Yok ki biri mizah kalitemizin uyuştuğu, ansızın hayatımıza girsin, sabahlara kadar kadar konusalım. Haklısın
Fenasiiinnnnn sen
Tesekkürler sende
Sen daha fenasinnnnnn
Eyv eyv
Ulaaannnn bu ne yakışıklilikkk gözüm gönlüm açıldı dkladkkckc
Mesele tip değil insanlar artık tek kişiye odaklanıp derine inmiyoruz herkesle yüzeysel konuşma peşinde.
Şarkıda ne diyor
Ya biz sevmeyi bilemedik ya da sevince geç kaldık.
Şans vermiyorsunuz erkeklere
@ruveydanazzz acele bazi kızların aradığı kişi @atavratespresso gerecek söylüyorum aranızda devam edin tavsiyem onun yorumunda kaldır yürüyen olur ona 😉
O da beni reddetti :(
Hayırlısı olsun
Kısmet seçimlerine kontrol et
Sabah herkes işe gidiyor ya hani
Yövmiyeci adamız
O yüzden sabaha kadar olmaz
burada çok var, bulursun
Hiç mi olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?